Co z tym Ruchem?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Na gazowni jest artykuł że akcjonariusze byli gotowi oddać klub w zarządzanie kibicom, może ktoś wkleić?
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Możemy zasypać skrzynkę UM mailami o niewywiazaniu się z promocji miasta i brakiem zgody na przekazanie jakichkolwiek pieniędzy z tego tytułu!
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak za 10 milionów plus 27 milionów długu...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu trzeba wszystkim drogami apelować do mieszkańców i informować ze Michalik i Kotala chce utopić kolejne ich miliony w trupa .
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to propozycje kurczyka i bika?
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Panie Niebieskie Serce , proszę napisać jak Pan widzi najbliższą przyszłość, powiedzmy w perspektywie 10 lat..NiebieskieSerce7 pisze: ↑30 lip 2019, o 11:25robbo2k pisze: ↑30 lip 2019, o 10:16Pisałem to o pierwszym kontakcie z jeneralem. On nie ma pojęcia o klubie piłkarskim za to jest rasowym propagandzista i stosuje za pomocą swoich troli propagandę. Zobaczcie że te jego trole wszystkie pieśni pochwalne kończą boskimi pozdrowieniami. Jak ktoś głupi to niech wierzy w dobre intencje Weli ja nie mam zamiaru uczestniczyć w czymkolwiek z tym partyjnym aparatczykiem. Nawet jak wychodzi sponsora z któregoś z Pisowskich przedsiębiorstw.
Robbko2k, każdy mierzy swoją miarą...
Współczuję Ci. Musisz być bardzo nieszczęśliwy skoro tyle żółci wylewasz z siebie na ludzi. Nie tędy droga. To co świadomie wysyłasz próbując zniszczyć innych ludzi, wróci do Ciebie. Tak to już działa. Pomyśl o tym. Niezrozumiałe jest też dlaczego tak bardzo przeszkadza Ci odwoływanie się do Boga. To dzięki Bogu i silnej wierze Polaków nasza Ojczyzna (Polska, oczywiście...) jeszcze istnieje, mimo wielowiekowej tradycji zdrady. Wszyscy, którzy nawołują do podziałów, nienawiści wpisują się w tą niechlubną tradycję. Prawda jest taka, że wszystkim nie dogodzi. Trzeba zatem szukać odważnych, ale i rozsądnych partnerów do rozmów i działania na rzecz Ruchu.
Takich ludzi nie trzeba przekonywać do otwartości i kultury komunikacji. Reszty i tak się nie przekona.
Zarzucacie Waszczukowi i innym ludziom propagandę, kłamstwa, układy, a sami jak ognia boicie się prawdy innej niż tej, w którą sami wierzycie.
Nie umiecie słuchać, nie chcecie rozmawiać. Upadku Ruchu chcecie. Z ludźmi tak zamkniętymi na kompromis i inne zdanie, pomysły, inicjatywy, nie zbuduje się niczego transparentnego i trwałego.
Szymon Michałek rozmawia tylko z tymi, którzy myślą po jego linii. Innych unika lub lekceważy. Tak chcecie odbudować Ruch od podstaw?
Pomyślcie o tym wszystkim zanim kolejny raz wyleje się fala hejtu na ludzi, którzy też kochają Ruch i chcą go ratować.
Ja w takich ludzi wierzę. Którzy chcą łączyć, a nie dzielić.
Bo ja widzę wciąż rosnące długi, łatanie dziur finansowych nowymi pożyczkami, stałe przepychanki kto da a kto nie da.
Brak możliwości rozwoju, brak możliwości spłaty długu, tułaczka po ligach regionalnych.
Co rundę punkty ujemne, regularnie powtarzające sie sytuacje z niedoinwestowaniem.
Ruch ma tak duży dług że jedyne co można z tym zrobić to utrzymać na dotychczasowym poziomie, czy nawet liga niżej bo będzie w utrzymaniu jeszcze tańsze.
Czy obecni udziałowcy dają nam inną wizję?
Dlatego My kibice Ruchu nie godzimy się z tym. Chcemy Ruch walczącego o najwyższe cele.
Chcemy zacząć od ZERA bez obciążeń. Z perspektywą taką jam Widzew , ŁKS, Pogoń, Piast.
Chcemy wybrać drogę już wyznaczoną przez innych, która się sprawdziła.
A Pan co proponuje? Jaka jest Pana wizja?
-
- Kontakt:
e tam takie pitolenie ino jedno zdanie o tym jest... http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7, ... oddac.html
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Co to w ogole znaczy przekazac w zarządzanie? Tu macie klub ma 27 milionow dlugu z czego 19 jest nasze. My nie damy złotówki a wy se zarzadzajcie ale nadal jestesmy wlasciecielami akcji bo wy tylko zarzadzacie. Niby spoko pod warunkiem ze ktos ten klub finansuje, nie na zasadzie dobrej woli i łaski jak juz media i cała Polska po raz 10 przyciska tylko tak jak chcial Simon, regularnie z budzetowaniem i sensem
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Piast właśnie sprzedaje Valencię za 8,5 mln. Jak niespełna 2 lata temu przychodził tam Waldek to ile wart był Valencia? Cukiernik ty...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
nie można do tego podchodzić tak 1:1. że w ostatnich latach mocno zmieniły się kwoty transferowe, 3 lata temu to tylko Legia sprzedawała za taką kasę.
jeśli prawdą jest to co mówił Cukiernik to Stępińskiego opchnął Kurczyk za "grosze" które potem wyssał.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest wlasnie pech.sobiech w 2017 szedlby za 5 milionow. Ceny poszly w gore po naszym spadku...
No i co dalej?
Spolka na 99% nie padnie
No i co dalej?
Spolka na 99% nie padnie
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dawno środowisko kibiców Ruchu nie było tak jednomyślne - Dziękuję Panie Wela
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- markomaniak
- Kontakt:
@NiebieskieSerce7,
nie wiem czy juz padly te pytania, ale:
- czy jestes kibicem Ruchu?
- od kiedy chodzisz na Ruch?
- na jaki sektor chodzisz?
- jak widzisz finansowanie Ruchu (poprzez dotacje z miasta?)?
Nie wiem, ale dziwnie sie ciebie czyta i obawiam sie ze wpadles tu na forum, tylko po to zeby wstawiac sie za wice prezesem i tym ukladem, ktory
wzial Ruch za zakladnika.
nie wiem czy juz padly te pytania, ale:
- czy jestes kibicem Ruchu?
- od kiedy chodzisz na Ruch?
- na jaki sektor chodzisz?
- jak widzisz finansowanie Ruchu (poprzez dotacje z miasta?)?
Nie wiem, ale dziwnie sie ciebie czyta i obawiam sie ze wpadles tu na forum, tylko po to zeby wstawiac sie za wice prezesem i tym ukladem, ktory
wzial Ruch za zakladnika.
- markomaniak
- Kontakt:
tadeusz danisz
@TDanisz
"Ruch złożył w UM pismo o zmianę harmonogramu w ramach umowy na promocję przez sport. Spółka przedstawiła również sprawozdanie dotyczące wykonanych działań promocyjnych"
2:45 AM - 30 Jul 2019
"W Urzędzie Miasta natychmiast rozpoczęła się procedura szacowania wartości wymienionych świadczeń, spółka została wezwana także do uzupełnienia dokumentacji" - oświadczenie miasta
Wniosek Ruchu o zmianę harmonogramu zostanie pozytywnie rozpatrzony. Z racji niewykonania wszystkich ujętych zadań nie trafi 600 tysięcy zł, mniejsza suma. Ruch już wystosował pismo o przyśpieszenie wypłaty. Będzie pozytywna odpowiedź - ten lub przyszły tydzień kasa na koncie.
@TDanisz
"Ruch złożył w UM pismo o zmianę harmonogramu w ramach umowy na promocję przez sport. Spółka przedstawiła również sprawozdanie dotyczące wykonanych działań promocyjnych"
2:45 AM - 30 Jul 2019
"W Urzędzie Miasta natychmiast rozpoczęła się procedura szacowania wartości wymienionych świadczeń, spółka została wezwana także do uzupełnienia dokumentacji" - oświadczenie miasta
Wniosek Ruchu o zmianę harmonogramu zostanie pozytywnie rozpatrzony. Z racji niewykonania wszystkich ujętych zadań nie trafi 600 tysięcy zł, mniejsza suma. Ruch już wystosował pismo o przyśpieszenie wypłaty. Będzie pozytywna odpowiedź - ten lub przyszły tydzień kasa na koncie.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
@NiebieskieSerce7
Piles nie jedź... I nie pisz. Twój idol niczego nie chce łączyć i nikogo nie słucha. A Boga to działań tego aparatczyka nie mieszaj. Dla mnie ten człowiek przebija wszystkie dna dużo gada a robi co innego. Skłamał w czasie rozmów o jego posadzie. Mnie to wystarcza i nie chce mieć z nim nic wspólnego niech sobie rządzi w BikoRuchu to nie jest dzisiaj Mój Ruch...tylko polityczno-wojskowy twór cwaniaków. Naciagajcie se emerytów dalej to do Was wroci a Waszym skończy w piekle i piękne obrazki na FB nic w tym nie pomogą.
Piles nie jedź... I nie pisz. Twój idol niczego nie chce łączyć i nikogo nie słucha. A Boga to działań tego aparatczyka nie mieszaj. Dla mnie ten człowiek przebija wszystkie dna dużo gada a robi co innego. Skłamał w czasie rozmów o jego posadzie. Mnie to wystarcza i nie chce mieć z nim nic wspólnego niech sobie rządzi w BikoRuchu to nie jest dzisiaj Mój Ruch...tylko polityczno-wojskowy twór cwaniaków. Naciagajcie se emerytów dalej to do Was wroci a Waszym skończy w piekle i piękne obrazki na FB nic w tym nie pomogą.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester