Co z tym Ruchem?
- Czemps
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Panowie na spotkaniu pracowników z mediami było porównanie do 2 aut jadących w swoja stronę na zasadzie, który pierwszy zjedzie z drogi ten przegra.Niestety ale Andrzej obsrał zbroje i jako 1 ustąpił wiedząc ze jeśli SA padnie , będzie niegospodarność zarzuty itp . Nagle trafił do szpitala i zrzucił odpowiedzialność na Michalika , który również bojąc się o swoje du9sko , podjął decyzje o przekazaniu środków z promocji , bez spełniania wymaganych akcji marketingowych . W jakiej desperacji i strachu żyją żeby gówno nie wypłynęło na wierzch, że kolejny raz ryzykują zarzutami . Pokazuje to tylko patologie jaka jest i za kilka miesięcy będzie ta sama sytuacja co teraz , ale wtedy nas już nikt nie będzie słuchał bo ile można pi***olić to tym samym w kolko .Co do Jenerała Weli . Jest to człowiek Dika .Na 1 spotkaniu na którym się pojawił bronił go i przekazywał ze jest to nasz zbawiciel i musimy się dogadać. Wela może nie miał złych zamiarów ale , wydaje mi się ze jakaś armata mu spadła na głowę i nie jest w stanie pojąc co się dzieje, do tego ryzykuje i to bardzo. Prędzej czy później ( mam nadzieje ze prędzej) to upadnie i wtedy będzie zapamiętany jako kolejny szkodnik ,który przyczynił się do upadku naszego klubu . Nie dajmy się omamić pięknymi słowami , które nic nie znaczą , już jeden złotousty Janusz był.

- jaRo 1920
- Kontakt:
Czemps jeżeli on załatwia kasę na aktualną spółkę to on już jest szkodnikiem!
Ignorować go i robimy dalej swoje.
Ignorować go i robimy dalej swoje.

-
- Kontakt:
Wszystko fajnie, tylko jak teraz patrzeć na sytuację pracowników, którzy być może (na to się zanosi) dostaną wreszcie upragnione i zasłużone zaległe wypłaty, ale jednocześnie w rezultacie wrócą na stanowiska pracy-szkodzą klubowi czy nie?
- Czemps
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
Nie można mieć do nich pretensji . Nie mieszałbym ich w to . Nie potrzebne nam są podziały miedzy nami.19ElNino20 pisze: ↑30 lip 2019, o 10:48Wszystko fajnie, tylko jak teraz patrzeć na sytuację pracowników, którzy być może (na to się zanosi) dostaną wreszcie upragnione i zasłużone zaległe wypłaty, ale jednocześnie w rezultacie wrócą na stanowiska pracy-szkodzą klubowi czy nie?

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dać wypowiedzenie na koniec miesiąca i iść na L4. To bym im doradził. Dla ich własnego dobra i dla dobra Ruchu.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy ktokolwiek posiada informację na temat poprawek jakie firma GMT miała nanieść na projekt? Czy zaczęła już nad tym pracę, czy dalej olewa temat?
-
- Kontakt:
Jeszcze się okaże , że pracownicy położą ten klub .
Dostaną pieniądze i będą trwać na stanowisku kolejne 6 mięsiecy . Do następnego spotkania na trybunie jak to złe .
ZagwRantować pracownikom role w nowym podmiocie i już .
Dostaną pieniądze i będą trwać na stanowisku kolejne 6 mięsiecy . Do następnego spotkania na trybunie jak to złe .
ZagwRantować pracownikom role w nowym podmiocie i już .
- ryszardczaban
- Kontakt:
No dobra,a co z pracownikami Akademii?
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
robbo2k pisze: ↑30 lip 2019, o 10:16Pisałem to o pierwszym kontakcie z jeneralem. On nie ma pojęcia o klubie piłkarskim za to jest rasowym propagandzista i stosuje za pomocą swoich troli propagandę. Zobaczcie że te jego trole wszystkie pieśni pochwalne kończą boskimi pozdrowieniami. Jak ktoś głupi to niech wierzy w dobre intencje Weli ja nie mam zamiaru uczestniczyć w czymkolwiek z tym partyjnym aparatczykiem. Nawet jak wychodzi sponsora z któregoś z Pisowskich przedsiębiorstw.
Robbko2k, każdy mierzy swoją miarą...
Współczuję Ci. Musisz być bardzo nieszczęśliwy skoro tyle żółci wylewasz z siebie na ludzi. Nie tędy droga. To co świadomie wysyłasz próbując zniszczyć innych ludzi, wróci do Ciebie. Tak to już działa. Pomyśl o tym. Niezrozumiałe jest też dlaczego tak bardzo przeszkadza Ci odwoływanie się do Boga. To dzięki Bogu i silnej wierze Polaków nasza Ojczyzna (Polska, oczywiście...) jeszcze istnieje, mimo wielowiekowej tradycji zdrady. Wszyscy, którzy nawołują do podziałów, nienawiści wpisują się w tą niechlubną tradycję. Prawda jest taka, że wszystkim nie dogodzi. Trzeba zatem szukać odważnych, ale i rozsądnych partnerów do rozmów i działania na rzecz Ruchu.
Takich ludzi nie trzeba przekonywać do otwartości i kultury komunikacji. Reszty i tak się nie przekona.
Zarzucacie Waszczukowi i innym ludziom propagandę, kłamstwa, układy, a sami jak ognia boicie się prawdy innej niż tej, w którą sami wierzycie.
Nie umiecie słuchać, nie chcecie rozmawiać. Upadku Ruchu chcecie. Z ludźmi tak zamkniętymi na kompromis i inne zdanie, pomysły, inicjatywy, nie zbuduje się niczego transparentnego i trwałego.
Szymon Michałek rozmawia tylko z tymi, którzy myślą po jego linii. Innych unika lub lekceważy. Tak chcecie odbudować Ruch od podstaw?
Pomyślcie o tym wszystkim zanim kolejny raz wyleje się fala hejtu na ludzi, którzy też kochają Ruch i chcą go ratować.
Ja w takich ludzi wierzę. Którzy chcą łączyć, a nie dzielić.
- Czemps
- Kontakt:
Info od Simona , który jest w komisji:niebieski98 pisze: ↑30 lip 2019, o 11:00Czy ktokolwiek posiada informację na temat poprawek jakie firma GMT miała nanieść na projekt? Czy zaczęła już nad tym pracę, czy dalej olewa temat?
GTM miało dostarczyć do CP program Funkcjonalno-użytkowy , ale rożni się on od zamówionego i musi być skorygowany. Takie sytuacje możne się zdarza ,ale wygląda to na celowe przeciąganie w czasie . PFU umowa z Generalnym wykonawca i SIWZ są potrzebne do ogłoszenia przetargu na wykonawce stadionu. Kotala obiecał ze zrobią to do 31.08.2019.
Dlatego bd zgłoszona manifestacja w sprawie stadionu ale bd informować na bieżąco .

-
- Kontakt:
Panowie Admini, kasowac trola, bo Wela v'el NiebieskieSerce7 mo juz kilka nickow, styknie zobaczyc data rejestracji.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Kasa idzie z tytułu umowy na promocję miasta. Niech mi ktoś wytłumaczy czy to jest legalne?
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzięki Czemps za info, manifestacja 5 września obowiązkowa, jeżeli nie dojdzie do ogłoszenia przetargu do końca sierpnia !
-
- Kontakt:
won kłamco, propagandzisto !NiebieskieSerce7 pisze: ↑30 lip 2019, o 11:25Zarzucacie Waszczukowi i innym ludziom propagandę, kłamstwa, układy, a sami jak ognia boicie się prawdy innej niż tej, w którą sami wierzycie.