Co z tym Ruchem?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
To jest słup może sympatyczny, może tylko udaje ale tylko słup bez jakichkolwiek możliwości finansowych, dług który ma i powiększa spółka sam się przecież nie zlikwiduje.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak mozna nie mieć nic do Waszczuka?
Spolka ma kilkadziesiat mln zadluzenia a on :
oszukuje ludzi, ze moze to uratowac
bierze drobne od prywatnych ludzi
planuje kolejne pozyczki
powoli obwinia kibicow o upadek spólki
wyciaga publiczna kase z miasta
generalnie to jest gosciu wynajęty przez bika zeby poprzez dogadanie sie z kibicami wyciagnac dotacje z miasta i tyle.
Spolka ma kilkadziesiat mln zadluzenia a on :
oszukuje ludzi, ze moze to uratowac
bierze drobne od prywatnych ludzi
planuje kolejne pozyczki
powoli obwinia kibicow o upadek spólki
wyciaga publiczna kase z miasta
generalnie to jest gosciu wynajęty przez bika zeby poprzez dogadanie sie z kibicami wyciagnac dotacje z miasta i tyle.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
Jeśli ktoś został omamiony złotoustymi wypowiedziami Pana Waszczuka i jego populistycznymi hasłami odbudowy SPÓŁKI, niech sobie przypomni jakich ludzi on reprezentuje i z jakiego ramienia został oddelegowany do pełnienia obecnej funkcji.
Panów BiK i Kurczyk nikomu nie trzeba przedstawiać i jaki jest ich cel każdy wie, dojenie Akademii, znikające pieniądze z transferów, lichwiarskie stawki za usługi swoich firm, pożyczki które teraz stanowią dług spłacany w ramach rat układu i zapewne wiele innych rzeczy jeszcze..
Takich ludzi nie chcemy w nowym Ruchu.
Proponuje zbanować konto Weli i po weryfikacji nickow z których pisał.
Panów BiK i Kurczyk nikomu nie trzeba przedstawiać i jaki jest ich cel każdy wie, dojenie Akademii, znikające pieniądze z transferów, lichwiarskie stawki za usługi swoich firm, pożyczki które teraz stanowią dług spłacany w ramach rat układu i zapewne wiele innych rzeczy jeszcze..
Takich ludzi nie chcemy w nowym Ruchu.
Proponuje zbanować konto Weli i po weryfikacji nickow z których pisał.
-
- Kontakt:
w punkt...
jak czytom, że się staro, że sympatyczny, że mo dobre chęci to mi sie chepie... kurde to człowiek powołany przez akcjonariuszy dla wykonania postawionego przez nich zadania, każdymi środkami. Czy to naprowde tak trudno zrozumieć. Niykierzy sam sie dajom manipulować jak dzieci, styknie ino piyknie pisać i zawsze ftoś to łyknie... ino w tym wypadku łyko to znacznie mniyj ludzi niż sie spodziewali.
jak czytom, że się staro, że sympatyczny, że mo dobre chęci to mi sie chepie... kurde to człowiek powołany przez akcjonariuszy dla wykonania postawionego przez nich zadania, każdymi środkami. Czy to naprowde tak trudno zrozumieć. Niykierzy sam sie dajom manipulować jak dzieci, styknie ino piyknie pisać i zawsze ftoś to łyknie... ino w tym wypadku łyko to znacznie mniyj ludzi niż sie spodziewali.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale kto taki daje się manipulować Weli niby ja?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda że nie powiedział na co przeznaczył 1 tys zł wpłaconych przez tych emerytów. Poza tym tylko słowa słowa słowa - czekamy, deklarujemy, może, ze swej strony, prawdopodobnie, nie jestem w stanie odpowiedzieć, oby...
Czyli nic nowego
Czyli nic nowego
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli na ogólnopolski apel przyszło 2 kibiców? Każdy z nich stracił po 1000 zł. Wspaniale przekonał do siebie kibiców.
PS. Alba: 250 tys - 40 tys Kurczyk = 210 tys + UM z promocji da resztę. Taki sukces zostanie ogłoszony. Albę załatwiło miasto, obojętnie co będzie napisane.
PS.1 Każdy z nas tutaj zrobił 100 razy więcej dla Ruchu niż Pan Waszczuk ogłasza
PS.2 Trzymajmy się bojkotu, to jedyna szansa na normalność
PS. Alba: 250 tys - 40 tys Kurczyk = 210 tys + UM z promocji da resztę. Taki sukces zostanie ogłoszony. Albę załatwiło miasto, obojętnie co będzie napisane.
PS.1 Każdy z nas tutaj zrobił 100 razy więcej dla Ruchu niż Pan Waszczuk ogłasza
PS.2 Trzymajmy się bojkotu, to jedyna szansa na normalność
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
Wela lepiej czy gorzej próbuje wykonać powierzone zadanie. Był Gucio, Kocian, teraz mamy Wele + spadek z ligi za każdym razem. W przypadku dawnych gwiazd był ładunek emocjonalny, w przypadku Pana Waszczuka go nie ma. Każdy rozmawia na takim poziomie kultury jaki go nauczono, ale jakich by nie użyć słów przekaz jest bardzo prosty i jednoznaczny.
Przypuszczam, że jeśli Ruch nie wystartuje w rozgrywkach, a SA będzie dalej trwała nie wiadomo po co i dla kogo protest gwałtownie się zaostrzy.
Przypuszczam, że jeśli Ruch nie wystartuje w rozgrywkach, a SA będzie dalej trwała nie wiadomo po co i dla kogo protest gwałtownie się zaostrzy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- markomaniak
- Kontakt:
- Czy można słonia zawinąć w gazetę?
- Tak. Jeśli w niej są wydrukowane apele Waszczuka!
- Tak. Jeśli w niej są wydrukowane apele Waszczuka!
-
- Kontakt:
Problemem naszym największym jest Kurczyk - to o nim się słyszy tylko w kontekście wyprowadzania pieniędzy, on sam kasy nie da wiec nie ma sie co dziwić że Bik tez nie chce dac
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Ruch to taki dziadek miliarder który lerzy w szpitalu z ostatnim stadium raka jest stale pod morfiną i pod maszynami podtrzymujacymi życie. Orzeczono śmierć mózgu....ale rodzina podtrzymuje na siłę przy życiu żeby ciągnąć hajs z konta. Żbik kurczyk I cała reszta to takie wnuczki skurwysynki
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
-
- Kontakt:
Na przykład mój znajomy, który nie ma czasu siedzieć po fejsach, forach, a jego życie to bardziej rodzina i ciągły brak czasu.
Przeczytał kilka art w gazetach i dziwi się, że kibice nie chcą pomóc pozyskać 4 mln z Miasta Chorzów...
Tak działa Waszczuk czyli propaganda, obracanie kota ogonem, głaskanie, gaszenie bojkotu. Żołnierska zagrywka, PiSowska propaganda.
....a każde słowo obróci w polityczny wywód.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pisałem to o pierwszym kontakcie z jeneralem. On nie ma pojęcia o klubie piłkarskim za to jest rasowym propagandzista i stosuje za pomocą swoich troli propagandę. Zobaczcie że te jego trole wszystkie pieśni pochwalne kończą boskimi pozdrowieniami. Jak ktoś głupi to niech wierzy w dobre intencje Weli ja nie mam zamiaru uczestniczyć w czymkolwiek z tym partyjnym aparatczykiem. Nawet jak wychodzi sponsora z któregoś z Pisowskich przedsiębiorstw.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Kontakt:
Tego trupa nalezy odlaczyc od respiratora, bojkot do konca, zeby komus serce nie zmieklo po waszczukowym pi***oleniu 

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Od tego są ludzie którzy się interesują aby cierpliwie tłumaczyć tym niedoinformowanym