Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
U nas w sumie w zarządzaniu to jest amatorka, więc możemy aplikować
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Ten temat można zamknąć w pi***, szkoda miejsca na serwerze. Jaka firma włoży w Ruch jakiekolwiek pieniądze? W Ruch z burdelem organizacyjnym, z złym pr w prasie? Z jakimiś lewymi fundacjami, długami, z jakimś zastawianiem herby na cyprze?
- MadeR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/m ... zew-sercu/
Czy u nas oprócz Patermana nie ma takich ludzi, którzy zainwestowaliby w ten klub?
Czy u nas oprócz Patermana nie ma takich ludzi, którzy zainwestowaliby w ten klub?
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Porównaj sobie sytuację Widzewa i naszą. Żaden sponsor nie będzie chciał by jego marka była powiązana z klubem krętactwa, który nie wiadomo czy za miesiąc się nie rozpadnie i ogólnie jak ktoś słyszy Ruch to pierwsze co myśli to(bo niestety tak od paru lat jest i taki mamy odbiór) dziadostwo i krętacze. Mieliśmy naprawdę dobrą umowę z Węglokoksem, ale działaczy szkodników.
Pewnie byli ludzie co stwierdzili, że wejdą jak Ruch się oczyści i ten sezon utrzyma, ale cóż. Na to raczej się nie zanosi.
Pewnie byli ludzie co stwierdzili, że wejdą jak Ruch się oczyści i ten sezon utrzyma, ale cóż. Na to raczej się nie zanosi.
-
- Kontakt:
akurat Murapol nie jest dobrym przykładem, gość zostawił Bielsko i przeniósł się do Widzewa nie z sentymentów a dlatego, że budują wielkie osiedle w Łodzi. To firma w której nie ma skrupułów i wycyckają wszystko i każdego do zera, wystarczy popytać byłych pracowników lub podwykonawców
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- andrzejn64
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to idealni do nasTomSky pisze:akurat Murapol nie jest dobrym przykładem, gość zostawił Bielsko i przeniósł się do Widzewa nie z sentymentów a dlatego, że budują wielkie osiedle w Łodzi. To firma w której nie ma skrupułów i wycyckają wszystko i każdego do zera, wystarczy popytać byłych pracowników lub podwykonawców

-
- Kontakt:
z tym że u nas już nie ma czego wycyckać ;-)andrzejn64 pisze:to idealni do nasTomSky pisze:akurat Murapol nie jest dobrym przykładem, gość zostawił Bielsko i przeniósł się do Widzewa nie z sentymentów a dlatego, że budują wielkie osiedle w Łodzi. To firma w której nie ma skrupułów i wycyckają wszystko i każdego do zera, wystarczy popytać byłych pracowników lub podwykonawców
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu nie idzie o sentymenty. To jest czysty biznes. Sprawa jest prosta, nie inwestuje się w coś co ma ch***wy PR. Trzeba być mega optymistą i fanatykiem, żeby inwestować w takie gówno jakim obecnie jest ten Klub.
- Radvan138
- Kontakt:
SpokojnieLysy pisze:Słuchaj , mam nadzieję ,że nie zdawałeś sobie sprawy z tym co piszesz. Ruch to nie jest i nigdy nie było "jakieś gówno" Klub i jego kibice to świętość. A gówno to poszukaj sobie w swojej obesranej życi. Inna sprawa to ludzie .A nie każdy z nich to Ruch.Zapamiętej sie to synek!!!Adam1983 pisze:Tu nie idzie o sentymenty. To jest czysty biznes. Sprawa jest prosta, nie inwestuje się w coś co ma ch***wy PR. Trzeba być mega optymistą i fanatykiem, żeby inwestować w takie gówno jakim obecnie jest ten Klub.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mom się bać ?Lysy pisze:Słuchaj , mam nadzieję ,że nie zdawałeś sobie sprawy z tym co piszesz. Ruch to nie jest i nigdy nie było "jakieś gówno" Klub i jego kibice to świętość. A gówno to poszukaj sobie w swojej obesranej życi. Inna sprawa to ludzie .A nie każdy z nich to Ruch.Zapamiętej sie to synek!!!Adam1983 pisze:Tu nie idzie o sentymenty. To jest czysty biznes. Sprawa jest prosta, nie inwestuje się w coś co ma ch***wy PR. Trzeba być mega optymistą i fanatykiem, żeby inwestować w takie gówno jakim obecnie jest ten Klub.
-
- Kontakt:
nie masz się bać, raczej bardziej wierzyć we własny rozum
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A ja sie z Łysym zgadzam. Mozemy byc w niezlym nomen omen szambie... ale nigdy nie nazwalvym Ruchu gownemRadvan138 pisze:SpokojnieLysy pisze:Słuchaj , mam nadzieję ,że nie zdawałeś sobie sprawy z tym co piszesz. Ruch to nie jest i nigdy nie było "jakieś gówno" Klub i jego kibice to świętość. A gówno to poszukaj sobie w swojej obesranej życi. Inna sprawa to ludzie .A nie każdy z nich to Ruch.Zapamiętej sie to synek!!!Adam1983 pisze:Tu nie idzie o sentymenty. To jest czysty biznes. Sprawa jest prosta, nie inwestuje się w coś co ma ch***wy PR. Trzeba być mega optymistą i fanatykiem, żeby inwestować w takie gówno jakim obecnie jest ten Klub.
.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Klub nie jest gównem, ale jest w gównianym stanie. Lepiej?
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ku*** jestem kryptogieksiarzem. Udzielam się dlatego bo żyję tym klubem i jest to dla mnie najważniejsza sprawa. Piszę także w wątkach piłkarskich i kibicowskich. Oglądam mecze nawet rezerw często nie wspominając, że w tym sezonie oprócz wyjazdu do Gdyni i Szczecina byłem na każdym wyjeździe a domowego meczu nie odpuściłem od chyba 7 lub 8 lat. Mimo niesprzyjającego terenu próbuje ludzi ściągnąć na nasz antyczny stadion tylko po to by potem usłyszeć jak tutaj jest tragicznie. Nieraz wpłacałem większe sumy na akcje w stylu niebieski opiekun. Naprawdę nie potrzebuje by ktoś mi zarzucał bycie antychorzowskim bo śmiem zauważyć, że wesoło nie jest.
-
- Kontakt: