Nasze Forum - was ist denn das ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

Re: Nasze Forum - was ist denn das ??

#31 Post autor: Schlesien » 20 paź 2004, o 02:33

atomic pisze: Kiedy wielu sie wypowiada, jest tez wiele zlomu... trzeba sie z tym pogodzic, ale od tego sa moderatorzy.
Jezeli ktos jest obrazany, albo komus inni groza - od tego sa moderatorzy.
Zauwaz tylko, ze kiedys jeden z adminow (nie moderatorow) dal bana Bezdomnemu (Chmielokowi) a drugi admin zaraz mu tego bana zdjal. Kaj tu logika? Nigdy nie bedzie porzadku na forum jesli kazdy admin i moderator bedzie ciaglal ten wozek w swoja strone... :cry:

Co do tekstu Mig29 to zyd to raczej stawialbym na hakerow...

minimus003

#32 Post autor: minimus003 » 20 paź 2004, o 06:53

Chopy ,od tego jest to forum zeby pisać to co każdego boli,także wyluzujcie,weźcie se relanium na uspokojenie!!!!!!!!

marcyk
Kontakt:

#33 Post autor: marcyk » 20 paź 2004, o 07:13

niystety panowie ale jo twierdza, ze Lutz mo racjo, przymrozenie oka ma swoje granice a tu co tymat to haja mnie rowniez poleku zaczyna to wk******.
a co do wypowiedzi jednego kolegi ktory wyciaga dlon bo to jest pojednania gest powiem krotko - DNO.

Gość

#34 Post autor: Gość » 20 paź 2004, o 07:43

marcyk pisze:a co do wypowiedzi jednego kolegi ktory wyciaga dlon bo to jest pojednania gest powiem krotko - DNO.
Dziekuje :lol:

Luke

#35 Post autor: Luke » 20 paź 2004, o 08:10

Z rodziną najlepiej wyłazi się na zdjęciu i to jeszcze trzeba być w środku bo po bokach to cię wytną-to raz.To tylko internet a nie rzeczywistość więc(jak już to było stwierdzane) nie należy wszystkiego tak brać od razu do siebie bo człowiek po jakimś czasie normalnie ocipieje.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

Re: Nasze Forum - was ist denn das ??

#36 Post autor: radzion » 20 paź 2004, o 09:51

Schlesien pisze:
atomic pisze: Kiedy wielu sie wypowiada, jest tez wiele zlomu... trzeba sie z tym pogodzic, ale od tego sa moderatorzy.
Jezeli ktos jest obrazany, albo komus inni groza - od tego sa moderatorzy.
Zauwaz tylko, ze kiedys jeden z adminow (nie moderatorow) dal bana Bezdomnemu (Chmielokowi) a drugi admin zaraz mu tego bana zdjal. Kaj tu logika? Nigdy nie bedzie porzadku na forum jesli kazdy admin i moderator bedzie ciaglal ten wozek w swoja strone... :cry:

Co do tekstu Mig29 to zyd to raczej stawialbym na hakerow...
jo ino jedno od siebie, tego bana wtedy jo zdjal,
a jakby sie ktos czepiol to odpowiadom,, jakby patzrec na powody dla ktorych dostol wtedy bana to w tej chwili z polowa forum powinna dostaC PO ZICI i nie miec wgladu tukej!

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#37 Post autor: Neo » 20 paź 2004, o 10:00

To miał być temat żeby nasza Niebieska BRać przestała się wyzywać i co z tego wynikło?
A ludzie którzy się wyzywali teraz zgrywają aniołków...
Nie będę mówił kto bo po co mi to jeszcze jest...
Tyle ode mnie...

Luke

#38 Post autor: Luke » 20 paź 2004, o 10:07

ku***,czasem to mi się wydaje że siedza na jakiejś zajebanej Interii bo tam też wszyscy po sobie jadą,a nie na forum Ruchu Chorzów-naszego ukochanego klubu... :evil: :evil: :evil:

tommiraf

#39 Post autor: tommiraf » 20 paź 2004, o 10:16

poziom spada kiedys bylem tu pod innym nickiem ale co chwile jakies problemy z logowaniem i podziekowalem teraz od jakiegos czasu znowu tu sie pojawiam i musze powiedziec ze niestety idziemy w dol z tym forum fakt ze to li tylko net ale mimo wszystko ...co chwila skasowany jakis post bo komus nie pasi ...i haja za haja o byle gowno bez sens i tak nic z tego nie wynika jak sie wadzic to o cos konkretnego ktos wymysli wzor nowy fany albo cos w tym stylu...

Viro

#40 Post autor: Viro » 20 paź 2004, o 10:47

ja nigdy nie bylem za kasowaniem postow i kiedys sie ich nie kasowalo czy to Gieksiarz byl czy jakis inny
a teraz najwiecej kasuje sie postow naszych i zamyka tematy przez nas samych po ciagle sa jakies haje
a haje nie dotycza klubu tylko zazwyczaj jest to przegadywanie sie kilku uzytkownikow forum i to jest wkurwiajace
mozna miec odmienne zdania to chyba normalne mozn prowadzic ostra dyskusje ale po ch** sie wyzywac :!:

Gość

#41 Post autor: Gość » 20 paź 2004, o 10:48

Do tego dochodzą tematy w stylu

"Kibice z Batorego", "Kto ze Świon?" gdzie 90 % odpowiedzi to "ja", "jestem" albo "obecny". A przecież każdy przy rejestracji może podać skąd jest...

Pozdro dla "kumatych" :lol: :lol:

DIDI
Kontakt:

#42 Post autor: DIDI » 20 paź 2004, o 10:54

Zauwaz tylko, ze kiedys jeden z adminow (nie moderatorow) dal bana Bezdomnemu (Chmielokowi) a drugi admin zaraz mu tego bana zdjal. Kaj tu logika? Nigdy nie bedzie porzadku na forum jesli kazdy admin i moderator bedzie ciaglal ten wozek w swoja strone...
Tak,jest was zdecydowanie za duzo,jeden niewie co drugi robi a jak juz to narazie wyrozniacie sie kasowaniem postow.Niezaprzeczam ze na tym forum jesz duzo pracy!!!ale pisze to jak to widze okiem forumowicza.
Jesli chodzi o banowanie Chorzowskich na tym forum to jestem stanowczo przeciw!!!obojetne co napisze!!!obojetne kto!!!od tego sa moderatorzy aby uspokojic temat a nie zamykac!!!
Jesli chodzi o aktualny poziom tego forum to jestesmy na razie na rowno z
Domowym Przedszkolem i tego zdania tutaj nie jestem sam.
pozdrowka
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#43 Post autor: L_M » 20 paź 2004, o 11:17

Jedni narzekaja ze sie zostawia durne tematy i posty inni narzekaja ze sie je usuwa! Nas tu jest pare tysiecy userow, jest moderatorow tylko kilku, i jeszcze za duzo!? co nie ciac postow jak napisze go "niebieski" jakis, w stylu "moge dac mu ch*** do possania" i to caly jego post. To ma podwyzszac poziom forum? pozdRo

...jeszcze sie taki nie urodzil... ;)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#44 Post autor: Patton » 20 paź 2004, o 11:40

Zwada na forum i to nie z mojej winy?? :shock: Drogi panie Schlesien - mam rozumiec, ze albo wszyscy mysla jak Ty, albo sa beee i do dupy - cos ala polityka wielkiego dzordza busza? 8) No to przykro mi, ze Cie zawiode. Ja proponuje wy***ac to forum w kosmos. Ono przynosi wiecej niezgody niz porozumienia. To jest logiczne, ze na swiecie nie ma 2 takich samych ludzi i nigdy nie bedzie!! Kazdy ma prawo pisac co chce. 2 sprawa, ze dla niektorych osob glupie forum jest czescia zycia!! Toz to parodia!! Ludzie, zamiast wylewac zale i pretensje, ze to nie pasuje, tutaj kawal, tam nie dziala, tutaj za duzo modow to sobie idzcie do knajpy z przyjaciolmi posiedziec, pogadac zrelaksowac sie, zapalic jointa, wypic flaszke itd. A nie zyjcie tym co w necie!! Jak na forum napisze, ze USA zaatakowaly Iran, to tez uwierzycie? Tak jakby dac dziecku zabawke, a ono sie z nia nie rozstaje przez caly czas. Ja proponuje zakladac tematy co siadzie serwer i forum, bo niektorzy moga sie zalamac i popelnic samobojstwo!! Wogole ja moge dac kase na poradnie, ktora bedzie leczyla uzaleznienia z wpisow na forum. Bo to juz nie jest smutne, denne - to jest od pewnego czasu wiecej niz zabawne. A najlepiej, ze pisza to dorosli ludzie... Pieska na spacer, zonke/dziewczyne do parku... A nie zyc glupim forum! Ciekawe kiedy zaczna sie samobojstwa, bo niektore tematy sa zamkniete albo kasowane :?: :?:

je*** Komune!! :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

DIDI
Kontakt:

#45 Post autor: DIDI » 20 paź 2004, o 12:00

Jesli mosz zamiar czytac ino takie posty jak:Popieram,Mosz racja,Jestem za to baw sie dobrze.Nie kazdy kontrowersyjny temat musi byc usuwany
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

ODPOWIEDZ