[13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Korona Kielce 27.10.14 18

#166 Post autor: Ozor » 27 paź 2014, o 21:59

Roni2580 pisze:
Ozor pisze:Niy było chemii powiadosz. Teroz som sie odpowiydz co nos to interesuje?W robocie ta chymia mosz za to co zrobisz czy niy?a jak ij niy mosz to rozumia że mosz wyjebane na to vo robisz.To niy som dzieci ,som dobrze opłacane i niy może byc tak że ino tryner jest odpowiedzialny za to co wkłady robiom.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

ale ja dobrze wiem, że winni są głównie piłkarze, wściekły mnie po prostu teksty typu "Kocian Wróć"," i co chcieliście WF i macie teraz"
Niy ma trynerow co robiom cuda na dłuższo meta kto wierzy że jest inaczyj tyn jest futbolowym analfabetom. Jo jest za tym żeby te co grajom w Ruchu niy zasłoniali sie ino trynerym tym czy innym ino wziyli wyniki na swoje plecy.

Awatar użytkownika
jaRo 1920
Kontakt:

#167 Post autor: jaRo 1920 » 27 paź 2014, o 22:01

Zluzujcie już, bo nas tu ch** strzela a piłkarzyki maja nas w du***. Ja bym wrzucił paru młodych wychowanków z rezerw do składu bo gorzej być nie może i wątpie, że Surma, Malina i Zieniu będą gryźli trawę żeby nas utrzymać :) Wisnia robi wszystko byśmy podzielili losy Widzewa z zeszłego sezonu. W przerwie zimowej proponuje Kikuta jeszcze ściągnąć
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 22:02 przez jaRo 1920, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: Ozor » 27 paź 2014, o 22:02

adamo_R pisze:
Ozor pisze:Niy było chemii powiadosz. Teroz som sie odpowiydz co nos to interesuje?W robocie ta chymia mosz za to co zrobisz czy niy?a jak ij niy mosz to rozumia że mosz wyjebane na to vo robisz.To niy som dzieci ,som dobrze opłacane i niy może byc tak że ino tryner jest odpowiedzialny za to co wkłady robiom.

Jeśli widzisz tylko problem w grajkach to nie momy o czym godać. Trener jest odpowiedzialny za przygotowanie. Niy tylko tego niy ma ale i wyników brak. Kocian mioł możliwość samemu przygotować manszaft, to przygotowoł tak ze ci sami co mieli 3 platz dziś niy wytrzymujom pora minut gry.
Niy wnikom w inksze aspekty takie jak koncentracja, taktyka etc, ale jak niy mos siły i zdychosz to kożdo gra bydzie dlo cia mynczarniom.
Waldek musi to odkryncać to co slafił Kocian. Jo niy bronia yno grajków, ale rozumia ich mynki.
adamo z tel ciynzko sie pisze napisza ci z komp jak byda.

cheapgun
Kontakt:

#169 Post autor: cheapgun » 27 paź 2014, o 22:06

adamo_R pisze:

Jeśli widzisz tylko problem w grajkach to nie momy o czym godać. Trener jest odpowiedzialny za przygotowanie. Niy tylko tego niy ma ale i wyników brak. Kocian mioł możliwość samemu przygotować manszaft, to przygotowoł tak ze ci sami co mieli 3 platz dziś niy wytrzymujom pora minut gry.
Niy wnikom w inksze aspekty takie jak koncentracja, taktyka etc, ale jak niy mos siły i zdychosz to kożdo gra bydzie dlo cia mynczarniom.
Waldek musi to odkryncać to co slafił Kocian. Jo niy bronia yno grajków, ale rozumia ich mynki.
Odpowiedz mi na jedno, zasadnicze pytanie: do ilu szpili 'przylozyl sie' klub, skoro mowimy o winie i karze? Na ile porownywalne (w krotkiej perspektywie czasu) byly warunki, ktore na przelomie sezonow dano Kocianowi? Ile szpili ;rozegral u siebie'? Jak mu sie zarzad wpierdalal w sklad i transfery? Waldus moze i potrafi podporzadkowac sobie zarzad i pracownikow ale powtorze, i kadra i to co obecnie widac po grze (jakosci - nie zauwazylem dzis ani jednej rozegranej akcji ofensywnej przeprowadzonej 'z pomyslem' i celowoscia) pokazuje, ze W.F. nie jest i nie bedzie 'zlotym srodkiem na bolaczki' w Ruchu.
Niebieski Chropaczów

Awatar użytkownika
ExtremeHKS
Kontakt:

#170 Post autor: ExtremeHKS » 27 paź 2014, o 22:06

BOJCIE SIE CHAMY DO PIERWSZEJ LIGI WRACAMY !
tyle o meczu.
MANCHESTER CITY
pierwszy mecz:08.07.2010 Ruch Chorzów-Szachtior Karaganda 1:0...

scaneRboy
Kontakt:

#171 Post autor: scaneRboy » 27 paź 2014, o 22:08

Ozor proponowales 100 dni spokoju. To jest chyba najlepszy pomysl, ale cholernie trudny do realizacji, bo pewnie takich meczow jak dzisiejszy jeszcze "kilka" lykniemy.

Kryzys jest rozlegly i gleboki, to nie jest kwestia gry przeciwko trenerowi, czy fochow pomiedzy starymi a nowymi zawodnikami (mi sie tak w pewnym momencie zdawalo). Druzyna runela na dno: fizycznie i mentalnie. Potrzeba czasu, cierpliwosci i pracy. Oby Waldi podejmowal madre decyzje, ale na boisku zapierrdalac musza wklady. W tej sytuacji nie ma co liczyc, ze druzyna nagle zacznie grac.

Co do ewentualnego wjadzu do szatni. Nie tak dawno w ten sposob uleczylismy Szyndrowskiego. Ponawiam moj pomysl, zeby skontaktowac sie z Fornalikiem, jesli on uzna, ze tego typu wstrzas jest potrzebny to ja osobiscie moge sie do szatni udac.

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

adamo_R

#172 Post autor: adamo_R » 27 paź 2014, o 22:10

Ozor, yno mi niy szkryflej ze som niykere o rok starsi ;) Czekom na ostatnio kolejna w tyj rundzie, bo mozno bydzie tak, ze juz wiosna nom niy wiele do i faktycznie bydemy furgać z ligi.

Kej niy potrafiemy wygrac ze scyzorami u siebie to możliwości punkowe som zerowe do końca.
Wtedy pomoze nom yno że ftoś zaś licencji niy bydzie mioł i godom to serio :/

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#173 Post autor: Ozor » 27 paź 2014, o 22:11

100 dni dla trenera WF tak to było.
I jego krytykowac niy byda.Jak i Stawara za 100 derby;-) kto mie zno wiy co si!

Awatar użytkownika
SODA

#174 Post autor: SODA » 27 paź 2014, o 22:16

ozor wyrastasz na fachowca to więdz działaj ;)
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
79Świony
Kontakt:

#175 Post autor: 79Świony » 27 paź 2014, o 22:20

Duszello pisze:
oiowiec pisze:Za czasów jak na Ruchu był Dziura,Buła to już by te nasze gwiazdki miały wizytę w szatni!!!!! Ale teraz ......Z kim do ludzi!!!! :rozpacz:
suchej Ważne ze na Bednarza umią na***rdalać. I przez pół szpilu śpiewać o Kocianie. Ot na tym teraz polega kibicowanie. Ty sie tam badnij Średnio wieku. Co tu dużo godać.
i to jest smutne w ch**...

Awatar użytkownika
SODA

#176 Post autor: SODA » 27 paź 2014, o 22:26

dokładnie ...jestem z to bom
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

adamo_R

#177 Post autor: adamo_R » 27 paź 2014, o 22:29

cheapgun pisze: Odpowiedz mi na jedno, zasadnicze pytanie: do ilu szpili 'przylozyl sie' klub, skoro mowimy o winie i karze? Na ile porownywalne (w krotkiej perspektywie czasu) byly warunki, ktore na przelomie sezonow dano Kocianowi? Ile szpili ;rozegral u siebie'? Jak mu sie zarzad wpierdalal w sklad i transfery?
Wcześniej myślałem ze gra w Gliwicach zamiast gry u siebie skutkowałaby większą ilością punktów. Wydaje mi sie że nie byłoby żadnej różnicy. Jakoś widzę tą samą gre od początku, tylko ze dziś z meczu na mecz stan sie pogłębia jeszcze bardziej na naszą niekorzyść. O transferach pisałem wcześniej. Fatalne.

cheapgun
Kontakt:

#178 Post autor: cheapgun » 27 paź 2014, o 22:34

Duszello pisze:
oiowiec pisze:Za czasów jak na Ruchu był Dziura,Buła to już by te nasze gwiazdki miały wizytę w szatni!!!!! Ale teraz ......Z kim do ludzi!!!! :rozpacz:
suchej Ważne ze na Bednarza umią na***rdalać. I przez pół szpilu śpiewać o Kocianie. Ot na tym teraz polega kibicowanie. Ty sie tam badnij Średnio wieku. Co tu dużo godać.
A kajs Ty jest, taki obyty i doswiadczony w koncu, by pokazac modym o co lazi w kibicowaniu? I inni? I z ciekawosci, co spiewasz na szpilu?
cheapgun napisał(a):
Odpowiedz mi na jedno, zasadnicze pytanie: do ilu szpili 'przylozyl sie' klub, skoro mowimy o winie i karze? Na ile porownywalne (w krotkiej perspektywie czasu) byly warunki, ktore na przelomie sezonow dano Kocianowi? Ile szpili ;rozegral u siebie'? Jak mu sie zarzad wpierdalal w sklad i transfery?

Wcześniej myślałem ze gra w Gliwicach zamiast gry u siebie skutkowałaby większą ilością punktów. Wydaje mi sie że nie byłoby żadnej różnicy. Jakoś widzę tą samą gre od początku, tylko ze dziś z meczu na mecz stan sie pogłębia jeszcze bardziej na naszą niekorzyść. O transferach pisałem wcześniej. Fatalne[/u.

Miedzy innymi o to mi chodzi... Waldkowi nikt nigdy sie nie wpierdalal, nie narzucal, nie kazal grac na innym stadionie. A Janka, mimo tego co zrobil, po (podkresle) pechowym okresie, obwinia sie o wszelkie zlo. Szkoda bo, paradoksalnie, nie znam trenera Ruchu, ktory wiecej osiagnal w tak krotkim czasie (jesli sie myle prosze o poprawke).
Ostatnio zmieniony 27 paź 2014, o 22:41 przez cheapgun, łącznie zmieniany 3 razy.
Niebieski Chropaczów

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: gerhat » 27 paź 2014, o 22:36

Waldek Raus !!!
Jak cza mieć nasrane w głowie żeby w 90 min wyzywać Bednarza

Awatar użytkownika
SODA