Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19kochłowice20
Kontakt:

Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

#1006 Post autor: 19kochłowice20 » 14 mar 2011, o 18:12

marek79 pisze:
19kochłowice20 pisze:a jak we wtorek otwierają budynek klubowy?

normalnie kluczym a potym za klamka ;) ;) :D
zabawiołś

Tomek
Kontakt:

#1007 Post autor: Tomek » 14 mar 2011, o 18:18

19kochłowice20 pisze:
marek79 pisze:
19kochłowice20 pisze:a jak we wtorek otwierają budynek klubowy?

normalnie kluczym a potym za klamka ;) ;) :D
zabawiołś
dobrze ci powiedziol! nie umiesz znalesc na oficjalnej stronie ?

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#1008 Post autor: m-p » 14 mar 2011, o 18:31

Weźcie zamknijcie juz ten temat albo zajmijmy sie tutaj problemami technicznymi wynikającymi np. z awarii serwera biletowego albo niesprawnej bramofurty. Bedzie rok 2020 a kreple dalej bedą sie pytac co, kaj , jak... Tego sie juz czytać nie da. Prawie rok mamy system jaki mamy, wydaje sie ze mamy inteligentną młodzież a prostej sprawy nie potrafią załatwić. Czy tak trudno jest niektórym doładować kartę przez neta i nie robić scisku pod kasami w dniu meczu?

miedza
Kontakt:

#1009 Post autor: miedza » 14 mar 2011, o 18:35

tedeus63 pisze:
miedza pisze:
Spray pisze:w sobota w przerwie meczu doładowywałem KK i powiedziałem kolesiowi, że to ma być na derby i teraz patrze na paragon i kartkę która mi dał i tam pisze GKS Bełchatów... teraz pytanie, jak on mi doładował KK na GKS, ja nie wszedłem na stadion to na derby teraz wejde czy musze na nowo kupic bilet?
Byłeś pod stadionem i nie wszedłeś na mecz??????

cycki więdną...
CZlowieku ty sie smiesz nazywac kibicem RUCHU !!!!!???? wez sie meter gumy i i pier... nij sie w leb ale to tak bardzo mocno . Normalnie plakac sie chce . zycza ci bys musiol zaplaci jeszcze roz abo lepij oby ci braklo biletow .
Post tego gościa czytołech 5 razy, bo oczom nie wierzyłech :wstyd: Jeszcze mo napisane, że z Mikołowa jest, więc 5 minut na stadion nie mo. Szkoda godać :cenzura:

Swoją drogą bardzo sie dziwia, jak ludzie piszą na forum (wiec mają net), a przez net nie doładowują kart i potem robi sie dupno raja. Jaki problem poprosić rodzina, kumpla, sąsiada i oddać mu w gotówce te 25 zeta? Abo zrobić wpłata jakś. Momy XXI wiek ludzie! Nie rozumia, choć przyznom, że mom kilku własnie takich znajomych :kwasny:

Awatar użytkownika
adidos
Kontakt:

#1010 Post autor: adidos » 14 mar 2011, o 19:50

można jeszcze dostać bilet na dziesiona, przez neta jak chca kupić to już wszystkie sektory oprócz jedynki i trybuny są na czerwono. nie wiecie czy będą sprzedawć bilety ponad ilość miejsc miejsc siedzących albo czy z biletem na jedynka wlejza przez bramka na dziesiona

Awatar użytkownika
NRSL_Ruda

#1011 Post autor: NRSL_Ruda » 14 mar 2011, o 19:56

Wiećej biletów nie sprzedają niż je oficjalnie zgloszone. Sektor 1 jest jedyny w swoim rodzaju jak moz bilet na ten sektor to musisz tam siedziec i jest tak ino w wypadku tego sektora. Wiec NIE, nie wiejdziesz na sektor 10 z biletem na sektor 1
Niebieska Ruda Śląska

wiesiek1
Kontakt:

#1012 Post autor: wiesiek1 » 14 mar 2011, o 19:58

"Sektor 1 jest jedyny w swoim rodzaju"

No rozjebalo mnie.Brzmi jakby byl to sektor najcudowniejszy z wszystkich :hyhy:
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1013 Post autor: Mirek » 14 mar 2011, o 19:59

bo stamtąd prawie nic nie widać :P

Awatar użytkownika
NRSL_Ruda

#1014 Post autor: NRSL_Ruda » 14 mar 2011, o 20:05

wiesiek1 pisze:"Sektor 1 jest jedyny w swoim rodzaju"

No rozjebalo mnie.Brzmi jakby byl to sektor najcudowniejszy z wszystkich :hyhy:
- No co jakos trzeba bylo z tego wybrnąć :D
Niebieska Ruda Śląska

Awatar użytkownika
fb71gx
Kontakt:

#1015 Post autor: fb71gx » 14 mar 2011, o 20:46

Byłem przed 20 w klubie i bilety są ino na 1, ni kaj indziej. Szkoda, trzeba będzie zwiedzić ten sektor 1 chociaż raz w życiu. :P Pozdrawiam.

Spray
Kontakt:

#1016 Post autor: Spray » 14 mar 2011, o 20:52

tedeus63 pisze: CZlowieku ty sie smiesz nazywac kibicem RUCHU !!!!!???? wez sie meter gumy i i pier... nij sie w leb ale to tak bardzo mocno . Normalnie plakac sie chce . zycza ci bys musiol zaplaci jeszcze roz abo lepij oby ci braklo biletow .
zaczynasz sie spinać, a nawet nie wiesz czemu nie wszedłem na szpil... miałem karnet na runde i teraz kazali mi wykupić KK a nie miałem na tyle kasy zeby kupić KK + Bełchatów + derby to wolałem posiedzieć w parku i iść juz po bilet na derby niż potem nie wejść na derby...

Rafal1920
Kontakt:

#1017 Post autor: Rafal1920 » 14 mar 2011, o 20:53

Derby zblizajom sie wielkimi krokami to kreple zaczynajom sie budzic ze snu zimowego :rotfl:

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1018 Post autor: tedeus63 » 14 mar 2011, o 21:26

Spray pisze:
tedeus63 pisze: CZlowieku ty sie smiesz nazywac kibicem RUCHU !!!!!???? wez sie meter gumy i i pier... nij sie w leb ale to tak bardzo mocno . Normalnie plakac sie chce . zycza ci bys musiol zaplaci jeszcze roz abo lepij oby ci braklo biletow .
zaczynasz sie spinać, a nawet nie wiesz czemu nie wszedłem na szpil... miałem karnet na runde i teraz kazali mi wykupić KK a nie miałem na tyle kasy zeby kupić KK + Bełchatów + derby to wolałem posiedzieć w parku i iść juz po bilet na derby niż potem nie wejść na derby...
Witam spray , ale przeczytej sie co napisoles we wczesniejszym poscie . Nikt sie nie napino ale jo nie wyobrazom sie jakbych nie mogl byc na meczu Ruchu NA wlasnym stadionie jo nawet kiedys ze slubu kuzynki wyrwolech sie se sali na mecz . a wiyncyj potrafilech przyjechac 1 dziyn wczesnij ze wczasow znad morza aby isc na szpil ale to niy wazne . na drugi roz sie zastanow co piszesz bo potym wychodzom takie szopki . jesli cie urazilech to sorki i pamietej mecz to jest swietosc pozA wszystkim (JESLI SIE JEST PRAWDZIWYM KIBICYM RUCHU ) . ps jesli cie teraz niy uraza , jesli nie mosz kasy to napisz mi na priw albo tu na forum , umowiymy sie i jo ci doladuja ta karta na reszta szpili do konca sezonu . Na tyla mnie jeszcze stac . POZDRO tylko RUCH !!!!

Awatar użytkownika
NIEBIESKA GODULA
Kontakt:

#1019 Post autor: NIEBIESKA GODULA » 14 mar 2011, o 21:38

tedeus63 pisze:
Spray pisze:
Witam spray , ale przeczytej sie co napisoles we wczesniejszym poscie . Nikt sie nie napino ale jo nie wyobrazom sie jakbych nie mogl byc na meczu Ruchu NA wlasnym stadionie jo nawet kiedys ze slubu kuzynki wyrwolech sie se sali na mecz . a wiyncyj potrafilech przyjechac 1 dziyn wczesnij ze wczasow znad morza aby isc na szpil ale to niy wazne . na drugi roz sie zastanow co piszesz bo potym wychodzom takie szopki . jesli cie urazilech to sorki i pamietej mecz to jest swietosc pozA wszystkim (JESLI SIE JEST PRAWDZIWYM KIBICYM RUCHU ) . ps jesli cie teraz niy uraza , jesli nie mosz kasy to napisz mi na priw albo tu na forum , umowiymy sie i jo ci doladuja ta karta na reszta szpili do konca sezonu . Na tyla mnie jeszcze stac . POZDRO tylko Ruch !!!!
Momy sponsora dom ci na miary na moja karta :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1020 Post autor: tedeus63 » 14 mar 2011, o 21:48

NIEBIESKA GODULA pisze:
tedeus63 pisze:
Spray pisze:
Witam spray , ale przeczytej sie co napisoles we wczesniejszym poscie . Nikt sie nie napino ale jo nie wyobrazom sie jakbych nie mogl byc na meczu Ruchu NA wlasnym stadionie jo nawet kiedys ze slubu kuzynki wyrwolech sie se sali na mecz . a wiyncyj potrafilech przyjechac 1 dziyn wczesnij ze wczasow znad morza aby isc na szpil ale to niy wazne . na drugi roz sie zastanow co piszesz bo potym wychodzom takie szopki . jesli cie urazilech to sorki i pamietej mecz to jest swietosc pozA wszystkim (JESLI SIE JEST PRAWDZIWYM KIBICYM RUCHU ) . ps jesli cie teraz niy uraza , jesli nie mosz kasy to napisz mi na priw albo tu na forum , umowiymy sie i jo ci doladuja ta karta na reszta szpili do konca sezonu . Na tyla mnie jeszcze stac . POZDRO tylko Ruch !!!!
Momy sponsora dom ci na miary na moja karta :rotfl: :rotfl: :rotfl:
hehe jak pisolech doladuja karta ale tylko jedna od spraya ;)

Zablokowany