Remont stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#271 Post autor: vinc84 » 23 mar 2005, o 11:46

"Wiosną na stadionie Ruchu nie będą przyjmowane zorganizowane grupy kibiców gości."

dlaczego ?? co stoi na przeszkodzie procz ogrodzenia sektora gosci!!

"Na razie mecze w Chorzowie będzie mogło oglądać jedynie 3,5 tys."

mam nadzieje ze klub szybko wyremontuje te wylewki bo jak Ruch zacznie wygrywac to tyle miejsc moze byc malo.

P.S. Stadion gieksy i zaboli zamkniety do naszego zas probuja sie przyczepic, niedaje Wam to do myslenia??
GŮRNY ŚLŮNSK

COBRA

#272 Post autor: COBRA » 23 mar 2005, o 11:51

po***ani calo runda bez przyjezdnych;((((

ishateR

#273 Post autor: ishateR » 23 mar 2005, o 12:50

to na szpilu ze szczaxa bydzie mlyn ( 7 ) otwarty czy nie bo jak jakies ograniczenia jak w rundzie jesiennej to wychodzi na to ze mlyn bydzie zamkniety :evil:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#274 Post autor: gerhat » 23 mar 2005, o 13:43

vinc84 pisze:"Wiosną na stadionie Ruchu nie będą przyjmowane zorganizowane grupy kibiców gości."

mam nadzieje ze klub szybko wyremontuje te wylewki bo jak Ruch zacznie wygrywac to tyle miejsc moze byc malo.

P.S. Stadion gieksy i zaboli zamkniety do naszego zas probuja sie przyczepic, niedaje Wam to do myslenia??
Tu nie chodzi o wylewki. Poprostu niektóre daty zostaja w pamięci na dłużej i musimy jeszcze poczekać, a im dłuzej poczekamy tym dłużej bedziemy pamietali czego nie powinno być.

Blue Fan!

#275 Post autor: Blue Fan! » 23 mar 2005, o 13:46

no i mecze bez przyjezdnych :( jako szkoda ale stadion muszą wyremontowac przeciesz na nastpny sezon bo jak ma byc znowu sezon bez przyjezdnych do dejcie se siana :( i potem sie dziwic se tako malo frekwencja a jak bydom przyjezdzni bedzie ciekawiej 8) pozdRo dla kiboli Ruchu w sobota wszycy na Cichą6 :lol:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#276 Post autor: radzion » 23 mar 2005, o 13:46

gerhat pisze:
vinc84 pisze:"Wiosną na stadionie Ruchu nie będą przyjmowane zorganizowane grupy kibiców gości."

Tu nie chodzi o wylewki. Poprostu niektóre daty zostaja w pamięci na dłużej i musimy jeszcze poczekać, a im dłuzej poczekamy tym dłużej bedziemy pamietali czego nie powinno być.
otoz to, dokladnie o to chodzi wszystkim z zewnatrz!

KK
Kontakt:

#277 Post autor: KK » 23 mar 2005, o 14:05

wydzwaniom dzisiej w sprawie stadionu i mom mętlik. Do konca kwietnia zawarte bydom 1 i 10, tym samym nie wiadomo czy dzieci i laski wchodza za darmo, nie wiadomo kiedy stadion bydzie juz colki otwarty i nie wiadomo, co jak przyjdzie pod kasy 4.000 ludzi... eh... jeszcze postarom sie to wszystko ustalic...

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#278 Post autor: vinc84 » 23 mar 2005, o 14:15

jedno jest pewne; napewno musza otworzyc wszystkie trybuny do benefisu Gucia, a tak na powaznie to pan Gaweda daje malo konkretow niepotrzebnie wprowadzajac zamieszanie wsrod kibicow. Pewne rzeczy idzie oszacowac i podac w przyblizeniu.
To samo jest z organizacja meczow ja wiem ze teraz bylo male zamieszanie z powodu warunkow atmosferycznych,ale wierzcie mi, jest kupa osob ktore nie ma netu i sa tak tym zakreceni. Teraz to samo sa watpliwosci czy dziewczyny i dzieci wchodza za darmo na 3 dni przed meczem. To sie musi wszytsko zmienic!
GŮRNY ŚLŮNSK

SODA

#279 Post autor: SODA » 23 mar 2005, o 14:33

bo pan Gawenda to taki gawedziasz...

COBRA

#280 Post autor: COBRA » 23 mar 2005, o 14:41

vinc84 pisze:jedno jest pewne; napewno musza otworzyc wszystkie trybuny do benefisu Gucia, a tak na powaznie to pan Gaweda daje malo konkretow niepotrzebnie wprowadzajac zamieszanie wsrod kibicow. Pewne rzeczy idzie oszacowac i podac w przyblizeniu.
To samo jest z organizacja meczow ja wiem ze teraz bylo male zamieszanie z powodu warunkow atmosferycznych,ale wierzcie mi, jest kupa osob ktore nie ma netu i sa tak tym zakreceni. Teraz to samo sa watpliwosci czy dziewczyny i dzieci wchodza za darmo na 3 dni przed meczem. To sie musi wszytsko zmienic!
Dokladnie jak narazie to jest z tym burdel jak niewiem,zero jakielkowiek organizacji kupa szarych ludzi w sumie niewie czy jest mecz czy nie!To jest paranoja zeby dzien przed szpilem sie dowiedziec ze meczu niebedzie albo 2 dni przed meczem ze niebedzie przyjezdnych i wchodzi tylko 3,500 ludzi.O takich rzeczach powinno mowic sie duzo duzo wczesniej bo takie zamieszanie ma wplyw na frekwencje!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#281 Post autor: radzion » 23 mar 2005, o 14:50

nie marudzcie, kto bydzie chciol przyjsc to i tak przyjdzie!zreszta nie bydzie patrzec na to czy wlezie ino 3,500 czy wiecej,, zreszta mysla z enie bydzie z tym problemow, a sprawa kibicow gosci?

hmm to jzu bylo wiadome od dluzszego czasu, wiadomo bylo ze nie ma wylewki, wiadomo bylo ze nawet plotow nie ma, wiadomo ze ludzie z zewnatzr byda robic z tym problemy, wiec nie wiem o co wy jeszcze marudzicie,
w poniedzialek bylo podane ze szpil jest w sobota o 14:30 i tyla, wydaj mi sie ze 5 dni to wystarczajaco dlugi okres zeby kzody sie dowiedziol o szpilu, bo nawet jesli ludzie nie maja netu to napewno sluchaja radia, ogladaja telewizja abo czytaja gazety!i w to ze ktos nie wiedziol nie jest dla mnie wiarygodnym stwierdzeniem!

takze skonczcie marudzic i jazda w sobota na szpil1

Robson
Kontakt:

#282 Post autor: Robson » 23 mar 2005, o 15:34

NIEEEEEEE.... Jo sie załomia... Roz się godo, że bydom goście w rundzie wiosennej od keregoś meczu, teroz ze w cołkij rundzie ich nie zoboczymy! Niech się w końcu ftoś zdecyduje! Nieukrywom, że szpil bez kibiców gości to wiocha totalno... Wtedy nawet u nos z dopingiem jest ciulato, bo nie ma sie z kim przekrzykiwać. Tak, jak żech czekoł na ta runda wiosenno z niecierpliwością, tak teroz mnie to wszystko dupcy. U nos nigdy nie bydzie w pełni normalnie.

Jeśli się okaże, że szpil z sosnowcem odbędzie się bez udziału publiczności, to już bydzie KAPA TOTALNO!

NIE DLA MECZY BEZ UDZIAŁU KIBICÓW PRZYJEZDNYCH!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#283 Post autor: wolfik » 23 mar 2005, o 15:48

Bardzo inteligentne bylo montowanie krzesełek bez przygotowania odpowiedniego podloza, ale o to pretensje mozemy miec tylko do poprzednich wladz Ruchu. A te 3500 to bedzie wirtualne ograniczenie, wejda wszyscy, którzy przyjdą, podobnie bylo jesienia na Piascie, ludzi na prostej bylo chyba wiecej niz krzeselek. Zreszta na sektorach 8 i 9 nie ma krzesełek, więc one chyba tez powinny byc otwarte.

Co do sektora dla gosci, jesli problemem jest tylko postawienie plotu to nie ma problemu i jakby sie chcialo to moznaby to zrobic nawet do soboty. Wydaje mi sie, ze albo policja nie zgadza sie na wpuszczanie gosci, albo nasi dzialacze boja sie ich wpuszczac z wiadomych przyczyn.

Stona
Kontakt:

#284 Post autor: Stona » 23 mar 2005, o 16:02

jest jeden plus w tym ze zawarty bedzie sektor nr 1 i 10.... bedzie latwiej upchac mlyn na ,,7"...tylko pytanie???? Czy będzie otwarty młyn??
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#285 Post autor: radzion » 23 mar 2005, o 16:08

wolfik pisze:. Wydaje mi sie, ze albo policja nie zgadza sie na wpuszczanie gosci, albo nasi dzialacze boja sie ich wpuszczac z wiadomych przyczyn.
no przeciez juz boajze gerhat w innym temacie o tym napisal a ja to potwierdzilem!

Zablokowany