Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

Re: Działania marketingowe

#6556 Post autor: Scypion » 31 sie 2017, o 17:20

jajo pisze:
Scypion pisze:4000 koła max. Reszta na grillu.
godosz, ze jo przeceniom nasz potencjal, a som liczysz na 4 miliony :D
Recht :zawstydzony:

Awatar użytkownika
NIEBIESKA GODULA
Kontakt:

#6557 Post autor: NIEBIESKA GODULA » 31 sie 2017, o 17:20

Co za problem kupić karnet!! I szpi wyłazi 15 zeta zresztom kto chce przyjść to i tak przyjdzie reszta to som kreple abo kibice sukcesu

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6558 Post autor: jajo » 31 sie 2017, o 17:23

fajna bylaby opcja karnetu z oplatami ratalnymi jak w siłowniach czy kinach.
deklaruuje ktos, ze wylozy na rok te 250 zl na Ruch, ale pobiera mu sie to przez 10 miesiecy po 25zł.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
smile
Kontakt:

#6559 Post autor: smile » 31 sie 2017, o 17:33

jajo pisze:fajna bylaby opcja karnetu z oplatami ratalnymi jak w siłowniach czy kinach.
deklaruuje ktos, ze wylozy na rok te 250 zl na Ruch, ale pobiera mu sie to przez 10 miesiecy po 25zł.
To się bilety nazywo :)

Ceny są niższe w opcji karnetowej bo płacisz z góry, rozbicie na raty generuje dodatkowe koszta obsługi kredytowej (raty to też kredyt).

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#6560 Post autor: Scypion » 31 sie 2017, o 17:44

jajo pisze:fajna bylaby opcja karnetu z oplatami ratalnymi jak w siłowniach czy kinach.

Albo po 50 groszy przez 200 lot. Z kibicami nedzarzami zbudujemy ino nedzarski klub. Jaki sponsor mo sie reklamowac na stadionie na kery laza goscie, kerych rzekomo na nic nie stac? I bez wyjazdów wzruszających, bo więcej niż ten bilet kosztuje nikere biedoczki wydaja na fajki i piwko. Karnet kupujesz roz do roku i cena biletu w nim zawarta jest juz niezbyt wygórowana.

Rafal1920
Kontakt:

#6561 Post autor: Rafal1920 » 31 sie 2017, o 17:45

Przeszlo 30 tysiecy ludzi zarejestrowanych na forum, a tu placz, ze stadionu niy idzie zapelnic i co roku ze bilety drogie. Przykre.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6562 Post autor: jajo » 31 sie 2017, o 17:51

czy cinema city np. zaklado ze mo kino dla nedzarzy?
mo karnet w formule 42zl/ msc. Mogliby przeciez kasowac 500 na rok i schlus.
Widac, wiedza ze ludzi bola jednorazowe wieksze wydatki, a mniejsze kwoty miesiecznie juz niekoniecznie. Co by nie powiedziec 250zł dla przecietnego Polaka jest wiekszym wydatkiem i nie musicie pisac, że na "X czy Y to go stac", bo jakos dyr marketingu Cinema City nie ma takiego podejscia.

Wiem, ze to sie nazywa bilety. Rownie dobrze ten dyrektor Cinema City moglnby tak powiedziec. Nie stac Cie na 500zl, to kupuj pojedyncze bilety. Tylko widocznie ktos wyliczył, ze w tej formule klient potem przyjdzie do kina tylko kilka razy w roku na najciekawsze filmy i zamiast zarobic 500zł w ratach zarobi się powiedzmy 150.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
m.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6563 Post autor: m. » 31 sie 2017, o 18:02

Scypion pisze:

Albo po 50 groszy przez 200 lot. Z kibicami nedzarzami zbudujemy ino nedzarski klub. Jaki sponsor mo sie reklamowac na stadionie na kery laza goscie, kerych rzekomo na nic nie stac? I bez wyjazdów wzruszających, bo więcej niż ten bilet kosztuje nikere biedoczki wydaja na fajki i piwko. Karnet kupujesz roz do roku i cena biletu w nim zawarta jest juz niezbyt wygórowana.
Nie wiem co chciałeś osiagnac/ przekazać w tym poście ale są ludzie normalni nie jakas patologia ,których naprawdę nie stać na wydatek rzędu 30zl na mecz ukochanego klubu.
Wiem bo już nieraz pomogłem paru osobom w tej gestii aby mogły obejrzeć mecz a sam do majętnych ludzi nie należę.

Także nie mierz wszystkich jedną miarą . Napisałbym że raczej z zawistnymi i podzielonymi kibicami nie zbudujemy silnego klubu a nie z nędzarzami ,nędzarski klub

Awatar użytkownika
Aveni1920
Kontakt:

#6564 Post autor: Aveni1920 » 31 sie 2017, o 18:07

Rafal1920 pisze:Przeszlo 30 tysiecy ludzi zarejestrowanych na forum, a tu placz, ze stadionu niy idzie zapelnic i co roku ze bilety drogie. Przykre.
Stadion idzie zapelnic ino ze nowy !!

Łowcy cy9anów

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#6565 Post autor: Lutz » 31 sie 2017, o 18:34

Przeszlo 30 tysiecy ludzi zarejestrowanych na forum, a tu placz, ze stadionu niy idzie zapelnic i co roku ze bilety drogie. Przykre.
Z tego 3/4 to szczewa.
Pra Pavlique?

marek79
Kontakt:

#6566 Post autor: marek79 » 31 sie 2017, o 18:37

m. pisze:
Scypion pisze:

Nie wiem co chciałeś osiagnac/ przekazać w tym poście ale są ludzie normalni nie jakas patologia ,których naprawdę nie stać na wydatek rzędu 30zl na mecz ukochanego klubu.
Wiem bo już nieraz pomogłem paru osobom w tej gestii aby mogły obejrzeć mecz a sam do majętnych ludzi nie należę.

Także nie mierz wszystkich jedną miarą . Napisałbym że raczej z zawistnymi i podzielonymi kibicami nie zbudujemy silnego klubu a nie z nędzarzami ,nędzarski klub

A ile takich kibicow jest?
Bo czytajac to forum mozna dojsc do wniosku ze na Ruchu 10 tys.

wiesiek1
Kontakt:

#6567 Post autor: wiesiek1 » 31 sie 2017, o 19:07

Korekborek pisz do mnie tak zeby bylo wiadomo co masz na mysli.Nie wiem rowniez czemu ma sluzyc ten przyklad liczbowy ?

Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
m.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6568 Post autor: m. » 31 sie 2017, o 19:33

marek79 pisze:
m. pisze:
Scypion pisze:

A ile takich kibicow jest?
Bo czytajac to forum mozna dojsc do wniosku ze na Ruchu 10 tys.

Nie wiem ilu . Napisałem poprostu żeby wszystkich nie wrzucać do jednego wora.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#6569 Post autor: Scypion » 31 sie 2017, o 20:03

Wiedziałem, że zaraz ktoś się znajdzie kto to napisze. Daleko mi od nabijania się z ludzi mających problemy finansowe. Roznie sie losy ukladaja. Sam nie jestem krezusem, ale uczciwie robia w dwóch robotach, chocby po to zeby po odliczeniu wydatków bytowych miec na mecz. Ktorego obejrzenie jest dla mnie priorytetem. Mam świadomość, ze tak sie mogą losy potoczyć, ze i dla mnie ta kwota może byc nie do wyjecia. Z drugiej strony jak ktoś nie mo 3 dych (albo 2 jak naszporuje na karnet) ukochanego podobno klubu, ale mo na cygarety i piwo to pokazuje jaka ma hierarchie wartości. I tyle. Moim zdaniem robienie 30 zł za bilet na mecz ostatniej druzyny II ligi z jakimiś wiesniakami to bezsens i szybko sie wyleczy ten caly Krawiec z tej idei, ale wieczne szkamranie jakie tu sie rozlego tu juz ganba. Tym bardziej, ze nasza frekwencja w ekstraklapie przy tanich jak barszcz biletach nie powalała. A szynki wokół były pełne. Zawsze wierni i oddani do 15 złotych Ruchu fani.

Mazy R
Kontakt:

#6570 Post autor: Mazy R » 31 sie 2017, o 20:09

west72 pisze:
Stasiu19R20 pisze:35zl za bilet, na ostatnia drużynę 1 ligi z przed wojennym stadionem. Brawo My

Kup karnet bydzie taniej.
Nie bedzie rai przed meczem do Kas.
U nos sie nic nie zmieni jak bydymy budować frekwencja jak szczewo bo nos w życiu tyle nie przyjdzie : :znudzony: :znudzony:
Ruch potrzebuje kibiców właśnie teraz bo teraz mamy najtrudniejsze chwile w historii i jako kibice tylko w taki sposób (kupując bilety i karnety) realnie możemy mu pomóc.
Frazesów o naszym potencjale jest w co drugim wątku a jak przychodzi pora meczu to zjawia się w porywach 7 Koła.
Zamiast spinać sie w necie idź po karnet albo bilet..........
W koło wszyscy najeżdżamy na sytuację w klubie ale dotychczas zrobiliśmy niewiele ,żeby coś się zmieniło.
Pewnie po takim cenniku Fanatycy którzy są zawsze ruszą po karnety a a Ci którzy odwiedzają Cichą sporadycznie raz dwa razy w rundzie kupią sobie bilet za 35 zeta w dniu meczu.
W koło tylko czytam ,że Pat taki ,że bajkopisarz,że oderwany od rzeczywistości ,że pościągał szrot ,że nie mamy kim grać ale prawda jest taka ,że ani Ja ,ani Marek,Mirek,Mietek ,Adam czy inny Darkaras nie mają tyle Kasy aby przejąć władzę w klubie i poukładać tak jak wielu specjalistów na tym forum sobie wyobraża.Pat na dziś ma najwięcej udziałów i próbuje jakoś to poskładać do kupy, lepiej lub gorzej ale jednak. Nie znam gościa nie wiem jaką kasą dysponuje ,czy ma jakieś zaplecze finansowe i dłuższy plan działania bo dostajemy tylko frazesy ,że będzie lepiej ,że płacimy w termie,że zaczniemy wygrywać a poprawy przynajmniej na boisku nie widać ale taką mamy na dziś drużynę .Odbiegłem od tematu biletów ale tak na prawdę jest ciągle do przejęcia pakiet większościowy Miasto +Kurczyk więc Niech w końcu się znajdzie jakiś filantrop z niebieskim sercem i postawi ten klub na nogi i przywróci mu dawny BLASK.
Dopóki się jednak taki nie ujawni to będziemy zmuszeni liczyć na Pata KARCZMARZA ,że uda mu się utrzymać ten dryfujący wrak na powierzchni i jeśli dopłynie szczęśliwie do portu(utrzymanie i wyprostowanie finansów)to mozolnie deska po desce poprzez wsparcie kibiców(zakup biletów,reklama firm na stadionie,drobny sponsoring) poskładać okręt do kupy.Tak to widzę na dziś.......
I to mi sie podobo! Coroz mniej takich wpisowa! Ludzie krotko Wom wytlumacza na szybko... 2 pierwsze szpile zakaz!(dosc spora strata kasy). Moze i jest wygorowana cena ale to pewnie dlatego co napisalem. Dowidzenia.

ODPOWIEDZ