Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Damiano
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#20521 Post autor: Damiano » 17 sie 2019, o 10:33

Nie wiem kiedy ostatnio miałem wpis na forum. Ale nawet jo niy wytrzymuja. Synek skończ mącić i atakować Szymona. Widać tu jak zarząd się go boi. I czy to jest Wela czy kto inny gościu ten klub jest na dnie A wy robicie teraz odwiert
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20522 Post autor: Thoth » 17 sie 2019, o 10:35

Widza że dział PR ado-med i fasingu zajś się odezwoł. Zbanujcie w końcu tego ciula.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

FredyKruger
Kontakt:

#20523 Post autor: FredyKruger » 17 sie 2019, o 10:38

eRka51
Chcesz mi powiedzieć że kibice mają się przyczyniać do powiekszania strat i w sezonie 2020/ 21 będziemy w jeszcze większej czarnej du*** jak jesteśmy? No daj spokój, przecież to się kupy nie trzyma. Przy takim zadłużeniu i bieżących wysokich kosztach działalności nie ma takiej możliwości aby wyjść z zapaści!
Ostatnio zmieniony 17 sie 2019, o 10:44 przez FredyKruger, łącznie zmieniany 1 raz.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

eRka51

#20524 Post autor: eRka51 » 17 sie 2019, o 10:42

Damiano pisze:
17 sie 2019, o 10:33
Nie wiem kiedy ostatnio miałem wpis na forum. Ale nawet jo niy wytrzymuja. Synek skończ mącić i atakować Szymona. Widać tu jak zarząd się go boi. I czy to jest Wela czy kto inny gościu ten klub jest na dnie A wy robicie teraz odwiert
Prawda i tak wyjdzie kto ma szczere chęci. Komu naprawdę zależy na Niebieskich. Popieram walkę o stadion w 100%, ale tego co robicie z bojkotowaniem meczów nigdy nie zrozumiem! To piłkarze grają. Nie dla siebie, a dla kibiców! Dla ludzi grają i walczą. Sport zawsze łączył. Tego co się dzieje teraz nie sposób zrozumieć.

gipcu
Kontakt:

#20525 Post autor: gipcu » 17 sie 2019, o 10:49

eRka51 pisze:
17 sie 2019, o 10:42
Damiano pisze:
Prawda i tak wyjdzie kto ma szczere chęci. Komu naprawdę zależy na Niebieskich. Popieram walkę o stadion w 100%, ale tego co robicie z bojkotowaniem meczów nigdy nie zrozumiem! To piłkarze grają. Nie dla siebie, a dla kibiców! Dla ludzi grają i walczą. Sport zawsze łączył. Tego co się dzieje teraz nie sposób zrozumieć.
Ale jaki ma sens egzystencji SA za rok w IV lidze z 30mln długiem? Jaki?

FredyKruger
Kontakt:

#20526 Post autor: FredyKruger » 17 sie 2019, o 10:51

Za rok dług może być znacznie wyższy.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

Awatar użytkownika
RNK95
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#20527 Post autor: RNK95 » 17 sie 2019, o 10:53

eRka51 pisze:
Damiano pisze:
Grają piłkarze, którym zarząd nie płaci, a jak wiemy bez sianka nie ma granka. Miał być szybki powrót do Ekstraklasy, a był spadek, miał być powrót do 1 ligi, a był spadek, teraz znów usilne zapowiedzi wsparcia bo to i owo, a piłkarze nie dostaną dwóch wypłat i kibiców czeka widok porażki do zera z jakąś Gacią czy innymi rezerwami Lubina. Przerabialiśmy to, zarząd chce żeby wróciło to co było, kibice wrócą na stadion, oni wyciągną kasę, kasa się rozpłynie, oni parę zaległych rat z układu dostaną, piłkarze nie będą mieć wypłat, po zimie odejdzie kilku najlepszych, z środka tabeli spadniemy do IV ligi. Przerabialiśmy to już 3 razy, już dajcie spokój. Bez stabilności finansowej i odpowiedniej organizacji ten zapał mityczny piłkarzy i pracowników wystarczy na miesiąc, góra dwa. Potem znowu porażki, wygrane remisy i wstyd na każdym kroku.

Dajmy sobie spokój, każdy wie, że ten dług nigdy nie zostanie spłacony, chodzi o własne dupy, nikomu u góry w Radzie i Zarządzie na Ruchu nie zależy, wręcz uważam, że jest on dla nich problemem. Jakby tylko mogli to by się z niego wyfiksowali, nie mogą bo trzyma ich kasa, więc chcą doić ile się da.

Bez odbioru.

eRka51

#20528 Post autor: eRka51 » 17 sie 2019, o 11:02

gipcu pisze:
17 sie 2019, o 10:49
eRka51 pisze:
Damiano pisze:
Skąd ta kwota?? Odsyłam do wywiadu z Bikiem. Wszystko jest jawne. Gdyby nie było nadziei i szansy na przetrwanie klubu, pracownicy, którzy wiele lat pracują w Ruchu nie walczyliby na równi z drużyną i wszystkimi, dla których Ruch, to część życia. Będzie zgoda, to będą sponsorzy, ale widać niektórym nie na umocnieniu Ruchu zależy. Ludzie myślcie, proszę.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20529 Post autor: Mirek » 17 sie 2019, o 11:05

eRka51 pisze:
17 sie 2019, o 11:02
gipcu pisze:
17 sie 2019, o 10:49
eRka51 pisze:
Damiano pisze:
Skąd ta kwota?? Odsyłam do wywiadu z Bikiem. Wszystko jest jawne. Gdyby nie było nadziei i szansy na przetrwanie klubu, pracownicy, którzy wiele lat pracują w Ruchu nie walczyliby na równi z drużyną i wszystkimi, dla których Ruch, to część życia. Będzie zgoda, to będą sponsorzy, ale widać niektórym nie na umocnieniu Ruchu zależy. Ludzie myślcie, proszę.
Pewnie za dwa tygodnie.
erka51 idz na szpil a nom dej pokój. Jo sie do tego bajzlu niy dołoża. A bezpłatnom wejściówkom tyż mie niy przekupiom.

FredyKruger
Kontakt:

#20530 Post autor: FredyKruger » 17 sie 2019, o 11:09

Skąd ta kwota? Ano z raportu finansowego Ruchu Chorzów za 2Q 2019. Tam masz fakty a nie to co życzeniowo mówi BIK. Zapamietaj, że upadający będzie zaklinał rzeczywistość do końca, tak jak było na Tianicu - orkiestra grała do końca. :)
Ostatnio zmieniony 17 sie 2019, o 11:09 przez FredyKruger, łącznie zmieniany 1 raz.

TheEnd2
Kontakt:

#20531 Post autor: TheEnd2 » 17 sie 2019, o 11:09

eRka51 pisze:
17 sie 2019, o 10:25
Dziś ważny dzień dla kibiców Niebieskich.
Na obecność fanów Ruchu na stadionie czekają przede wszystkim nasi piłkarze. Mówili o tym wielokrotnie w wywiadach. Widać było ich wielką radość i wdzuęczność po meczu w Częstochowie. Mam nadzieję, że kibice dziś jednak przyjdą i pokażą czym jest zgoda ponad podziałami i prawdziwy, szczery doping.
Szymon Michałek pokazał kolejny raz swoją nieustępliwość i brak chęci jakiegokolwiek porozumienia nawołując do zbojkotowania dzisiejszego meczu.
Darmowe bilety, to ręka wyciągnięta do zgody. Po raz kolejny. Michałek doskonale wie, że nie o frekwencję chodzi, bo bez niej i tak pieniądze z miasta będą, tylko w niższej kwocie. Zatem nie o kasę chodzi, a o forsowany na siłę kierunek do upadku Ruchu. Kto mądry niech wyciąga wnioski do czego naprawdę zmierzają niektórzy ludzie. Gadanie o wsparciu dla drużyny bez fizycznego jej dopingowania na meczach to pustosłowie. Na mecze wyjazdowe nie każdy ma czas i możliwości.
Zarząd wciąż prosi o współpracę i rozmowy z kibicami. To dużo mówi, kto chce, a kto nie. Warunek o kilkumilionowym wsparciu przez akcjonariuszy jest nie do spełnienia w takiej formie i o tym też Michałek wie. Nie o dobro Ruchu chodzi, a o jego jak najszybszy upadek i nowe układy, o których mówi się na mieście. Można tylko liczyć, że są jednak mądrzy i odważni ludzie, którzy widzą kto tak naprawdę walczy o przetrwanie i istnienie naszej Niebieskiej Legendy.
Nie pisz tekstów typu Wela SA !!!

Jak nie rozumiesz bojkotu to czytej, czytej, czytej!!!!!
aż zrozumiesz.....

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20532 Post autor: KevinMitnick » 17 sie 2019, o 11:22

eRka51 idź na szpil kibicuj rób co uważasz za słuszne by uratować Ruch ale nie dupc już flekow tu na forum. A od Szymona to Ty się odpapieruj bo tyle co ten synek się poświęcił dla klubu to Ty nawet tyla czasu żeś nie myślał o Ruchu... a dopiero cokolwiek zrobił sensownego. Próbujesz jak Wela rozbić grupę a tutaj wszystkie grupy mówią jednym głosem. Bojkot ale nikogo nikt nie zmusza...
Gadka to nie my to oni kradli... mnie nie przekonuje słysza to od 40 lat po kolejnych rządach w Polsce a kradną coraz więcej i bardziej zuchwale i to samo w Ruchu coraz większy dług i corazvwieksze faktury do płacenia... ciągle odkąd żyje wszędzie to widzę i słyszę...
Prosty postulat konwersja długu na akcje przez akcjonariuszy...
Ostatnio zmieniony 17 sie 2019, o 11:33 przez KevinMitnick, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20533 Post autor: czoRny » 17 sie 2019, o 11:30

,, Będzie zgoda, to będą sponsorzy''
Zgoda bydzie jak spełnione bydom postulaty proste pra?
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20534 Post autor: Thoth » 17 sie 2019, o 11:35

Po ch** z nim godocie, baran na argument o kasie mo odpowiedź bik powiedział, dejcie się pokój.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
sgR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20535 Post autor: sgR » 17 sie 2019, o 12:12

eRka51 ufa kumplowi Bikowi i Waszczukowi a nie suchym faktom wynikającym z raportu giełdowego.
To wszystko mowi.Niech idzie na mecz i wspiera interesy kumpli kosztem Ruchu.

ODPOWIEDZ