Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
alexx6

Re: Co z tym Ruchem?

#20596 Post autor: alexx6 » 17 sie 2019, o 19:21

To na Rozwój więcej ludzi chodziło

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20597 Post autor: Darth Kabut » 17 sie 2019, o 19:24

heli pisze:
17 sie 2019, o 18:26
warto też zauważyć, że na stadionie nie widać jakiejkolwiek reklamy spółek pozostałych akcjonariuszy za wyjątkiem miasta.
Bo akcjonariuszami zostali Bik i Kurczyk. Przejęli akcje od swoich firm

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20598 Post autor: heli » 17 sie 2019, o 19:51

No to jak to jest zdjecie w trakcie meczu to niech mi nikt nie godo, że ci co są odpowiedzialni za transmisje nie są w kieszeni klubu skoro komentator twierdzi o pełnej trybunie, a w relacji live czytamy o 1071 osobach na stadionie. Poczekom jeszcze może są inne zdjęcia z większą ilością osób, bo tu to jest góra 200-250 osób i razem ok 400 bez sektora 10, jak odejmiemy jakiś dziennikarzy, działaczy i krewnych piłkarzy to godomy o jeszcze mniejszej liczbie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20599 Post autor: Ozor » 17 sie 2019, o 19:56

jest z nami Wela to wytłumaczy za chwilę to optyczne złudzenie ;)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20600 Post autor: jajo » 17 sie 2019, o 19:59

heli pisze:
17 sie 2019, o 19:51
No to jak to jest zdjecie w trakcie meczu to niech mi nikt nie godo, że ci co są odpowiedzialni za transmisje nie są w kieszeni klubu skoro komentator twierdzi o pełnej trybunie, a w relacji live czytamy o 1071 osobach na stadionie. Poczekom jeszcze może są inne zdjęcia z większą ilością osób, bo tu to jest góra 200-250 osób i razem ok 400 bez sektora 10, jak odejmiemy jakiś dziennikarzy, działaczy i krewnych piłkarzy to godomy o jeszcze mniejszej liczbie.
z trybunowego doswiadczenia powiem, ze siedzac tam zawsze sie wydaje ze jest duzo wiecej ludzi niz ogladajac zdjecia potem
niemniej do pelnej, to brakuje jeszcze pol pelnej i troche ;d
Ostatnio zmieniony 17 sie 2019, o 20:03 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

TheEnd2
Kontakt:

#20601 Post autor: TheEnd2 » 17 sie 2019, o 20:00

Wela ma już swój wątek i niech tam odpowiada na pytania, najlepiej od początku,
Dość już tej propagandy, qr**, jak za komuny!!!

GALEON
Kontakt:

#20602 Post autor: GALEON » 17 sie 2019, o 20:10

Wydaje się ,że faktyczna frekwencja 2 lub 3 razy mniejsza - wniosek bojkot działa

Wela

#20603 Post autor: Wela » 17 sie 2019, o 20:10

Na ten cały bajzel, który jest, drużyna zagrała i tak dobrze!
Opóźnienia w wypłatach, haje, z powodu braku środków nastroje w klubie nie ciekawe!

Widzę w tej drużynie ogromny potencjał! W pierwszej połowie mogło być i 4:0, ale... no właśnie! Winny się tłumaczy, więc się tłumaczę! To tylko i wyłącznie wina zarządu, czyli MOJA, że teraz jest jak jest!

Przez 6 tygodni nie rozwiązałem sprawy zadłużenia. Nie pozyskałem jeszcze dużego sponsora i wciąż wiążemy koniec z końcem! Brakuje na wiele rzeczy i jak mówił Ś.P. Gen. Franciszek Kleeberg:
"Przywilejem dowódcy jest brać odpowiedzialność na siebie!" To ją biorę!

Nie stworzyłem trenerom dobrych i wystarczających warunków do treningów, wciąż nie rozwiązałem wielu problemów, a to do mnie należy! Zatem teraz, po przegranej możecie mnie je...ać! Teraz macie czystą i niepodważalną winę zarządu i nie uchylam się od odpowiedzialności! Możecie cieszyć się, że macie rację, że nie spełniłem swoich zadań!

TAK! To jest moja wina i moje zaniedbania!

Nie zamierzam jednak składać broni i przestać walczyć!
Największe wsparcie widzę w naszych ZAWODNIKACH I PRACOWNIKACH!
Trenerzy robią bardzo dobrą robotę! Widzę efekty Ich pracy! Jest progres w prowadzeniu piłki, w celnych podaniach, w konstruowaniu akcji!

Pierwsza bramka z karnego, druga była nie do obrony! Gacie pokazały charakter!
Jednak Niebiescy WALCZYLI i to mnie interesuje! BILI SIĘ DO KOŃCA!
Kontuzje Fosy i Bartola też popsuły nam szyki, ale zdrowie Chłopaków jest najważniejsze!

ONI MAJĄ CHARAKTER I WOLĘ WALKI I TEN ZESPÓŁ BĘDZIE WYGRYWAĆ!

Gdyby nie cały ten bu...el finansowo - organizacyjny i gdybym dał Niebieskim właściwe zabezpieczenie, to dzisiaj wynik byłby na naszą korzyść, ale nie ma co płakać!
Dostaliśmy w pysk, pozbieramy się i walczymy dalej!

We wtorek bratni mecz z UKSem, a w sobotę jedziemy na Ślęzę i zapewne bez Fosy i Bartola, ale będziemy walczyć do bólu!

I rzeczywiście dałem d..., że nie podjąłem jakiegokolwiek dopingu, bo te kilkaset ludzi mogło wesprzeć zespół, ale i na tej płaszczyźnie uczę się!

A teraz głos oddaję swoim "sympatykom"... Po mnie możecie jechać!
ALE DRUŻYNA WALCZYŁA! WALCZYLI DO KOŃCA!

Wielka szkoda, że nie było Was na szpilu, bo przy Waszej obecności nie byłoby tego cyrku z sędziowaniem, gdzie nasz zawodnik dostaje z łokcia, a sędzia daje kartki i agresorowi i naszemu. Sześć żółtych kartek i 3/4 wyssane z palca! Na faule na Niebieskich były olewane! /sic!!!/

Bardzo Was brakowało i Waszego dopingu! I nie obwiniam Was! Stwierdzam fakt...
Gdybyście byli, sędziowie inaczej zachowywaliby się...

Ja Chłopakom podziękowałem za grę i za WALKĘ na boisku!

pyRsk!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20604 Post autor: Thoth » 17 sie 2019, o 20:14

Skoro bieresz odpowiedzialność to zbierej zabawki i wydupiej razem kurczykiem i bikiem.
Jest progres w prowadzeniu piłki :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ja prdl co za dupcenie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony 17 sie 2019, o 20:16 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20605 Post autor: Ozor » 17 sie 2019, o 20:16

nie zna się na piłce ;) albo oglądał inny mecz :P

Awatar użytkownika
bergmon
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20606 Post autor: bergmon » 17 sie 2019, o 20:16

Wela pisze:
17 sie 2019, o 20:10
Na ten cały bajzel, który jest, drużyna zagrała i tak dobrze!
Opóźnienia w wypłatach, haje, z powodu braku środków nastroje w klubie nie ciekawe!

Widzę w tej drużynie ogromny potencjał! W pierwszej połowie mogło być i 4:0, ale... no właśnie! Winny się tłumaczy, więc się tłumaczę! To tylko i wyłącznie wina zarządu, czyli MOJA, że teraz jest jak jest!

Przez 6 tygodni nie rozwiązałem sprawy zadłużenia. Nie pozyskałem jeszcze dużego sponsora i wciąż wiążemy koniec z końcem! Brakuje na wiele rzeczy i jak mówił Ś.P. Gen. Franciszek Kleeberg:
"Przywilejem dowódcy jest brać odpowiedzialność na siebie!" To ją biorę!

Nie stworzyłem trenerom dobrych i wystarczających warunków do treningów, wciąż nie rozwiązałem wielu problemów, a to do mnie należy! Zatem teraz, po przegranej możecie mnie je...ać! Teraz macie czystą i niepodważalną winę zarządu i nie uchylam się od odpowiedzialności! Możecie cieszyć się, że macie rację, że nie spełniłem swoich zadań!

TAK! To jest moja wina i moje zaniedbania!

Nie zamierzam jednak składać broni i przestać walczyć!
Największe wsparcie widzę w naszych ZAWODNIKACH I PRACOWNIKACH!
Trenerzy robią bardzo dobrą robotę! Widzę efekty Ich pracy! Jest progres w prowadzeniu piłki, w celnych podaniach, w konstruowaniu akcji!

Pierwsza bramka z karnego, druga była nie do obrony! Gacie pokazały charakter!
Jednak Niebiescy WALCZYLI i to mnie interesuje! BILI SIĘ DO KOŃCA!
Kontuzje Fosy i Bartola też popsuły nam szyki, ale zdrowie Chłopaków jest najważniejsze!

ONI MAJĄ CHARAKTER I WOLĘ WALKI I TEN ZESPÓŁ BĘDZIE WYGRYWAĆ!

Gdyby nie cały ten bu...el finansowo - organizacyjny i gdybym dał Niebieskim właściwe zabezpieczenie, to dzisiaj wynik byłby na naszą korzyść, ale nie ma co płakać!
Dostaliśmy w pysk, pozbieramy się i walczymy dalej!

We wtorek bratni mecz z UKSem, a w sobotę jedziemy na Ślęzę i zapewne bez Fosy i Bartola, ale będziemy walczyć do bólu!

I rzeczywiście dałem d..., że nie podjąłem jakiegokolwiek dopingu, bo te kilkaset ludzi mogło wesprzeć zespół, ale i na tej płaszczyźnie uczę się!

A teraz głos oddaję swoim "sympatykom"... Po mnie możecie jechać!
ALE DRUŻYNA WALCZYŁA! WALCZYLI DO KOŃCA!

Wielka szkoda, że nie było Was na szpilu, bo przy Waszej obecności nie byłoby tego cyrku z sędziowaniem, gdzie nasz zawodnik dostaje z łokcia, a sędzia daje kartki i agresorowi i naszemu. Sześć żółtych kartek i 3/4 wyssane z palca! Na faule na Niebieskich były olewane! /sic!!!/

Bardzo Was brakowało i Waszego dopingu! I nie obwiniam Was! Stwierdzam fakt...

Ja Chłopakom podziękowałem za grę i za WALKĘ na boisku!

pyRsk!
Wela jakie kilkaset,przeca napisane tysiąc z kawołkiym,czegoś nie rozumia

Vince1974
Kontakt:

#20607 Post autor: Vince1974 » 17 sie 2019, o 20:22

Ten dalej swoje... zrozumżesz chłopie, że to dziadostwo w naszym Ruchu nie wzięło się z tego, że kibiców nie było na meczu ani nie dlatego że nie robiłeś dopingu...ku*** co za absurd, czy Ty jesteś przytomny w ogóle?
Cieszysz się, że jest progres (w stosunku do czego??!!) i celne podania... wp***dol w IV lidze, z wioską wielkości 2 średnich bloków na którymkolwiek z naszych osiedli.
Masz swój wątek, tam przekonuj kibiców, wciąż ludzie czekają tu na konkrety, a jak nie ogarniasz rzeczywistości to wracaj chłopie do muzeum.

Awatar użytkownika
DaReQ93
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20608 Post autor: DaReQ93 » 17 sie 2019, o 20:38

I cyk, obwinia kibiców za porażkę.
Podejmowaliby inne decyzje? Bardziej przychylne Ruchowi? No to piszcie skargę do ŚZPN.

P.S. 37 wykrzykników w około 40 zdaniach, no bez kitu

zibi170
Kontakt:

#20609 Post autor: zibi170 » 17 sie 2019, o 20:39

Gac......
Kur...a !!!!!!!!!!!!!!! nalezy dac ogloszenie o tresci " kto jeszcze nie ruchal Ruchu Chorzow- zapraszamy"

wy skur....ny
Oddajcie mi moj Ruch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

domin11hks
Kontakt:

#20610 Post autor: domin11hks » 17 sie 2019, o 20:43

Wela widzi pozytywy :hurra: My też widzimy okazuję się że kibice mówią jednym głosem. Udowodniła to dzisiaj frekwencja. Kolejne porażki i pogorszajaca się pogoda spowoduje że Wela zostanie sam na trybunach 😂 . Podana w transmisji dzisiejsza frekwencja to kolejna propaganda ale czego się nie robi dla kasy. Panie Wela kto pana zaopatrzył w ten szalik ? Chyba pan Żbik wyciągnął go z tylniej szyby samochodu któregoś z pracowników 😅😅 Facet opowiada że idziemy do przodu przegrywają u siebie z Foto Higiena ...

ODPOWIEDZ