Co z tym Ruchem?
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Co z tym Ruchem?
Ja na czas bojkotu odsubskrybowałem kanały Ruchu na YT, żeby nie zwiększać zasięgów, nie dawać zarobić. Z bólem serca, ale bojkot to bojkot. Jakbym pod stadionem S.A. znalazł złotówkę na chodniku to też bym wziął i wrzucił gdzieś biednemu do kubka, byle nie podniósł tego Waszczuk i świta
Zero jakiejkolwiek pomocy S.A., nawet jakby to miały być sprawy groszowe.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest strona kibicow, a chyba kibice maja prawo otrzymywac takze informacje z klubu? niezaleznie jak on zarzadzany by nie byl.
wy natomiast chcecie, zeby to byla oficjalna strona grup kibicowskich.
wy natomiast chcecie, zeby to byla oficjalna strona grup kibicowskich.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ze co? Kto tak pisal? Tutaj chodzi o to by bylo widac po stronie ze sa za bojkotem. Tyle.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czyli nie maja byc strona informacyjna, a organem prasowym grup kibicowskich.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Zaj...ście podzieliliście i robicie nowe podziały wśród Braci Niebieskiej. Teraz padło na Chopców z Niebiescy.pl
Przez ładnych kilka ostatnich lat siedzieliście CICHO. Zero. Nic. Żadnego bojkotu. Null.
Brawo. Idźcie wszyscy (łącznie z zarządem) w ch....
Zobaczymy się z fafnostej lidzie. Ciao

Przez ładnych kilka ostatnich lat siedzieliście CICHO. Zero. Nic. Żadnego bojkotu. Null.
Brawo. Idźcie wszyscy (łącznie z zarządem) w ch....
Zobaczymy się z fafnostej lidzie. Ciao

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rzeczywiście Harpo to bardzo źle, że ludzie wyciągneli wnioski. Lepiej tkwić w tym co było ...
-
- Kontakt:
Za chwilę dojdzie do tego, że Zarząd nie będzie musiał nic robić a kibice sami się pokłócą. Teraz Niebiescy.pl i Asceto a w tygodniu po pucharowym meczu dalszy podział, bo jak ktoś mógł mógł kibicować Ruch SA. Sami się wybijemy.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spokojnie każdy ma swoje zdanie na dany temat a od tego jest forum, aby wymieniać opinię.
Jeżeli ktoś widzi coś złego to wypada napisać, a może będzie to przeanalizowane i zmienione w docelowej przyszłości. Było tak nie raz. Nikt tutaj nie podważa roboty Asceto bo robi świetną, ale strona niebiescy.pl mogła by bardziej sygnalizować bojkot kibiców. Tak jak było to kiedyś przy manifestacji czy mobilizacjach na karnety czy inwazję na wyjazdy.
Apropo samego wybicia się. Zluzuj chłopie. Wychodząc na dzielnicę nie ma wcale takich sygnałów, a to że na ogólnodostępnym forum jakiś świeżak Nowak się pospina z Kowalskim o niczym jeszcze nie świadczy. Na ten moment jest bardzo duża jedność w większości kibiców.
Jeżeli ktoś widzi coś złego to wypada napisać, a może będzie to przeanalizowane i zmienione w docelowej przyszłości. Było tak nie raz. Nikt tutaj nie podważa roboty Asceto bo robi świetną, ale strona niebiescy.pl mogła by bardziej sygnalizować bojkot kibiców. Tak jak było to kiedyś przy manifestacji czy mobilizacjach na karnety czy inwazję na wyjazdy.
Apropo samego wybicia się. Zluzuj chłopie. Wychodząc na dzielnicę nie ma wcale takich sygnałów, a to że na ogólnodostępnym forum jakiś świeżak Nowak się pospina z Kowalskim o niczym jeszcze nie świadczy. Na ten moment jest bardzo duża jedność w większości kibiców.
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie jest sportowo kiepsko ale nie dajmy się zwariować.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wystarczyloby zrobic cos takiego ze przy ladowaniu strony niebiescy.pl wyskakuje info o bojkocie na czerwono na cala strone i potem przechodzilo by sie do strony glownej...
Neo , niestety ale wiekszosc z Nas ma tu racje. Strona niebiescy.pl ma byc od kibicow dla kibicow! a nie dla SA.. Pisales ze klub zalega Wam kase, ze Asceto robi kulisy bardziej jako swoja pasje niz zeby jakis grosz zarobic i mimo to dalej jest wiecej wiadomosci z klubu niz od kibicow....
, chociazby z frekwencja..mozna by przeciez napisac: nieoficjalnie widzow ok 300 , co latwo zauwazyc po zdjeciach. Sam pierwsza strone jaka dziennie odpalam to niebiescy.pl ale naparawde ogarnijcie sie z tymi zamieszczanymi informacjami!
Neo , niestety ale wiekszosc z Nas ma tu racje. Strona niebiescy.pl ma byc od kibicow dla kibicow! a nie dla SA.. Pisales ze klub zalega Wam kase, ze Asceto robi kulisy bardziej jako swoja pasje niz zeby jakis grosz zarobic i mimo to dalej jest wiecej wiadomosci z klubu niz od kibicow....
, chociazby z frekwencja..mozna by przeciez napisac: nieoficjalnie widzow ok 300 , co latwo zauwazyc po zdjeciach. Sam pierwsza strone jaka dziennie odpalam to niebiescy.pl ale naparawde ogarnijcie sie z tymi zamieszczanymi informacjami!
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Dokladnie Ozor. Nie dajmy sie zwariowac. Poki co mamy bojkot, warunki jego odwolania zostaly okreslone. W przypadku braku satysfakcjonujacych dzialan oponentow mozna rozwazyc kolejne kroki, a jednym z nich moze byc uzycie mediow kibicowskich w okreslony sposob.
Zauwazcie, ze strona jest to medium informacyjne cytowane przez media.
To nic innego jak jedna z kart do gry, ja bym zaufal tutaj osobom prowadzacym protest i strone. Dodam ze jest to BARDZO silna karta. Przypuszczam, ze ma wiekszy zasieg niz inne portale redagowane w Chorzowie za miejskie pieniadze.
Atak na redakcje niebiescy.pl zakrawa na dywersje.
Zauwazcie, ze strona jest to medium informacyjne cytowane przez media.
To nic innego jak jedna z kart do gry, ja bym zaufal tutaj osobom prowadzacym protest i strone. Dodam ze jest to BARDZO silna karta. Przypuszczam, ze ma wiekszy zasieg niz inne portale redagowane w Chorzowie za miejskie pieniadze.
Atak na redakcje niebiescy.pl zakrawa na dywersje.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Niebiescy.pl jest traktowane jako prywatny folwark, w mojej opinii tak być nie powinno. Układają się ze spółką akcyjną którą bojkotujmy żeby im nie nabijać kasy. Czy tylko ja tu widzę sprzeczność i nonsens? Nie widzicie potrzeby żeby portal kibiców był zarządzany i sponsorowany przez kibiców? Wszystko powinno ku temu zmierzać, wtedy byłby serwisem niezależnym i tubą kibiców a nie zarządu czy miasta jak jest obecnie.
Dla jasności, wchodzę obecnie na stronę Niebiescy.pl jako piknik i Janusz i co widzę? Wszystkie informacje odnośnie klubu za wyjątkiem bojkotu kibiców. Podkreślę na stronie kibicowskiej. Kropka.
Dla jasności, wchodzę obecnie na stronę Niebiescy.pl jako piknik i Janusz i co widzę? Wszystkie informacje odnośnie klubu za wyjątkiem bojkotu kibiców. Podkreślę na stronie kibicowskiej. Kropka.
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@Burger
Chcesz po prostu przenieść standardy z mediów głównego ścieku na niebiescy.pl. Jedni mają GłuPola z Sakiewiczem, Pereirą i innymi presstytukami a drudzy GW z Szechterem, Kurskim i całą resztą tej bandy. Zero dziennikarskich standardów, same napierdalanie się maczugami dla dzbanów.
W tym tempie to do 5 września Simon okaże się agentem Bika, chopcy z UN jego szturmowcami, a i na Milanosa ktoś coś wymyśli, że forum za mało kibicowskie.
Już raz to pisałem, skoro jest za mało treści o bojkocie to ją wytwórzcie/wytwórzmy i puśćcie do Neo. Stawiam, że tekstów na poziomie nie zablokuje.
Miłego dnia, we wtorek wszyscy na Lompy!
Chcesz po prostu przenieść standardy z mediów głównego ścieku na niebiescy.pl. Jedni mają GłuPola z Sakiewiczem, Pereirą i innymi presstytukami a drudzy GW z Szechterem, Kurskim i całą resztą tej bandy. Zero dziennikarskich standardów, same napierdalanie się maczugami dla dzbanów.

W tym tempie to do 5 września Simon okaże się agentem Bika, chopcy z UN jego szturmowcami, a i na Milanosa ktoś coś wymyśli, że forum za mało kibicowskie.

Już raz to pisałem, skoro jest za mało treści o bojkocie to ją wytwórzcie/wytwórzmy i puśćcie do Neo. Stawiam, że tekstów na poziomie nie zablokuje.
Miłego dnia, we wtorek wszyscy na Lompy!

jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
Wręcz przeciwnie, jeśli chciałbym poczytać o tym jak dobrze jest w klubie i jaka świetlana przyszłość czeka spółkę to bym wszedł na stronę oficjalną i w ten sposób „polepszył” sobie dzień.ZYGa91 pisze: ↑19 sie 2019, o 06:25@Burger
Chcesz po prostu przenieść standardy z mediów głównego ścieku na niebiescy.pl. Jedni mają GłuPola z Sakiewiczem, Pereirą i innymi presstytukami a drudzy GW z Szechterem, Kurskim i całą resztą tej bandy. Zero dziennikarskich standardów, same napierdalanie się maczugami dla dzbanów.![]()
W tym tempie to do 5 września Simon okaże się agentem Bika, chopcy z UN jego szturmowcami, a i na Milanosa ktoś coś wymyśli, że forum za mało kibicowskie.![]()
Miłego dnia, we wtorek wszyscy na Lompy!![]()
Oczekuje rzetelności i brak układów i ściślejszej współpracy z kibicami od portalu który niegdyś ogłaszał się jako portal od kibiców dla kibiców.
Pozdrawiam