INAUGURACJA PRZESUNIETA ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

CZY JESTES ZA PRZESUNIECIEM INAUGURACJI ROZGRYWEK???

Czas głosowania minął 13 mar 2005, o 09:15

TAK ???
75
59%
NIE???
53
41%

Liczba głosów: 128

Wiadomość
Autor
modelius1

INAUGURACJA PRZESUNIETA ???

#1 Post autor: modelius1 » 6 mar 2005, o 09:15

PO WCZORAJSZO DZISIEJSZYCH OPADACH SNIEGU BARDZO MOZLIWE ZE INUGURACJA ZOSTANIE PRZESUNIETA NA BOISKU LEZY PONAD 20 CM ZMROZONEGO SNIEGU KTORY BEDZIE CIEZKO USUNAC NIE NISZCAC JUZ ZDEWASTOWANEJ PLYTY BOISKA A POZA TYM JESZCZE JEST DO USUNIECIA SNIEG Z TRYBUN A WYDAJE MI SIE ZE 6 DNI RACZEJ NIESTARCZY NASZYM STADIONOWYM SLUZBA TECHNICZNYM.

A Z DRUGIEJ STRONY MOZE TEZ PRZELOZYMY MECZ NA 3 MAJA TAK JAK ZROBILA JAGIELONIA-KOLPORTER DO TEGO CZSU SIE JUZ WIELE WYJASNI W TABELI .

Dixi20

#2 Post autor: Dixi20 » 6 mar 2005, o 09:18

Jak bydzie tako potrzeba to moga przyjsc na stadion i odsniezac.

kurczak1920

#3 Post autor: kurczak1920 » 6 mar 2005, o 09:36

a czy to od nos zależy, jeżeli nie bedzie warunków do gry to przełożą, ale jak b ędą w miare to chyba powinny grać, a przekładanie z powodu, że do 3 sie coś wyjaśni i co, jakiś przekręt bedzie szło zrobić czy co? dla mnie bezsensu. tak jak napisałem jak nie pójdzie grać to powinno sie przełożyć, ale powinno się zrobić wszystko co możliwe aby mecz był. takie moje zdanie. ale tak jak pisałem, że nie my decydujemy o tym.

Kobold
Kontakt:

#4 Post autor: Kobold » 6 mar 2005, o 10:02

Po tym co widzialem wczoraj na springu jestem za przelozeniem meczu. W koncu to ma byc sprt dla ludzi a nie dla pzpn który ma problem bo kalendarzyk sie nie zgadza. Ogladanie 22 ludzi bawiacych sie na sniegu jest bez sensu. Poza tym tak jak napisal ktos wyzej - pierwsze mecze gramy wszystkie u siebie i trzeba pomyslec tez o plycie boiska - bo jak sie ja zryje juz za pierwszym meczem to bez senu.

COBRA

#5 Post autor: COBRA » 6 mar 2005, o 10:06

Lepiej niech przesunom ten szpil bo cos mi sie zdaje ze Belchatow na tym sniegu by nos rozpykol!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#6 Post autor: radzion » 6 mar 2005, o 10:14

COBRA pisze:Lepiej niech przesunom ten szpil bo cos mi sie zdaje ze Belchatow na tym sniegu by nos rozpykol!!!
padosz?a jo wlasnei mysla ze na tym sniegu momy z nimi wieksze szanse nizeli na normalnej murawie!tys chyba nie widziol gry belchatowa!jak zadupiaja po zielonej murawie!a na takim kretowisku to nie bydzie mozliwe,spokmnijcie sie szpilz ubieglego rokuz cracovia, bylo takie same pieprzenie, a na koneic kozdy sie cieszol ze ten mecz odbol sie w takich warunkach i zalowol ze skutecznosc nasza byla slaba, bo bylismy zdecydowanie lepsi!!
bez toz jo jest za nie przelozeniem szpilu,

a plyta?i tak bydzie w fatalnym stanie!i nic jej nie jest w stanie uratowac!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#7 Post autor: KOCHŁOWICE » 6 mar 2005, o 10:18

Przeciez nie mozna grac w takich warunkach,na murawie wciule sniega za oknem durs snieg sypie :!: Ani to nie bydzie widowisko a o wynik tyz trudno dobry :? A i jak chca zeby nastepny szpil sie odbyl to niech sie wezma za ta murawa bo jak tak dalej pojdzie to i drugi spzil trza bydzie przeklodac :? PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#8 Post autor: Patton » 6 mar 2005, o 10:19

Te licencje nie powinny wymagac oswietlenia, a podgrzewanej murawy... Parodia, co roku ta sama sytuacja. Niech lepiej sezon zaczynaja w maju -> wtedy wszystko jest ok...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#9 Post autor: radzion » 6 mar 2005, o 10:27

fakt, ale kogo stac w tym naszym je***ym kraju na takie cos?

a i kolejno rzecz: jak tak przeklodocie szpile to zalozcie ze mogymy i pierwsze 4 szpile przelozyc, bo zima moza i trzymac tak do konca marca!

Blue Fan!

#10 Post autor: Blue Fan! » 6 mar 2005, o 10:43

no boisko nie nalepiej wyglądo a murawa podgrzewana dobry pomysl :lol: ale to jest za drogie m isie wydaje ze jednak przełożą ten szpil :(

modelius1

Re: INAUGURACJA PRZESUNIETA ???

#11 Post autor: modelius1 » 6 mar 2005, o 10:45

modelius1 pisze:.

A Z DRUGIEJ STRONY MOZE TEZ PRZELOZYMY MECZ NA 3 MAJA TAK JAK ZROBILA JAGIELONIA-KOLPORTER DO TEGO CZSU SIE JUZ WIELE WYJASNI W TABELI .
mi chodzilo tylko o to ze jak jagielonia umi przelozyc to ruch tez moze a kazdy chyba sie orientuje w naszych realiach ze kto bedzie potrzebowal bardziej punktow w meczu jaga-kolupter .ten je bedzie mial.na nasze szczscie ruchu niestac na takie pozaboiskowe rozwiazania

figaro

#12 Post autor: figaro » 6 mar 2005, o 11:59

chociaż niy umia sie doczekac wolołchby żeby jednak przełożyli go na inny termin pszy taki pogodzie mało co idzie pokozac , łatwo idzie chycic kontuzja,widowisko tyz na tym ucierpi ,szkoda by było zaczynać w taki aurze .

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#13 Post autor: m-p » 6 mar 2005, o 12:33

Chyba kazdy kto byl na sparingu z odrą przyzno racja
ze w takich warunkach to idzie biathlon uprawiac a nie fusbal.
Piszecie ze warunki są dla wszystkich takie same. Owszem.
Ale jakie to są warunki? Białe, zmrożone boisko, piłkarze
ubrani jak bobslejisci i zmarznieci i pociagający nosami kibice.
Czy to są warunki do grania meczu? Raczej nie!

A podgrzewany murawy mozna zalatwic jedynie poprzez
stanowcze i konsekwentne działanie PZPN. Mozna było wprowadzić wymóg na
oświetlenie czy krzesełka mozna i na murawy.
3 mln to spory wydatek ale mozna sie starac o rozne dotacje, kredyty itd.
Nie masz stadionu z podgrzwana płytą = nie masz licencji.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#14 Post autor: Simone » 6 mar 2005, o 12:35

jezeli pogoda sie nie zmieni jestem zdecydowanie za przesunieciem szpilu ... i nie zgodze sie z tym ze gra w takich warunkach z Belchatowem da nam przewage ... Ruch jak na polskie warunki , tym bardziej 2 ligowe , gra ladna dla oka kombinacyjna pilke i mysle ze na sniegu traci z 40% swojej wartosci . A Belchatow to zawsze bardzo dobrze przygotowana kondycyjnie , posiadajaca szybkich zawodnikow , bardzo zgrana druzyna . Uwazam ze technicznie napewno nie przewyzszaja naszych , graja cos na wzor pilki angielskiej i do tego sa cholernie skuteczni ... Dlatego mysle ze na sniegu mamy duzo mniejsze szanse ...Poza tym frekwencja , przy takiej pogodzie niczego nadzwyczajnego bym sie nie spodziewal niestety , a dobrze by bylo mocnym akcentem kibicowsko pilkarskim wejsc w sezon ...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: HKSADIK » 6 mar 2005, o 12:37

W takich warunkach nie powinno sie grać!!Nie dosć,że na stadion przyjdzie 500 osób(jak bedzie dobrze :wink: ) to jeszcze bedziemy oglądać kopanine... W kwietniu bedziemy grać najwyżej dwa razy w tygodniu(tak jak np.w angli sie niekiedy gra)-a ma być przecież w kwietniu 30 stopni tak jak to pan Bogdan Kalus na prezentacji mówił :lol: :lol:
PS.Teraz znów sypie :?

ODPOWIEDZ