Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Makabra. Jedyne logiczne wytlumaczenie ze pan wela sie nawalił i to zdrowo.
Ruch upada a vice prezes piosenki uklada. UPUBLICZNIJCIE TO DALEJ. Blazenada chyba juz nikt nie ma zludzen co do naszego pseudo prezesa......, zero powagi
Ruch upada a vice prezes piosenki uklada. UPUBLICZNIJCIE TO DALEJ. Blazenada chyba juz nikt nie ma zludzen co do naszego pseudo prezesa......, zero powagi
baleo
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela ty jestes normalny? Sam sobie bedziesz ta piosenke spiewal z udziałowcami
a czy za to tez masz premia od Dika? I nikt do ciebie ciuliku nie przyjdzie , mozesz co najwyzej sam przyjsc na klęczkach ale to nic nie zmieni i przestan naciagac starszych Kibicow 

"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
markomaniak pisze: ↑1 sie 2019, o 08:32Na zrzutka.pl sa dwie zrzutki na Ruch (wpisane po milion zlotych)
"Na Ratunek Niebieskim RUCH CHORZOW" i "ludzie trzeba pomoc zasluzonemu klubowi Ruch chorzow zeby nie przestal istniec".
Czytom i nie wierza. WTF? Fejki czy jakies jaja?
Fejk czy nie fejk nie ma znaczenia.
W ten oto sposób nasi dobroczyńcy chcą znowu wydymać kibiców.
"Dej mom hory klub"
Oto na czym ma się opierać budżet i istnienie prawie 100-letniego najbardziej utytułowanego klubu w Polsce.
Na ku*** zrzutce...
Ręce i jaja opadają.
Debile, kretyni, idioci, bałwany, gamonie, matoły, durnie, cymbały, głąby, imbecyle, ćwierćmózgi...!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Aha i pomaluj linie na C6, ino prosto !!!

-
Normalnie Monthy Python... dwulicowość Weli przekracza już wszystkie granice, ciekawe który z zielonych ludzików układał Ci te piosenkę?
Szykujmy się na dłuższą przeprawę z obecnymi władzami bo widać jak tonący brzytwy się chwyta nie poddadzą się łatwo, za to ośmieszają się coraz bardziej. Za to widać jak bardzo zależy im na ułożeniu się z kibicami, tym większa satysfakcja ze nigdy nie osiągną celu tym bardziej przy obecnej władzy i polityce prowadzeniu klubu sportowego a raczej jej braku.
Szykujmy się na dłuższą przeprawę z obecnymi władzami bo widać jak tonący brzytwy się chwyta nie poddadzą się łatwo, za to ośmieszają się coraz bardziej. Za to widać jak bardzo zależy im na ułożeniu się z kibicami, tym większa satysfakcja ze nigdy nie osiągną celu tym bardziej przy obecnej władzy i polityce prowadzeniu klubu sportowego a raczej jej braku.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pisałem Wam iz w prezentacji Waszczuka na fotel prezesa jest iż za treść dopingu, hasła, i piosenki i ubiór Ultrasów będzie odpowiadał prezes Waszczuk, to nie wierzyliście. W tej prezentacji nie było nic o finansowaniu klubu tylko o stworzeniu oddziału bojowego kibiców podległym prezesowi. A finansować klub mieli kib$@-#-&#&. Wroc Żołnierze Prezesa.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
- Aveni1920
- Kontakt:
Niezły cyrk . Klub upada a pan V-prezes przyśpiewki o 3:00 w nocy układa . Jak to powiem w robocie to chyba wszyscy padną że śmiechu , dejcie to do kabaretu
Łowcy cy9anów
-
- Kontakt:
Pan Waszczuk myśli chyba, że znalazł swoje powołanie. Bo przecież prowadzenie klubu sportowego to prawie jak bycie komendantem organizacji skautów, z czym zdaje się miał kiedyś do czynienia. Odezwy, apele, szczytne hasła, pisanie piosenek... wreszcie w swoim żywiole. I jak najmniej myślenia, poważnej dyskusji, odnoszenia się do argumentacji drugiej strony.
-
- Kontakt:
ŻOŁNIERZU!!!
Zapamiętaj raz na zawsze: alkohol/narkotyki + internet to nie jest nigdy (szczególnie w środku nocy) dobre połączenie!
Zapamiętaj raz na zawsze: alkohol/narkotyki + internet to nie jest nigdy (szczególnie w środku nocy) dobre połączenie!
- atleticomadryt
- Kontakt:
Takiego cyrkowca to w Ruchu jeszcze nie bylo i wyglada, ze pan Kononowicz ma swojego sobowtora.
Zal mi tego "pana" oficera co stoi po zlej stronie barykady.
Zal mi tego "pana" oficera co stoi po zlej stronie barykady.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pan Wela "puścił" prowokacyjnie piosenkę i teraz "połowa" forum będzie miała o czym pisać..... Nie dajmy się podpuszczać...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
WolnyLogin, żeby Cię uspokoić o moją psychikę... Jest bardzo silna! Gwarantuję Ci to! W przeciwieństwie do tych, które są silne tylko wtedy, kiedy piszą jako anonim, czy działają w bardzo licznej grupie. Może 3:30 w nocy dla Ciebie jest abstrakcyjna, ale dla mnie to już są godziny pracy i krótko Ci to wyłonacza...WolnyLogin pisze: ↑1 sie 2019, o 07:12Prezes czy vice prezes spółki, która ma ogromne długi i lada moment może przestać istnieć, układa w środku nocy przyśpiewkę kibicowską... No nie mogę w to uwierzyćPan jednak masz poważne zaburzenia psychiczne. To nie jest śmieszne, to jest chore i przerażające.
Zablokujcie proszę tego pajaca, bo nie da się już czytać jego wypocin.
Z roboty wróciłem ok 22.00 - bo dopóki działają urzędy nie mam czasu na odpisywanie na pisma, na analizy, n przygotowywanie się do kolejnego dnia pracy. A dlaczego? Bo strajkują mi pracownicy i sekretariat nie działa. Zatem muszę sobie z tym wszystkim poradzić sam. Po powrocie do domu, od razu ległem spać, bo byłem fest zmęczony. Yno że na dziś musiałem się przygotować do pracy, więc musiałem wstać nie o 5.00 jak zwykle i co dzień, ale wyjątkowo o 3.00 - zatem o moją psychikę się nie martw, jest na tyle silna, że dzielę się nią z wieloma innymi, którzy potrzebują wsparcia!
A sama piosenka? Słowa do niej napisałem, jeszcze zanim zostałem wiceprezesem. Ten tekst jest w materiale, który zacny i szlachetny Robbo2k widział, kiedy Rada Nadzorcza przesłuchiwała mnie jako kandydata na tyn zic.
Sam tekst to szybkie "kopiuj wklej", więc całość zajęła mi tylko 3 min.
Wszystkim tym, którzy dyktują mi jak mam pracować, dziękuję za rady. Na co dzień mam bardzo wielu życzliwych ludzi, którzy przychodzą do Ruchu, dzwonią i pomagają mi ogarnąć stan obecny. Lekko nie jest, ale kocham tę robotę.
Robbo2k, życie jest jedno i prawda zawsze wychodzi na jaw. Piszesz mnóstwo kłamstw na mój temat i wspomnisz moje słowa - czy dobro, czy zło, zawsze do nas wraca, prędzej czy później. Twoje kłamstwa także wrócą do Ciebie.
Tam gdzie będziesz mówić prawdę, a będzie to konstruktywna krytyka, tam zawsze będę otwarty na dialog. Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, życzę Ci jak najlepiej. Wszystkiego dobrego.
Dodam jeszcze, że walić możecie we mnie do bólu. Nie robi to na mnie wrażenia, bo wszystko co robię, to jest szczere i tylko z tej jednej pobudki, żeby ratować mój ukochany klub!
Wszystkim tym, którzy na co dzień są ze mną, wspierają mnie, pomagają, podpowiadają i dzięki którym ładuję baterie do działania - kłaniam się w pas i bardzo Wam dziękuję! Wiem, że to nie jest dla mnie, yno że robicie to z tej samej pobudki, bo kochacie Ruch i to wszystko jest do Ruchu! DZIĘKUJĘ!

-
- Kontakt:
Nie bardzo wiem na czym ta prowokacja miałaby polegać. Chłop ma po prostu taki styl... ja to rozumiem i szanuję, ale czy naprawdę z takim podejściem trzeba zostawać od razu prezesem
Ostatnio zmieniony 1 sie 2019, o 09:58 przez Vince1974, łącznie zmieniany 1 raz.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
akurat to rzeczywiscie nie ma sensu.Roch1920 pisze: ↑1 sie 2019, o 06:53Czy ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? Widzę, że tak, dlatego spieszę z odpowiedziami na twoje pytania.nrsl-halemba pisze: ↑1 sie 2019, o 01:27Czym sie rozni Ruch grajacy u siebie, a ten na wyjezdzie ? Skoro bojkotowac ten zarzad to po calosci ... Dlaczego od pismakow sie dowiadujemy ze grupy kibicowskie byly na spotkaniu skoro tutaj otwarcie bylo pisane ze koniec jakiegokolwiek dialogu ? ...
1. Bojkot jest skierowany przeciw spółce, a nie piłkarzom i trenerom, dlatego wspierać będziemy na wyjazdach. Nie chcemy dawać żadnych pieniędzy aktualnym akcjonariuszom. Z tego powodu będziemy wspierać UKS w meczach w Chorzowie. Już to zostało tu napisane, gdybyś czytał to byś głupio się nie pytał.
2. Grupy kibicowskie zostały zaproszone do ŚlZPN przez ich działaczy, a okazało się że to ustawka. Członkowie WR wczoraj zostali poinformowani jak wyglądało spotkanie. Dlatego zapraszam Cię abyś się zapisał.
Bojkot się skończy gdy długi zostaną splacone, będą pieniądze na bieżącą działalność oraz opracowany plan powrotu do ekstraklasy albo spółka zbankrutuje i upadnie.
po 1, zeby jechac na wyjazd musi to zglosic klub, czyli albo sie trzeba z nimi dogadac albo liczyc na ich laskawosc
po 2, co wazniejsze. kazde zwyciestwo druzyny Berety daje jakies mniejsze lub wieksze paliwo S.A. zeby trwac, ze to ma sens.
po 3, ewentualna seria zwyciestw na pewno na trybuny przyciagnie wielu ludzi spoza srodowiska "kibolskiego", co juz daje S.A. tez pieniadze.
ps. wiem, ze mozliwe, ze nawet nie wystartujemy a ciezko o 2 i 3 bez przygotowan itd. pisze tylko o logice.
ps2. ja nie jestem zwolennikiem bojkotu druzyny, ale tez nie ja podejmowalem te decyzje. widze tylko w nich niespojnosc.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Niebieska81
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela zrozm jedno. Nie będziemy Ci się przedstawiać na forum bo nie każdy z nas mieszka w rejonie gdzie jest bezpiecznie. A i różni ludzie to forum czytają. Więc logicznym jest, że mamy różnego rodzaju nicki. Większość z nas anonimowa nie jest więc jakbys się trochę wysilił to byś wiedział kto jest kim.
Druga sprawa - przyspiewki zostaw UN. Nie wchodź na czyjś plac. Ta działka nie należy do Ciebie.
Trzecia sprawa - zrozum wreszcie, że my niczego nie chcemy ratować. Wręcz przeciwnie. Chcemy żeby to jebło z hukiem. Mamy już dosyć.
Jak jesteś taki batman na jakiego się kreujesz to spraw by akcjonariusze wyłożyli kasę na Ruch. DALI JĄ a nie pożyczyli!
Druga sprawa - przyspiewki zostaw UN. Nie wchodź na czyjś plac. Ta działka nie należy do Ciebie.
Trzecia sprawa - zrozum wreszcie, że my niczego nie chcemy ratować. Wręcz przeciwnie. Chcemy żeby to jebło z hukiem. Mamy już dosyć.
Jak jesteś taki batman na jakiego się kreujesz to spraw by akcjonariusze wyłożyli kasę na Ruch. DALI JĄ a nie pożyczyli!