Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Nasze mecze w III lidze na Trwam polecą, karnety mohery wykupią.
Co do wywiadu.
Pat ty... Przeprosi ktoś kiedyś WF? Dalej wierzycie słowom Januszka o tym, że trener zostawił Ruch?
Co do wywiadu.
Pat ty... Przeprosi ktoś kiedyś WF? Dalej wierzycie słowom Januszka o tym, że trener zostawił Ruch?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela zaprosił Trwam bo chce pozyskać know how jak wyciągać datki od emerytów. Rydzyk mo w tym wprawa...
A na poważnie wqwienie straszne...
A na poważnie wqwienie straszne...

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak sobie myślę o tym starym obłąkańcu, który wy****:
- klub z ekstraklasy
- kibiców którzy nie wiem czemu ponownie mu zaufali
- Waldka Kinga
- swojego przyjaciela z Grecji
- swojego śp. ojca
- JR Roche
- Bika
- Kotale na pożyczkę
- pewnie Smagora też
Dopisujcie kogo jeszcze.
Noga tego człowieka nie powinna stanąć na C6 nigdy! Absolutny zakaz wstępu! Powinien do końca życia i na wieczność oglądać giekse.
"Ruch to była miłość mojego ojca i moja. Jak ojciec umierał, poprosił mnie, żebym za każdym razem, gdy będę od-wiedzał jego grób we Wszystkich Świętych, informował go, w jakiej sytuacji znajduje się drużyna Ruchu."
Obyś w listopadzie powiedział że obecny Ruch upadł!
- klub z ekstraklasy
- kibiców którzy nie wiem czemu ponownie mu zaufali
- Waldka Kinga
- swojego przyjaciela z Grecji
- swojego śp. ojca
- JR Roche
- Bika
- Kotale na pożyczkę
- pewnie Smagora też
Dopisujcie kogo jeszcze.
Noga tego człowieka nie powinna stanąć na C6 nigdy! Absolutny zakaz wstępu! Powinien do końca życia i na wieczność oglądać giekse.
"Ruch to była miłość mojego ojca i moja. Jak ojciec umierał, poprosił mnie, żebym za każdym razem, gdy będę od-wiedzał jego grób we Wszystkich Świętych, informował go, w jakiej sytuacji znajduje się drużyna Ruchu."
Obyś w listopadzie powiedział że obecny Ruch upadł!
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Panowie, ostrożnie z wszelkimi osądami, pat to gołodupiec - wiadomo, ale nie dajmy się zmanipulować jednym wywiadem...
bo widza, że sam już entuzjazmem kipi...
bo widza, że sam już entuzjazmem kipi...
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Jo mom takie pytanie, bo czegoś nie rozumia, skoro kibicuje się drużynie na wyjazdach i ogólnie nie mo się nic przeciwko grajkom to jak to zrozumiec ze kibice jadą do ŚZPN i wymuszają na działaczach kara nałożono na druzyna-czytej -2 pkt juz pomijom 3 tysiaki bo ponoć tak było, oni nie chcieli nałożyć nom żadnej kary ale pod naporem kibiców tak się stało. To o co tu idzie. Bo żodnej spójnosci tu nie ma o ile faktycznie tak było a ponoć ja.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
a skąd wiesz, że tak było?
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- markomaniak
- Kontakt:
Co do Bika, to nie wazne czy mial dobre intencje czy nie. To samo sie tyczy Smagorowicza, Patermana etc itd. 3 sezony temu Ruch byl w ekstraklasie, a teraz jest w lidze amatorskiej. Nie obchodzi mnie to czy Bik chcial dobrze. To jest nieistotne. Istotny jest wynik. A wynik jest najgorszy w historii!
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O czym wy tu dyskitukecie? Dyc kuwa 3 spadkow z rzedu nie robi sie z przypadku do uja! Kozdy z nich pokolei to Grabarze!! Niema tu nieeinnych! Nawet my kibicr sie do tego przyczynilismy dajac im tyle czasu! Jednak tylko my kibice chcemy by bylo lepiej! (No i Wela
)

Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Kontakt:
-
Mona, nie wierzę w to... Jestem przeciwny bojkotowi, ale wierzę, że Kibice chcą dobra Ruchu! Nie wierzę, że Kibice zrobiliby coś takiego...
Jeśli masz twarde dowody, to przedstaw je, niech Kibice dowiedzą się, ale jesli to tylko "ponoć", to usuń te wpisy i nie powielaj złośliwych plotek.
Mamy dość bałaganu, żeby siać kolejne ziarno zepsucia... Tym bardziej, że wczorajszy dzień może wnieść nowe relacje...
pyRsk
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To było tak faktycznie czy ino ponoć?Mona pisze: ↑9 sie 2019, o 00:32Jo mom takie pytanie, bo czegoś nie rozumia, skoro kibicuje się drużynie na wyjazdach i ogólnie nie mo się nic przeciwko grajkom to jak to zrozumiec ze kibice jadą do ŚZPN i wymuszają na działaczach kara nałożono na druzyna-czytej -2 pkt juz pomijom 3 tysiaki bo ponoć tak było, oni nie chcieli nałożyć nom żadnej kary ale pod naporem kibiców tak się stało. To o co tu idzie. Bo żodnej spójnosci tu nie ma o ile faktycznie tak było a ponoć ja.
Jak bedzie następne spotkanie w ŚZPN to zapraszam z nami, bedziesz mógł osobiście zapytać w związku czy tak było czy to tylko farmazon.
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
https://sportdziennik.com/zdzislaw-bik- ... z-za-nami/
wreszcie znalazłem chwilę, żeby przeczytać wywiad.
mam mieszane odczucia. Nie widzę w tym wywiadzie fałszu, nie wierzę też, że ten akcjonariusz jest w Ruchu po to aby wyszarpywać "piniondze" z budżetu miasta do swojej kabzy. W tle jest temat kopalni (to jest temat na osobną dyskusję - to jest chyba jakoś powiązane z ostatnią rekonstrukcją rządu, a konkretnie zmianą w ministerstwie środowiska https://www.gov.pl/web/srodowisko/nowy- ... u-powolany akurat teraz Fasing dostał pozytywną opinię - ciekawe, nie?).
Jest moim zdaniem inny, głęboki problem - to nie jest chop ze świata futbolu: wyklucza przejęcie kolejnych akcji, finansowanie klubu widzi wyłącznie od akcjonariuszy i sponsorów, temat promocji piłkarzy i przychodów dnia meczowego całkowicie pomija, fatalne decyzje personalne. Skoro sam mówi, że został wrobiony (jest akcjonariuszem wbrew swojej woli) to bardzo ciężko będzie o zaufanie na linii Bik - kibice i... czy dziwicie się, dlaczego tak jest tyle kwasu w "niebieskiej rodzinie"?
Ma zastrzeżenia do projektu stadionu - słuszne czy nie są sygnałem, że gdzieś tam w głowie układa sobie jednak przyszłość Ruchu.
Jeszcze jedno, nie ma opcji żeby teraz położyli Spółkę. Po prostu. I on i miasto ma wystarczające fundusze, żeby to ciągnąć tak długo, jak będzie trzeba.
Coś mi się zdaje niestety, że jesteśmy na siebie skazani na co najmniej ładnych pare lat.
wreszcie znalazłem chwilę, żeby przeczytać wywiad.
mam mieszane odczucia. Nie widzę w tym wywiadzie fałszu, nie wierzę też, że ten akcjonariusz jest w Ruchu po to aby wyszarpywać "piniondze" z budżetu miasta do swojej kabzy. W tle jest temat kopalni (to jest temat na osobną dyskusję - to jest chyba jakoś powiązane z ostatnią rekonstrukcją rządu, a konkretnie zmianą w ministerstwie środowiska https://www.gov.pl/web/srodowisko/nowy- ... u-powolany akurat teraz Fasing dostał pozytywną opinię - ciekawe, nie?).
Jest moim zdaniem inny, głęboki problem - to nie jest chop ze świata futbolu: wyklucza przejęcie kolejnych akcji, finansowanie klubu widzi wyłącznie od akcjonariuszy i sponsorów, temat promocji piłkarzy i przychodów dnia meczowego całkowicie pomija, fatalne decyzje personalne. Skoro sam mówi, że został wrobiony (jest akcjonariuszem wbrew swojej woli) to bardzo ciężko będzie o zaufanie na linii Bik - kibice i... czy dziwicie się, dlaczego tak jest tyle kwasu w "niebieskiej rodzinie"?
Ma zastrzeżenia do projektu stadionu - słuszne czy nie są sygnałem, że gdzieś tam w głowie układa sobie jednak przyszłość Ruchu.
Jeszcze jedno, nie ma opcji żeby teraz położyli Spółkę. Po prostu. I on i miasto ma wystarczające fundusze, żeby to ciągnąć tak długo, jak będzie trzeba.
Coś mi się zdaje niestety, że jesteśmy na siebie skazani na co najmniej ładnych pare lat.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
...i nie chce finansować klubu bo celem akcjonariuszy spółki jest pobieranie zysków. Kosmita nie mający pojęcia o funkcjonowaniu klubow. Informacja dla Bika nie ma w Polsce ani jednej takiego klubu który by dawał zyski akcjonariuszom a nawet jeśli ma zysk to przeważnie dlatego iż akcjonariusz wkłada do klubu pieniądze swoich firm w postaci reklamy.
Dlatego Ruch SA czeka wegetacja chyba że akcjonariusze zalapia iż muszą zrobić jak miasto. Czyli Fasing na koszulki za 2mln, Urovita u Ado-Med kolejne 2mln i wszystko działa jak trzeba. Jest 3mln na drużynę 1,6 na raty układu i 1,5mln na spłatę zaległości sławne 4mln.
To jest cholernie proste jeśli akcjonariusze to zrobią to .... Kibice skończą bojkot i dołożą kolejne 2mln od siebie
Sprzedaż karnetów (rezerwacji miejsc) w ostatnich 24h wynosi: 47sztuk (na podstawie systemu sprzedaży). Łącznie zablokowanych do sprzedaży jest 278miejsc.
Dlatego Ruch SA czeka wegetacja chyba że akcjonariusze zalapia iż muszą zrobić jak miasto. Czyli Fasing na koszulki za 2mln, Urovita u Ado-Med kolejne 2mln i wszystko działa jak trzeba. Jest 3mln na drużynę 1,6 na raty układu i 1,5mln na spłatę zaległości sławne 4mln.
To jest cholernie proste jeśli akcjonariusze to zrobią to .... Kibice skończą bojkot i dołożą kolejne 2mln od siebie
Sprzedaż karnetów (rezerwacji miejsc) w ostatnich 24h wynosi: 47sztuk (na podstawie systemu sprzedaży). Łącznie zablokowanych do sprzedaży jest 278miejsc.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester