maciek1973 pisze:Ten pan, choć trochę bardzij dosadnymi słowami, napisał to, o czym ja próbuję na tym forum pisać od jakichś dwóch-trzech lat.
Cytuję z komentarza do weszlo (przepraszam z góry za brzydkie słowa, ale to cytat):
<<<Piotr Słabczyk · Najbardziej aktywny komentator · Kraków, Poland
Dziś Warszawa jest piłkarskim odbytem europy. Nie mówię tego by obrażać Warszawiaków lub kibiców Legii ale piłkarzy legii. Skurwiałych, przepłaconych, rozpieszczonych niedojebów. Ale nich się inni nie cieszą bo to wciąż jest NAJLEPSZY Polski ZESPÓŁ,,, więc skoro oni są tym odbytem umorusanym kałem ...to czym jest reszta..?
Może troche oklepane, ale to jest kwestia pieniędzy. ku***sko duzych pieniędzy dla ku***sko słabych piłkarzy. Czy nie dałoby się zorganizowac prezesów, którzy ustaliliby: "słuchajcie nie płacimy tym błaznom więcej niż..." I tu pada kwota, która gwarantuje że w klubie będzie grał ktoś kto do tej gry będzie miał serce a nie rozpieszczony, przepłacony sk***iel. W ramach awansu oczywiscie podwyżki, kasa zależna od wyników itp...no ku*** nie ogarniam.>>>
Ja zawsze miałem podobne zdanie. Zadowalająca, ale niezbyt wysoka podstawa np.10 tys.brutto + wysokie premię zwycięstwa. I ligowe towarzystwo może nauczyło by się grac, szanowac kibica , a i może nawet "odbiło" by się to pozytywnie dla piłki krajowej.
Z gry Legii się nie śmieję, bo to jest kwintesencja tej padliny jaka opanowała Naszą kopaną. Zobaczymy co Ruch pokaże.
p.s.Odnośnie nie przekazania kasy dla Śląska przez Nasz klub to po prostu staję sie już tragiczne

Czy w tym klubie pracuje ktoś kompetentny? Czy włodarzom tego klubu sprawia "przyjemnośc" dokładanie następnej cegiełki z czarnym pijarem?