Sponsorzy
- Radvan138
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Przeciez o tej babie niema co wspominac. To jest porazka na calego. Ona powinna byc wyjebano na pysk zaroz po smagorze
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radvan138 pisze:Przeciez o tej babie niema co wspominac. To jest porazka na calego. Ona powinna byc wyjebano na pysk zaroz po smagorze
Myślisz, że jakby kto inny był rzecznikiem, to by inne rzeczy gadał? Rzecznik jest tylko od przekazywania tego co góra jej powie. Ja też nie jestem jej wielkim fanem, nie przekonuje mnie jako rzecznik, ale dajcie sobie spokój, bo z tego co wiem to również zajmuje się ona marketingiem a w ostatnim czasie naprawdę marketing mamy na dobrym poziomie.
- 19Wariat20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty już jej tak niy broń bo te babsko to jedno z większych nieporozumień w klubie.Już wyżej Ci szkryflali jak ona traktuje ludzi,kere chcom klubowi pomóc.Jo też jakiś czos tymu był w klubie ze sponsorem kery chcioł wesprzeć drużyny młodzieżowe.Zloła nos jak żebroków i dobrego słowa o tej gorolicy niy powiym.Niych spierdalo skąd przyszła.Jak widza kulisy ze szpili i ta jej uśmiechnięto gorolsko lansująco sie morda to mom odruch wymiotny
-
- Kontakt:
A jo sie niy umia nadziwic ze nagle co jedyn to ze sponsorym byl w klubie. Mom ino nadzieja ze jak dojdzie do zmian to Ci sponsorzy wroca i wreszcie stanymy na nogi.
-
- Kontakt:
Tak, Donata Chruściel jest też dyrektorem działu marketingu. W klubie z tak małym zapleczem też do dyrektora marketingu należy ściąganie sponsorów, rozmowy z potencjalnymi partnerami biznesowymi. A z tego co piszą tu wyżej, np. Lysy, to nie do końca to działa jak powinno...niebieski98 pisze:Radvan138 pisze:Przeciez o tej babie niema co wspominac. To jest porazka na calego. Ona powinna byc wyjebano na pysk zaroz po smagorze
Myślisz, że jakby kto inny był rzecznikiem, to by inne rzeczy gadał? Rzecznik jest tylko od przekazywania tego co góra jej powie. Ja też nie jestem jej wielkim fanem, nie przekonuje mnie jako rzecznik, ale dajcie sobie spokój, bo z tego co wiem to również zajmuje się ona marketingiem a w ostatnim czasie naprawdę marketing mamy na dobrym poziomie.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19aRtuR20 pisze:Tak, Donata Chruściel jest też dyrektorem działu marketingu. W klubie z tak małym zapleczem też do dyrektora marketingu należy ściąganie sponsorów, rozmowy z potencjalnymi partnerami biznesowymi. A z tego co piszą tu wyżej, np. Lysy, to nie do końca to działa jak powinno...niebieski98 pisze:Radvan138 pisze:Przeciez o tej babie niema co wspominac. To jest porazka na calego. Ona powinna byc wyjebano na pysk zaroz po smagorze
Jeżeli jest jak piszecie, to oddaje honor, nie powinno to wyglądać w taki sposób. To nie jej decyzja, że ma spławiać wszystkich sponsorów, to decyzja władz, ale jeżeli już ma odmawiać współpracy, to powinna to robić w właściwy sposób...
- 19Wariat20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy kożdy poradzi ino we klawiatura klepać jak Ty.Som ludzie co chcom do tego klubu coś zrobić.Sponsor kery w sezonie chce wydać 60-80 tyś na młodzież powinien być traktowany z nalezytym szacunkiem a niy jak śmiećmarek79 pisze:A jo sie niy umia nadziwic ze nagle co jedyn to ze sponsorym byl w klubie. Mom ino nadzieja ze jak dojdzie do zmian to Ci sponsorzy wroca i wreszcie stanymy na nogi.
Jak tyn sponsor mo wrócić jak ona w ogóle z nim niy podjęła tematu?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem czy było ale miły prezent od sponsora

Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Kontakt:
Kosztem 3 złotych uzyskali reklamę, którą zobaczyło kilkanaście tysięcy osóbrobbo2k pisze:Nie wiem czy było ale miły prezent od sponsora

- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dla Lechii

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gw pisze:Przedstawiciele klubu, ale i Andrzej Kotala, prezydent Chorzowa wyrazili wtedy nadzieję, że Węglokoks wróci jeszcze do współpracy Ruchem. Pojawiły się informacje, że trwają rozmowy na ten temat.
Zapytaliśmy o to Pawła Cyza, rzecznika prasowego Węglokoksu. Otrzymaliśmy taką odpowiedź: „Umowa współpracy reklamowej z Ruchem Chorzów została rozwiązana decyzją poprzedniego Zarządu WĘGLOKOKS S.A. pod koniec 2015 r.. Nasza nowa strategia prowadzenia działań sponsoringowych zakłada przede wszystkim wsparcie sportu amatorskiego, co wyklucza nawiązanie współpracy z profesjonalnym klubem piłkarskim”.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a w tym poprzednim zarządzie to kto był?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pod koniec 2015 to jeszcze Podsiadło był prezesem...Jednak w kraju władza już się zmieniła 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czyli pomieszanie z poplątaniem 

- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
,,... co wyklucza nawiązanie współpracy z profesjonalnym klubem piłkarskim”
Hm? To czymu sie z Ruchu wymiksowali? To gynal amatorka chociaż niy to profil kradzioki
Hm? To czymu sie z Ruchu wymiksowali? To gynal amatorka chociaż niy to profil kradzioki
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4