Zwada na forum i to nie z mojej winy?? :shock: Drogi panie Schlesien - mam rozumiec, ze albo wszyscy mysla jak Ty, albo sa beee i do dupy - cos ala polityka wielkiego dzordza busza? 8) No to przykro mi, ze Cie zawiode. Ja proponuje wy***ac to forum w kosmos. Ono przynosi wiecej niezgody niz porozumienia. To jest logiczne, ze na swiecie nie ma 2 takich samych ludzi i nigdy nie bedzie!! Kazdy ma prawo pisac co chce. 2 sprawa, ze dla niektorych osob glupie forum jest czescia zycia!! Toz to parodia!! Ludzie, zamiast wylewac zale i pretensje, ze to nie pasuje, tutaj kawal, tam nie dziala, tutaj za duzo modow to sobie idzcie do knajpy z przyjaciolmi posiedziec, pogadac zrelaksowac sie, zapalic jointa, wypic flaszke itd. A nie zyjcie tym co w necie!! Jak na forum napisze, ze USA zaatakowaly Iran, to tez uwierzycie? Tak jakby dac dziecku zabawke, a ono sie z nia nie rozstaje przez caly czas. Ja proponuje zakladac tematy co siadzie serwer i forum, bo niektorzy moga sie zalamac i popelnic samobojstwo!! Wogole ja moge dac kase na poradnie, ktora bedzie leczyla uzaleznienia z wpisow na forum. Bo to juz nie jest smutne, denne - to jest od pewnego czasu wiecej niz zabawne. A najlepiej, ze pisza to dorosli ludzie... Pieska na spacer, zonke/dziewczyne do parku... A nie zyc glupim forum! Ciekawe kiedy zaczna sie samobojstwa, bo niektore tematy sa zamkniete albo kasowane
je*** Komune!! 
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...