Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
OSH
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#20641 Post autor: OSH » 18 sie 2019, o 08:00

adamo_R pisze:
18 sie 2019, o 02:24
scaneRboy pisze:
17 sie 2019, o 21:51
Moim zdaniem zakonczyl sie juz czas dyskusji. Sa tylko dwie drogi, albo dajemy sobie z tym spokoj i przerzucamy sie na wedkarstwo lub golebiarstwo lub filatelistyke, albo czas na totalny rozpierdol.
Moim zdaniem tak samo. Czas na merytoryczna dyskusja i przedstawienie faktów, oraz odpowiedzi minył. Tyn galimatias rubej świni, miało na celu yno jedno - poróżnić kibiców. Zero konkretów. Po drugie na wydkarstwo to zawsze je czas, yno naszemu Ruchowi czas minył jusik 2 lata tymu. Rozpierdol godos. Czas na konkretnie działania do likwidacji obecnej spółki. Wiym co mos na celu, i tak sie powinno stoć. 1 M i koniec S.A.
pasozytniczy uklad zamkniety zrobil z nos wszystkich poprostu totalnych frajerow
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...
Obrazek

JEDI_V
Kontakt:

#20642 Post autor: JEDI_V » 18 sie 2019, o 08:25

Poszukac w necie kontrahentow biznesowych Bika i Kulczyka, powysylac maile z informacja jak w " profesjonalny" sposob za***ali najbardziej utytułowany klub w Polsce.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20643 Post autor: gerhat » 18 sie 2019, o 08:32

ZYGa91 pisze:
18 sie 2019, o 06:03
Nie wiem o co niektórym chodzi z niebiescy.pl. Nic się nie zmieniło na przestrzeni ostatnich kilka miechów, bynajmniej nic takiego nie zauważyłem. Stronka typowo informacyjna plus materiały dodatkowe, a jeśli jest jakaś opinia to kogoś z zewnątrz (pan Bogdan, Marco etc.). Zamiast kilku postów i tweetów styknie napisać odpowiedź na tekst Kalusa.

Frekwencje spółka przekazuje mediom i zdaje się, że bez różnicy prasa, serwis internetowy czy blog, każdy podaje tą "oficjalną".

PS Dzięki niebiescy.pl nie musimy nabijać wejść na stronę spółki, wszystko jest w jednym miejscu. ;)

BOJKOT TRWA!
Mosz karlusie racja, niektórym tukej wydaje się że obiektywni strona byłaby jakby codziennie pisała - Waszczuk ty pi...pi... pi... pi...albo Bik ty pi... pi... pi... pi...

Nasz Bojkot mimo że go popierom całym sercem to tylko cześć Ruchu, mimo że większość jest za bojkotem co było widać wczoraj to mniejszość poza demonstracjami lgbt mo oczywiście swoje prawa. Jedynie co można oczekiwać to większej aktywności grup kibicowskich w sprawie bojkotu aby ukazało się to na stronie, wystarczy spojrzeć na akcje #Ruchnigdyniezginie - większość grafów wykonali nasi bracia a nie nasze fc. Po mojemu trocha gańba

zibi170
Kontakt:

#20644 Post autor: zibi170 » 18 sie 2019, o 08:35

To trzeba przerwac. Obojetnie jak.
Upokorzenie to bylo jak, pogon tfu siedlce okrasila urodzinowe przyjecie spiewajac 6 razy "sto lat".
To co dzieje sie teraz nie jest nawet farsa.
Brak slow w slowniku do uzycia.

Awatar użytkownika
E
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20645 Post autor: E » 18 sie 2019, o 08:39

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... rzy-cichej

Chyba nikt się nie nabierze na te ich kłamliwe 1071 widzów.
Tylko umarli widzieli koniec wojny

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20646 Post autor: gerhat » 18 sie 2019, o 08:39

Mam nadzieje że wczorajszy mecz zarówno w wymiarze sportowym jak i kibicowskim uzmysłowi właścicielom prywatnym i miastu dokąd to wszystko zmierza i wsłuchają się w nasze racje

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#20647 Post autor: Scypion » 18 sie 2019, o 08:40

gerhat pisze:
18 sie 2019, o 08:39
Mam nadzieje że wczorajszy mecz zarówno w wymiarze sportowym jak i kibicowskim uzmysłowi właścicielom prywatnym i miastu dokąd to wszystko zmierza i wsłuchają się w nasze racje
Oby.

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20648 Post autor: robbo2k » 18 sie 2019, o 08:56

Te nasze władze nie pojrły że to nie Królewski i Błaszczykowski uratowali Wisle. Wisłę uratowal PLAN organizacyjno-finansowy. Dopiero akceptacja tego planu uratowała Wisle. A u nas "jakoś to będzie" to jedyny plan.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#20649 Post autor: Neo » 18 sie 2019, o 09:17

gerhat pisze:
18 sie 2019, o 08:32
ZYGa91 pisze:
18 sie 2019, o 06:03
Nie wiem o co niektórym chodzi z niebiescy.pl. Nic się nie zmieniło na przestrzeni ostatnich kilka miechów, bynajmniej nic takiego nie zauważyłem. Stronka typowo informacyjna plus materiały dodatkowe, a jeśli jest jakaś opinia to kogoś z zewnątrz (pan Bogdan, Marco etc.). Zamiast kilku postów i tweetów styknie napisać odpowiedź na tekst Kalusa.

Frekwencje spółka przekazuje mediom i zdaje się, że bez różnicy prasa, serwis internetowy czy blog, każdy podaje tą "oficjalną".

PS Dzięki niebiescy.pl nie musimy nabijać wejść na stronę spółki, wszystko jest w jednym miejscu. ;)

BOJKOT TRWA!
Mosz karlusie racja, niektórym tukej wydaje się że obiektywni strona byłaby jakby codziennie pisała - Waszczuk ty pi...pi... pi... pi...albo Bik ty pi... pi... pi... pi...

Nasz Bojkot mimo że go popierom całym sercem to tylko cześć Ruchu, mimo że większość jest za bojkotem co było widać wczoraj to mniejszość poza demonstracjami lgbt mo oczywiście swoje prawa. Jedynie co można oczekiwać to większej aktywności grup kibicowskich w sprawie bojkotu aby ukazało się to na stronie, wystarczy spojrzeć na akcje #Ruchnigdyniezginie - większość grafów wykonali nasi bracia a nie nasze fc. Po mojemu trocha gańba
Dzięki za normalne spojrzenie. Co do frekwencji, tak jak napisał powyżej Zyga - ogłasza ją klub. Natomiast kto śledził relację LIVE, to w 20. minucie mógł przeczytać: "Na stadionie stawiło się dzisiaj kilkuset widzów". Tylko tak to mogłem z grubsza ocenić z perspektywy trybuny.

Buger

#20650 Post autor: Buger » 18 sie 2019, o 09:55

@Neo

W mojej opinii brakuje na łamach serwisu Niebiescy.pl swojego wkładu redakcji w działaniach które maja miejsce wokół klubu, ocenę bieżących wydarzeń z perspektywy osób które maja możliwość być w klubie od środka jak i od zewnątrz.

Stąd ludzie mają zwyczajnie poczucie, ze serwis po ludzku nie jest po stronie kibiców. Wiarygodność, rzetelność, suche przedstawienie informacji - OK, ale zastanówcie się czy nie warto dodać coś od siebie, żeby serwis rozwinąć to po pierwsze ale tez żeby było widać Wasze zdanie na dany temat. W końcu dziennikarstwo to nie tylko kopiuj wklej?:)

Awatar użytkownika
E
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20651 Post autor: E » 18 sie 2019, o 10:23

@Neo,
wszyscy szanują robotę wykonywaną przez Was (albo prawie wszyscy), rozumiem że nie chcecie opowiadać się po żadnej ze stron, ale przydało by się też kilka wywiadów przeprowadzonych przez Was z przedstawicielami kibiców odnośnie bieżącej sytuacji. Bo wygląda to trochę tak, że stanowisko i jego uzasadnienie w wywiadach przedstawiają pracownicy S.A a rozmowy z kibicami i przedstawienia ich stanowiska mnie przynajmniej brakuje.
Jesteś kibicem i nie dziw się, że oczekujemy od Ciebie więcej niż innych mediów. Wklejanie suchych oświadczeń to z perspektywy kibica za mało.
Tylko umarli widzieli koniec wojny

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20652 Post autor: daniel1222 » 18 sie 2019, o 10:48

Do tego dochodzi TV Niebiescy. Szkoda ze Asceto tez pudruje trupa razem z zarzadem. Ogladajac filmiki z wywiadami, konferencja itd tak samo pomagacie wyciagac kase od miasta. Nie bez powodu w kazdym filmiku jest logo Chorzowa. Przyjdzie do wyciagania kasy z miasta i pierwsze co pokaza to ile bylo wyswietlen w filmikach. Zastanowcie sie nad tym. Ja nie ogladam tych filmikow i wam radze to samo. Jak bojkot zarzadu to bojkot i zadnej kasy dla skurzybikow!

Neo chyba nie jestes swiadomy tego jaka masz wladze przekazu prowadzac niebiescy.pl. Chwala ci za te wszystkie lata, bo na prawde robisz super robote, ale teraz nastaly ciezkie czasy i kierunek powinien byc troche inny. Co by nie bylo to twoimi odbiorcami sa kibice, a po ostatnim meczu widac ze zdecydowana wiekszosc jest za bojkotem czyli normalnoscia. Wiec jak bys bardziej kibicom poszedl na reke nic by sie nie stalo. Informacja o bojkocie powinna byc widoczna ciagle. Cos na wzor tego na forum.

Pozdrawiam

Buger

#20653 Post autor: Buger » 18 sie 2019, o 11:00

Dodając jeszcze jedną kwestie, kiedyś serwis RuchChorzow online, następnie spadkobierca Niebiescy.pl był uważany za stronę tworzoną przez kibiców dla kibiców. Nikt chyba nie miał wątpliwości jaka idea służy temu serwisowi i ze jest to niezależny KIBICOWSKI portal.

Daleko mi od dalece idących osadów, ale założę się, ze niestety w opinii coraz to większej grupy osób, tak jak serwis jest dalej tworzony przez kibiców w co nie ma żadnej wątpliwości, to już niestety nie dla kibiców i nie niezależny, a i tez inne idee mu przyświecają niż te które były u jego początków.

Najzwyczajniej nie idziemy w jednym szeregu na tej płaszczyźnie niestety.

Awatar użytkownika
DaReQ93
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20654 Post autor: DaReQ93 » 18 sie 2019, o 11:11

Obrazek

Od kiedy na rodzinnym i tylko tam są reklamy sponsora na każdym zicu? W jakim celu?

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20655 Post autor: bluemario » 18 sie 2019, o 11:17

Ciekawie jak działacz wyjaśni porażkę z zespołem który cytat "Nie mam asystenta, nie mam trenera bramkarzy, nie mam trenera przygotowania kondycyjnego" "Budżety większości mogły wahać się pomiędzy 500 a 600 tysięcy złotych. To był max. My mieliśmy około 400 tysięcy do wydania. Poszło na kontrakty, premie meczowe. Na wszystkie wyjazdy jeździliśmy bez noclegów. Nie spaliśmy nawet przed meczem w Gorzowie"
"Mój prezes mówi, że gdyby miał milion, to w cuglach zrobilibyśmy drugą ligę. Dwa miliony to byłby kosmos w porównaniu z innymi klubami" Pytanie jeśli jest tak dobrze finansowo w S.A to dlaczego ciągle spadamy w dół odpowiedz jest prosta działacze akcjonariusze są nieudolni do prowadzenia klubu.

ODPOWIEDZ