Puchar Ekstraklasy 2008/09
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kaj były te rzesze kibiców ktore chcom stadiou na 30k luda?
Ten klub zasluguje na nowy stadion, profesjonalny zarzad, lepszych grajkow, trenera ale tez na KIBICOW co przidom na szpil czynscij nizli na deRby !!!
Fajny piknik dzisioj na trybunach, a nojlepszy byl Jaaaaaaaaaaaaannnnneeeeeeeeeekkkkkk
:D:D
Za akcja przed szpilem co 3 spasione psy goniom po parku chopa co prziloz ze malym synkiem na szpil i pil piwko
100% JP !!!
Jak idzie o szpil to widac bylo ze jednym i drugim sie srednio chcialo ale nie rozumia jednego. Momy dwoj prawoskrzydlowych w formie (grzibek i kicaj), nosz trynejro obu daje 45min meczu, to po pierona oba lotajom w tyj samyj polowie i jeden zmuszony siedziec w obronie??? Tego za pierona nie pojmia.
Dziynki tym co byli
Tela mego.
Ten klub zasluguje na nowy stadion, profesjonalny zarzad, lepszych grajkow, trenera ale tez na KIBICOW co przidom na szpil czynscij nizli na deRby !!!
Fajny piknik dzisioj na trybunach, a nojlepszy byl Jaaaaaaaaaaaaannnnneeeeeeeeeekkkkkk

Za akcja przed szpilem co 3 spasione psy goniom po parku chopa co prziloz ze malym synkiem na szpil i pil piwko
100% JP !!!
Jak idzie o szpil to widac bylo ze jednym i drugim sie srednio chcialo ale nie rozumia jednego. Momy dwoj prawoskrzydlowych w formie (grzibek i kicaj), nosz trynejro obu daje 45min meczu, to po pierona oba lotajom w tyj samyj polowie i jeden zmuszony siedziec w obronie??? Tego za pierona nie pojmia.
Dziynki tym co byli
Tela mego.
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mi się ten Janek kojarzył z grą na Amigę "Goal!". Tam też w trakcie meczu publiczność śpiewala coś, co brzmiało właśnie tak: Jaaaaaaaaneeeeek, Jaaaaaaaneeeeek.jurek pisze:Fajny piknik dzisioj na trybunach, a nojlepszy byl Jaaaaaaaaaaaaannnnneeeeeeeeeekkkkkk:D:D
PS. Aha. Sędzia ch...

PS. Ale ważne, że jest FAJNIE

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Grzesiu Baran po meczu:
[...]Mam nadzieję, że wszyscy walczyli na całego. Szkoda tylko, że nasi kibice z nas się naśmiewali. Staraliśmy się, ale słyszeliśmy praktycznie tylko szydercze głosy, a to nam nie pomagało.[...]
źródło: niebiescy.pl
edit: teraz widza, że powielełch post franca, sory
[...]Mam nadzieję, że wszyscy walczyli na całego. Szkoda tylko, że nasi kibice z nas się naśmiewali. Staraliśmy się, ale słyszeliśmy praktycznie tylko szydercze głosy, a to nam nie pomagało.[...]
źródło: niebiescy.pl

edit: teraz widza, że powielełch post franca, sory

Ostatnio zmieniony 30 mar 2009, o 22:25 przez Gabla, łącznie zmieniany 1 raz.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mecz lepszy od tego z Odrą i Górnikiem, więc nie rozumiem po co te szyderstwa. Ciekawe jakbyście się czuli gdy po wygranym meczu dowiadujesz się, że go przegrałeś z kretesem. Wiem, to zemsta losu za Odrę, ale kibic jest od tego żeby wspierać zespół, a nie się z niego nabijać. Wszystko przez ten Stadion Śląski, kótrego mam już dość, a tutaj jeszcze odbędą się 4 ligowe i mam nadzieję 2 pucharowe mecze.
M A T K O P E R D I J I Ć --> przypomina mi trochę Piotra Lecha. Jest nieobliczalny, ale w takiej formie jak teraz musi grać w pierwszym składzie!
M A T K O P E R D I J I Ć --> przypomina mi trochę Piotra Lecha. Jest nieobliczalny, ale w takiej formie jak teraz musi grać w pierwszym składzie!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1