Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#20326 Post autor: _BiADACZ_ » 13 sie 2019, o 20:37

nikt nie jest anonimie podzielony, tylko takie nie będę używać brzydkich słów elementy jak ty wprowadzają tutaj zamęt, myśląc, ze kogoś to obchodzi.
piszesz, że:
którzy mają odwagę publicznie mówić innym głosem.
ale odwaga! przez forum anonimowo napisałeś jakieś bzdety, ciulstwa, farmazony - naprawdę jesteś odważny!

je***j się w łeb i nie przyłaź tu więcej mącicielu i łamistrajku, bo za słowa o stadionie nie powinno cię tu być i raczej nie będzie. ;)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

fcb1920
Kontakt:

#20327 Post autor: fcb1920 » 13 sie 2019, o 20:54

Erka51 haha daj Pan spokoj...😉 Marna prowokacja.. Wela to Twoj dziadek albo ujek? Chyba ze sam kapitan Zbik tu zawital?😉 Dobra Wela wiec odpowiedz na pytanie odnosnie wyplat za lipiec. Dwa nie wyobrazasz Sobie Ruchu bez kibicow. Ale kibice wyobrazaja Sobie Ruch bez Was ! I pora to zrozumiec.. padaja konkretne pytania od ludzi ktorzy maja pojecie o marketingu zarzadzaniu i finansach a Ty o owocach.... Wiec te Twoje owoce sa robaczywe i zgnile .. myslisz ze ktos tu sie obawia stanac z Toba twarza w twarz i powiedziec Ci to samo prosto z mostu ze mamy ku.wa dosyc tego burdelu i tych obiecanek ? Duzo lania wody malo konkretow ale taka Twoja rola nie? Z nieba tu nie spadles i kazdy normalnie trzezwo myslacy to wie .. ze w takim ukladzie nie biora przypadkowych ludzi.. a zabawy w dobrwgo i zlego milicjanta tez tu sporo osob pewnie zna😉 mobilizuj tych co Cie wybrali na stanowisko a kibice wiedza co dla Ruchu w tych chwilach najlepsze.

Awatar użytkownika
sgR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20328 Post autor: sgR » 13 sie 2019, o 20:55

Niestety takich troli jak eRka51 będzie więcej.Zadnych konkretów tylko odwołania do uczuć i radości jak Wela. Banda szkodliwych błaznów.

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20329 Post autor: Darth Kabut » 13 sie 2019, o 20:57

eRka51 pisze:
13 sie 2019, o 20:22

To mój zapewne ostatni komentarz na tym forum. Tak jesteście "obiektywni" i "otwarci" na inne zdanie niż sami tutaj reprezentujecie, że zablokowaliście moje poprzednie konto i możliwość komentowania na forum.
Gratuluję "odwagi"! Nie ja pierwszy i nie ostatni najpewniej.
Tworzycie tutaj kółko wzajemnej adoracji, a niektórzy hejtu na wszystkich, którzy mają odwagę publicznie mówić innym głosem.
A środowisko kibiców Ruchu jest mocno podzielone i doskonale już o tym wiecie. Wielu nie podziela nieustępliwego trwania w bojkocie, który NIC(!) już na tym etapie nie wnosi poza zamętem i złą atmosferą. Ludzie chcą spokoju!
Chcą chodzić na mecze i cieszyć się kibicując Niebieskim. I mają taką możliwość, bo meczę będą i brama Stadionu jest otwarta. Każdy zainteresowany widział jak Niebiescy się cieszyli reakcją kibiców po ostatnim meczu w Częstochowie. Jak ich motywowała do walki obecność kibiców.
A Wy im chcecie to zabrać i to u siebie, u siebie w domu! Blokujecie i zamykacie drogę do spokoju wciąż używając tych samych argumentów. Poprzednie lata były bardzo złe, ale czas na nowe rozdanie. Bik nie jest akcjonariuszem większościowym, ani nikt inny. Tutaj potrzebna jest współpraca, a nie żądania o milionach wyssane z palca. Sam wyłóż bezinteresownie choćby jeden. To nie takie proste, prawda, zważywszy na sytuację Ruchu? Co nie zmienia faktu, że dług się sukcesywnie zmniejsza i gdyby nie blokowanie pieniędzy z Miasta w poprzednich latach tego problemu już by zapewne nie było. Innym głosem pan Kotala mówił przed wyborami do kibiców, prawda?!
Wy nie chcecie zgody. Chcecie upadku Ruchu! A być może nawet zablokowania budowy Stadionu, bo po co komu ogromna, kosztowna inwestycja skoro Klubu nie będzie! Mówicie jedno, a z Waszym działań wynika coś zgoła odmiennego. I nie piszcie, że wszyscy kibice tak myślą. Bo nie wszyscy! I nie staję w obronie nikogo poza Ruchem!

Robbo2k, skąd Twoja, nie zawaham się już tego napisać, nienawiść do Weli? Daj człowiekowi pracować! Dopiero co objął stanowisko. Sytuacja Klubu się powoli stabilizuje. Porozmawiaj z pracownikami. Trenerami, piłkarzami. Porozmawiaj z rodzicami dzieci z Akademii. Są liczne spotkania, rozmowy, negocjacje, ustalenia i ciężka praca wszystkich zainteresowanych, żeby RUCH URATOWAĆ!
Jesteś jednym z akcjonariuszy, przyjdź, pokaż na o Cię stać...
Pozwólcie się ludziom swobodnie wypowiadać na forum, bo tracicie wiarygodność.
Wszystkim życzliwym ludziom dziękuję, że mają odwagę coraz głośniej mówić, że warto, że trzeba Ruch uratować. Że nie kopie się leżącego, tylko podaje mu się rękę, żeby wstał. Ostatnie zdanie dedykuję tym, którzy uparcie trwają w zawziętości, która niczemu dobremu nie służy.

Ruch nigdy nie zginie!
Skończyłeś agitatorze?

A teraz pal gumę!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20330 Post autor: Thoth » 13 sie 2019, o 21:05

eRka51 opowiedz nam o swojej karierze na Ruchu a w szczególności od kiedy łazisz na Ruch, na jakim sektorze szczególnie bywosz, wiela szpili i wyjazdów zaliczyłeś może pora ciekawych wpisów w dziale - wspomnień czar, jeśli nie mosz w tych kwestiach nic do godki to wypierdalej szmaciorzu z dala od Ruchu!!
I najlepszy tekst debila - zadłużenie sugestywnie się zmniejsza - czy ty ciulu eRka51 jesteś po***rdolony? Komu chcesz takie ciulstwa pociskać 😂😂
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
DaReQ93
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20331 Post autor: DaReQ93 » 13 sie 2019, o 21:15

Tymczasem:

Liczba sprzedanych biletów w przedsprzedaży internetowej na mecz z Fotohigieną:

90 + 2% z trybuny górnej "3"*

Liczba sprzedanych karnetów na rundę wiosenną

331 + 17% z trybuny górnej "3"*

*Ciężko stwierdzić ile to jest bo się strona wysypuje przy próbie kupienia biletu/karnetu

Ostatnio chyba robbo2k wyliczał ile jest, jak widać dużo się nie zmieniło

Awatar użytkownika
sgR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20332 Post autor: sgR » 13 sie 2019, o 21:16

300 karnetów klub rozdał do UM więc sprzedaż idzie jak trzeba😉

TheEnd2
Kontakt:

#20333 Post autor: TheEnd2 » 13 sie 2019, o 21:19

Taaa.... czysta prowokacja!!!

Trzeba to olewać... i już 🖕

Awatar użytkownika
klimz(R)owiec
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20334 Post autor: klimz(R)owiec » 13 sie 2019, o 21:19

eRka51 pisze:
13 sie 2019, o 20:22
robbo2k pisze:
13 sie 2019, o 09:06
Nigdzie nie zarzuciłem ci kłamstwa ... a jedynie iż poza deklaracjami NIC NIE ZROBIŁEŚ. Jak spółka upadnie, wejdzie komornik, czy padnie układ, twoje deklaracje subkonta akademii będą G*no warte bo to są środki spółki akcyjnej i będą zabierane aż światłowody do banku będą furczeć. Twoje deklaracje dzisiejsze są żadnym zabezpieczeniem skoro dzis o 13:00 możesz przestać być prezesem bo tak sobie nagle RN wymyśli. Pracownicy sa naiwni bo nawet jak wzbudziłeś ich zaufanie to nic im z tego nie przyjdzie gdy pojawia sie pieniądze, to ty nagle możesz wyfrunąć z tej spółki ze wszystkimi obietnicami. Dlatego MI i KIBICOM zależy na twardych działaniach prawnych które zabezpieczą i pracowników i Akademie i sztab drużyny a nie wszystko połatane sznurkami "na deklaracjach vice prezesa". Nikt z kibiców nie zaufa prezesowi tej spółki jeśli nie będzie zabezpieczeń prawnych, finansowych i organizacyjnych. Zbyt wiele razy kibice byli oszukiwani.

Gdyby Akademia była zewnętrznym podmiotem wobec spółki akcyjnej "stowarzyszeniem/fundacją" to i kibice i WR by pomogli tak jak pomagają UKSowi.

Odpowiedz sobie SAM NA PYTANIA.
Gdy o 13:00 Rada Nadzorcza dzisiaj powoła prezesa Chrapka to o 13:01 pieniądze z subkonta Akademii mogą pójść na spłatę pożyczki pana Bika?
Czy o 13:02 z konta Ruchu pieniądze na działania "bieżące" mogą pójść na konto Ado-Med na badania medyczne piłkarzy ?

Chwytasz problem? I co mi po deklaracjach byłego vice prezesa. Kibice też od 6 tygodni nie mogą się doprosić planu budżetu czyli jakie przychody planuje prezes i jakie wydatki na sezon 2019/20 który trwa od miesiąca. Uchwalenie budżetu jeśli byłby rozsądny dałby kibicom punkt odniesienia. Mogli by sprawdzac jego realizację czy wydatki i przychody zachodzą i wtedy zaufać lub nie. Dzisiaj jednak widać tylko "Strażaka Sama" który stoi przed dziurawym akwarium i próbuje zatykać otwory. To było dobre tydzień/dwa teraz jednak oczekujemy iż przy tym pożarze bedzie profesjonalne działanie JRG Chorzów.

Na razie budżet wygląda tak... Dostaniemy od miasta 4mln.... spłacimy 4 mln zaległych zobowiązań, na drużynę i pracowników wydamy 3mln, na pozyczke do miasta -2mln Razem -5mln w 2019r. Układ odłożymy na 2020 gdzie mamy co najwyżej 2mln przychodów od miasta. Czyli w 2020 mamy już -3mln póki co. za***isty plan.
To mój zapewne ostatni komentarz na tym forum. Tak jesteście "obiektywni" i "otwarci" na inne zdanie niż sami tutaj reprezentujecie, że zablokowaliście moje poprzednie konto i możliwość komentowania na forum.
Gratuluję "odwagi"! Nie ja pierwszy i nie ostatni najpewniej.
Tworzycie tutaj kółko wzajemnej adoracji, a niektórzy hejtu na wszystkich, którzy mają odwagę publicznie mówić innym głosem.
A środowisko kibiców Ruchu jest mocno podzielone i doskonale już o tym wiecie. Wielu nie podziela nieustępliwego trwania w bojkocie, który NIC(!) już na tym etapie nie wnosi poza zamętem i złą atmosferą. Ludzie chcą spokoju!
Chcą chodzić na mecze i cieszyć się kibicując Niebieskim. I mają taką możliwość, bo meczę będą i brama Stadionu jest otwarta. Każdy zainteresowany widział jak Niebiescy się cieszyli reakcją kibiców po ostatnim meczu w Częstochowie. Jak ich motywowała do walki obecność kibiców.
A Wy im chcecie to zabrać i to u siebie, u siebie w domu! Blokujecie i zamykacie drogę do spokoju wciąż używając tych samych argumentów. Poprzednie lata były bardzo złe, ale czas na nowe rozdanie. Bik nie jest akcjonariuszem większościowym, ani nikt inny. Tutaj potrzebna jest współpraca, a nie żądania o milionach wyssane z palca. Sam wyłóż bezinteresownie choćby jeden. To nie takie proste, prawda, zważywszy na sytuację Ruchu? Co nie zmienia faktu, że dług się sukcesywnie zmniejsza i gdyby nie blokowanie pieniędzy z Miasta w poprzednich latach tego problemu już by zapewne nie było. Innym głosem pan Kotala mówił przed wyborami do kibiców, prawda?!
Wy nie chcecie zgody. Chcecie upadku Ruchu! A być może nawet zablokowania budowy Stadionu, bo po co komu ogromna, kosztowna inwestycja skoro Klubu nie będzie! Mówicie jedno, a z Waszym działań wynika coś zgoła odmiennego. I nie piszcie, że wszyscy kibice tak myślą. Bo nie wszyscy! I nie staję w obronie nikogo poza Ruchem!

Robbo2k, skąd Twoja, nie zawaham się już tego napisać, nienawiść do Weli? Daj człowiekowi pracować! Dopiero co objął stanowisko. Sytuacja Klubu się powoli stabilizuje. Porozmawiaj z pracownikami. Trenerami, piłkarzami. Porozmawiaj z rodzicami dzieci z Akademii. Są liczne spotkania, rozmowy, negocjacje, ustalenia i ciężka praca wszystkich zainteresowanych, żeby RUCH URATOWAĆ!
Jesteś jednym z akcjonariuszy, przyjdź, pokaż na o Cię stać...
Pozwólcie się ludziom swobodnie wypowiadać na forum, bo tracicie wiarygodność.
Wszystkim życzliwym ludziom dziękuję, że mają odwagę coraz głośniej mówić, że warto, że trzeba Ruch uratować. Że nie kopie się leżącego, tylko podaje mu się rękę, żeby wstał. Ostatnie zdanie dedykuję tym, którzy uparcie trwają w zawziętości, która niczemu dobremu nie służy.

Ruch nigdy nie zginie!
To jest nieprawdopodobne :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
karol fryna
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20335 Post autor: karol fryna » 13 sie 2019, o 21:20

: narracja tego blazna ludzaco przypomina naszego pelniacego obowiazki prezesiny! A odnosnie mocno podzielonej spolecznosci kibicowskiej wystarczy spojrzec na ilosc sprzedanych biletow na mecz z MAJTAMI :hyhy:

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20336 Post autor: KevinMitnick » 13 sie 2019, o 21:35

Erka51,Fazi71 czy Wela jedno jest pewne jak przeanalizować wasze posty same podobieństwa odwołujecie się do tego samego ten sam schemat argumentowania... I na końcu jeden Pyrsk! Drugi Ruch nigdy nie zginie!! jakby to trep wołał na koniec mowy czołem żołnierze...
Także upodobnia się do was
Ave Cezar !!!

PS. Wela rozdwojenia jaźni dostaniesz 🤣🤣🤣

Awatar użytkownika
Aveni1920
Kontakt:

#20337 Post autor: Aveni1920 » 13 sie 2019, o 21:42

piośnikorz pisze:
3 sie 2019, o 20:10
Aveni1920 pisze:
3 sie 2019, o 14:39
Bardzo fajna frekwencja . Bolało to że nie w domu no ale nie ma co narzekać
Dom jest tam, gdzie są kibice!
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
Łowcy cy9anów

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20338 Post autor: robbo2k » 13 sie 2019, o 21:49

Erka51 ja w odróżnieniu od Weli ci odpowiem. Mam kilkadziesiąt tysięcy bezwartościowych akcji Ruchu i jestem ostatni który chce poskładać ten klub. Jestem też czlonkiem stowarzyszenia FC United of Manchester klubu kibiców i wiem co znaczy otwartość i jawność działania. Jako akcjonariusz zadałem Weli konkretne pytania i nigdy nie uzyskal m na nie odpowiedzi. To ja byłem na NWZA Ruchu to ja widziałem kilkuset stronicowy referat Weli i to ja zadawałem mu pytania podczas przesłuchania. Mnie nie przekonał. Może jest niezłym wiecowcem z metalnoscia Gomułki. Towarzysze pomożecie? Może i poprowadziłby na barykady zwatpionych powstańców ale nie ma pojęcia o funkcjonowaniu klubow, finansach, marketingu i organizacji. Powiem więcej w rozmowach w cztery oczy ceniłem bardziej Chrapka niż Waszczuka. Bo lepiej dostać w mordę faktami niż słuchać Andersena. Ja nigdy nikogo nie skreślam ale w 6tygodni chciałbym zobaczyć plan inny niż "jakoś to będzie"". Zasypywanie gangreny perfumami nie czyni ja uleczalna.

Zadłużenie Ruchu nie maleje i szans na zysk kwartalny jest zerowe. Bez tego ciągle jest to winda w dół.

Konkretne zarzuty do wizji Weli
a) umoczenie klubu w politykę
b) żerowanie na spółkach państwowych dzięki układom politycznym
c) wizji i roli kibica jako narzędzia prezesa.
d) odwołania do religi w klubie
Taki Ruch mnie nie interesujr
Ostatnio zmieniony 13 sie 2019, o 22:02 przez robbo2k, łącznie zmieniany 1 raz.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

TheEnd2
Kontakt:

#20339 Post autor: TheEnd2 » 13 sie 2019, o 21:56

z tymi żołnierzami trza uważać.... bo na Kato ich jest w ciul... 15.08 defilada!!!
jak nie skręcą w Korfantego to pójda dalej na Chorzów.. zadeptają nas!!!!
Może Wela zaprosi Andrzeja i Mateusza na herbatkę...?

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20340 Post autor: Thoth » 13 sie 2019, o 22:06

Popisz sobie w dziale kawały może tam ktoś skuma wyraz twojego tekstu.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

ODPOWIEDZ