Ruch II Chorzów
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch II Chorzów
Dla mnie Setla może być o wiele lepszym napastnikiem niż Efir...
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie rozumiem. Tutaj Smagor raczej tylko przekazuje informacje ze sztabu szkoleniowego. Z resztą Setla już się zaczął przebijać do 1 drużyny i zablokowała to kontuzja.HKSADIK pisze:Wielki wizjoner Dariusz.Smagor po sprzedaży Wiśni pisze: Zapewniam, że nic nie dzieje się wbrew woli sztabu trenerskiego. Działamy razem. Tym łatwiej było podjąć decyzję o sprzedaży, że byliśmy na taki ruch przygotowani. (...) Visnakovs strzelał gole, ale za jego plecami są Mariusz Stępiński, wracający do formy po kontuzji Michał Efir oraz Adam Setla, który na razie buduje swoją formę w rezerwach, ale za pół roku będzie gotowy do gry w ekstraklasie. Na pewno nie zostaniemy bez napastnika
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie miałem nic złego na myśli, takie tylko niewinne podśmiechujki z pana Dariusza.
-
19HKS20 pisze:Dla mnie Setla może być o wiele lepszym napastnikiem niż Efir...
W obecnej formie to chyba Śrutwa i Bizacki by byli lepszymi napastnikami od Efira.
Pierwszy do odstrzału.
-
- Kontakt:
Visnakovs też był pierwszy do odstrzału jak nie groł. Kuświk też zanim mu ktoś nie zaufoł... Stępiński też przyłaził do nos idzie pedzieć jako uzupełnienie składu, Edek wydowoł sie pewniakiem w ataku, ale nagle odszedł i sie wybił. Efira przyblokowała ostatnio kontuzja, na poczatek ino wloz i strzelił. Teraz wroco po kontuzji, mo szansa zaś sie pokozać z ławki. NIe godom, że na pewno wypoli, ale nie trzeba go jeszcze skreślać.Coffey pisze:19HKS20 pisze:Dla mnie Setla może być o wiele lepszym napastnikiem niż Efir...
W obecnej formie to chyba Śrutwa i Bizacki by byli lepszymi napastnikami od Efira.
Pierwszy do odstrzału.
-
- Kontakt:
I tak i nie..19aRtuR20 pisze:Visnakovs też był pierwszy do odstrzału jak nie groł. Kuświk też zanim mu ktoś nie zaufoł... Stępiński też przyłaził do nos idzie pedzieć jako uzupełnienie składu, Edek wydowoł sie pewniakiem w ataku, ale nagle odszedł i sie wybił. Efira przyblokowała ostatnio kontuzja, na poczatek ino wloz i strzelił. Teraz wroco po kontuzji, mo szansa zaś sie pokozać z ławki. NIe godom, że na pewno wypoli, ale nie trzeba go jeszcze skreślać.Coffey pisze:19HKS20 pisze:Dla mnie Setla może być o wiele lepszym napastnikiem niż Efir...
Pierwszy do odstrzału.
Visniakovs, Stepinski - Kuswik mniej ale tez - pokazali ze mimo wad mają "coś" co moze dac bramki. Efir mo .. mycka.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
pbb pisze:I tak i nie..19aRtuR20 pisze:Visnakovs też był pierwszy do odstrzału jak nie groł. Kuświk też zanim mu ktoś nie zaufoł... Stępiński też przyłaził do nos idzie pedzieć jako uzupełnienie składu, Edek wydowoł sie pewniakiem w ataku, ale nagle odszedł i sie wybił. Efira przyblokowała ostatnio kontuzja, na poczatek ino wloz i strzelił. Teraz wroco po kontuzji, mo szansa zaś sie pokozać z ławki. NIe godom, że na pewno wypoli, ale nie trzeba go jeszcze skreślać.Coffey pisze:19HKS20 pisze:Dla mnie Setla może być o wiele lepszym napastnikiem niż Efir...
Pierwszy do odstrzału.
Visniakovs, Stepinski - Kuswik mniej ale tez - pokazali ze mimo wad mają "coś" co moze dac bramki. Efir mo .. mycka.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
jeszcze baba z plastiku
-
Czego sie boisz, prawdy ? Wizjoner, w dodatku marniutki. Widać to po przeczytaniu jego wypowiedzi. Powiedzmy że ta wypowiedz jest prawdziwa. Czuć podniecenie, że Stęplowi dobrze idzie, a więc większe prawdopodobieństwo szybkiego zarobku. Setla już w gotowości jak co ...HKSADIK pisze:Nie miałem nic złego na myśli, takie tylko niewinne podśmiechujki z pana Dariusza.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tyle, że to wypowiedź po sprzedaży Visnakovsa, jak Stępel miał 2 gole na koncie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
- Yego
W tym roku spada pol ligi, wie ktos czy jest parcie na utrzymanie czy to w klubie nie gra roli czy rezerwy w 3 czy 4 lidze zagraja?
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w rezerwach zagrał dzikia to syn ?
-
- Kontakt:
Mamia wznowił karierę.arango-mokre pisze:w rezerwach zagrał dzikia to syn ?

__
Mirek, dlatego piszę, że wznowił.

Ostatnio zmieniony 20 mar 2016, o 21:13 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mamia gra w Kosztowach, gdzie trenerem jest MolekLukas89 pisze:Mamia wznowił karierę.arango-mokre pisze:w rezerwach zagrał dzikia to syn ?A tak serio, to syn.
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: