Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Nie wiem. Mi sie nie spodobalo co innego. Mianowicie gadka, ze jak woj. bedzie doplacac "tylko" 10mln. rocznie, to bedzie ok.
Ja rozumiem, ze pewne inwestcje, szczegolnie o duzym znaczeniu, zanim zmienia zycie ludziom wymagaja decyzji politycznej. Ot zapada decyzja i w jednym miejscu powstaje gornictwo, w innym motoryzacja itd. To wplywa na zycie ludzi na wiele pokolen.
Spodziewalem sie, ze ten stadion i my na nim jako klub wojewodzki bedzie mial jakis wiekszy kontekst z promocja tego regionu na pierwszym miejscu. Jak slysze tylko ile trzeba do tego doplacic, to oznacza ze tego kontekstu nie ma lub jest bardzo skromny.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ja rozumiem, ze pewne inwestcje, szczegolnie o duzym znaczeniu, zanim zmienia zycie ludziom wymagaja decyzji politycznej. Ot zapada decyzja i w jednym miejscu powstaje gornictwo, w innym motoryzacja itd. To wplywa na zycie ludzi na wiele pokolen.
Spodziewalem sie, ze ten stadion i my na nim jako klub wojewodzki bedzie mial jakis wiekszy kontekst z promocja tego regionu na pierwszym miejscu. Jak slysze tylko ile trzeba do tego doplacic, to oznacza ze tego kontekstu nie ma lub jest bardzo skromny.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwszy raz o tym usłyszałem jak się nie mylę 6 lat temu więc trochę czasu już minęło i naprawdę coraz mniej wskazuje na to by ten pomysł miał szansę na realizację.Z finansami Ruchu nie jest ani odrobinę lepiej jak w tamtym czasie zaryzykuję że nawet jest sporo gorzej. Jak dla mnie pewnik jest tylko jeden ktoś chce żeby na tym obiekcie grał Ruch jednak żadnego zabezpieczenia finansowego tej inwestycji nie ma i nie będzie.
- SODA
niych pan Smagorowicz walczy o sponsorów ..ciekawe ilu znajdzie 

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma się co opierać o polityków i ich wsparcie. Plan (jeżeli jakikolwiek istnieje) naszej gry na SŚ jest nie do zrealizowania w sposób, w którym zapewniałby nam wymierne korzyści. Koszta utrzymania obiektu pochłoną całą kasę z biletów i myślę że za mecze z Niecieczami i tym podobnymi będzie trzeba dołożyć. 12-16 tys. miejsc na nowoczesnym obiekcie na Cichej, co mecz fantastyczna atmosfera, komplet na większości meczach, jedyny klub z regularnie zapełnionym po brzegi stadionem w kraju. Wokół tego należy budować naszą pozycję w Polsce. Potencjalni sponsorzy docenią to i zgłoszą się z pewnością o wiele chętniej i z większą kasą niż na pusty stadion Śląski. Klub będzie mógł spokojnie podwyższać ceny biletów z uwzględnieniem jakości przeciwnika. SŚ jak najbardziej raz, może dwa razy w roku, aby szersza publika mogła przyjść na WDŚ czy inny mecz. Ten model funkcjonowania Ruchu został na tym forum 100 razy przytoczony, jeszcze 100 razy będzie przytaczany, idealny dla każdego klubu w Ekstraklasie, w pełni zapełnione trybuny prawie co mecz dające zysk nawet podczas meczy z rywalami z niskiej półki, a dodatkowo możliwość rozegrania kilku meczy w roku przy największej, 50 tys. publice, pozwalające na solidny zastrzyk gotówki i prestiż, rekord frekwencji w XXI nie do pobicia przez żaden klub w Polsce przez chyba następne 50 lat.
I wiedzą to prawie wszyscy kibice, ludzie związani z Ruchem. Jest tylko ogromny żal, że ta najbardziej decyzyjna osoba nie dopuszcza takiej opcji.
I wiedzą to prawie wszyscy kibice, ludzie związani z Ruchem. Jest tylko ogromny żal, że ta najbardziej decyzyjna osoba nie dopuszcza takiej opcji.
- SODA
- Radvan138
- Kontakt:
Nie ino dla ciebieSODA pisze:dla mnie jest szkodnikiem Ruchu ..
-
4 mln a do raportu wpisywali 1,2 mln ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już pisałem to wcześniej. Oni dawali też m.in. jako Węglozbyt i Huta Łabędy.
Jeśli chodzi o hajs za sponsoring główny (nie mylić z właścicielami) jesteśmy chyba na 3 miejscu za Legią i Lechem.
Jeśli chodzi o hajs za sponsoring główny (nie mylić z właścicielami) jesteśmy chyba na 3 miejscu za Legią i Lechem.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
Tak. Był taki okres, ze Wszyscy byli widoczni jako sponsorzy. Potem, co niektórzy znikli z pola widzenia , ale za wszystkimi stał ( do dziś tak jest ) Węglokoks. Te 4 bańki to prawda. Dziś praktycznie jesteśmy skazani, na sprzedaż zawodników i trzeba trzymać kciuki, żeby Stępiński, Lipski, byli w dobrej formie. Po sezonie konkretnie pieniądze za nich. Szczególnie za Stępla.jajo pisze:Już pisałem to wcześniej. Oni dawali też m.in. jako Węglozbyt i Huta Łabędy.
.
-
- Kontakt:
raczej - do tej pory byliśmy.jajo pisze:(...) jesteśmy (...)
w dziale "polityka" dałem linka do tekstu o wypowiedzeniu układu w KW, co może mieć bardzo duże znaczenie dla rozwoju sytuacji Węglokoksu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:

PSYCHO FANS SŚ
-
- Kontakt:
Węglokoks nadal na koszulkach, to cieszy, ciekawe na jakich warunkach i za ile dukatów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Logo Węglokoksu pojawiło się też na dresie WF 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mądre posunięcie. Dres Fornalika to jedna z najtrakcyniejszych przestrzeni reklamowych, jakie Ruch może zaoferować.HKSADIK pisze:Logo Węglokoksu pojawiło się też na dresie WF
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak się ma zatem zapowiadane wycofanie się Węglokoksu z sponsorowania klubu, jeżeli logo ciągle jest na stronie i innych materiałach klubu, koszulkach i dresach? Oficjalnej informacji o przedłużeniu lub zakończeniu współpracy nie było.