Puchar Polski - sezon 2011/2012
- andrzejn64
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
zakaz który nałożył organizator imprezy teraz go sprytnie ominął..
mimo wszystko dobrze że będą..
mimo wszystko dobrze że będą..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie bądź taki do przodu.killzone pisze:Ja mam takie pytanie. A co to ma za znaczenie ktora druzyna jest gospodarzem na papierku? Que passa?
Rok temu byl Lech i co? Ktos z Legii płakał z tego powodu? Ciał sobie zyły? Stracił ktoś sens zycia?
A moze boicie sie, ze Legia dostanie wiecej biletów? No chyba nie bardzo i nie o to w tym ustaleniu gospodarza chodziło.
Przywilej wynikający z faktu, ze Legia jest gospodarzem to według mnie tylko to, że zakaz mają na mecze wyjazdowe, a skoro są gospodazrem to nie obowiązuje. I zakaz da się obejść.
Dla warszawki wszystko da się załatwić

To, że będą kibice obu drużyn to ok, ale prawo jest prawem, nikt zakazów nie cofnął, a już pociągi załatwiali i teraz jeszcze gospodarze. A ktoś to losowanie widział ?

-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
radzion pisze:Mirek pisze:ustalą, że to nie jest mecz wyjazdowy
no tak: formalnie mimo ze mecz w kielcach to w protokole musi widniec gospodarz: czyli legia
cytuje sam siebie
http://www.weszlo.com/news/10136-Jak_lo ... aru_Polski
wiem wiem, linka juz ktos wrzucil , pokazuje tylko to co wczesniej przewidzialem a weszlaki to opisali u siebi
-
- Kontakt:
znajac zycie mieli miec zakaz na final,a z tego wyniknie ze jeszcze dostana wiecy biletow odnos i pojada specami,a nom zostanie jazda autami i autokarami
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Gdybyście w tym meczu byli gościem, to zgodnie z decyzją PZPN zakazującą Wam wyjazdów na mecze pucharowe powstałby problem udziału waszych kibiców w tym wydarzeniu. Ale ponieważ gracie u siebie, bo tak wyszło z losowania, (kto, gdzie, kiedy, na jakiej podstawie, w czyjej obecności?), to problemu już nie ma. Teraz zrozumiałeś o co chodzi, czy jeszcze coś mam Ci wytłumaczyć?killzone pisze:Ja mam takie pytanie. A co to ma za znaczenie ktora druzyna jest gospodarzem na papierku? Que passa?
Rok temu byl Lech i co? Ktos z Legii płakał z tego powodu? Ciał sobie zyły? Stracił ktoś sens zycia?
A moze boicie sie, ze Legia dostanie wiecej biletów? No chyba nie bardzo i nie o to w tym ustaleniu gospodarza chodziło.
Nikt tak pięknie nie kłamie jak Wy. I jeszcze udajcie,że nie wiecie o co chodzi i robicie z siebie ciu…li.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
24 kwietnia w Kielcach to Legia formalnie będzie gospodarzem spotkania. W PZPN w czwartek odbyło się losowanie.
Mecz finałowy zaplanowano w Kielcach na godz. 18. Funkcja gospodarza nie ma większego znaczenia - może np. wybrać jako pierwszy kolor strojów - ale dzięki temu wiadomo np. że w Kielcach odbędzie się mecz Legia - Ruch, a nie Ruch - Legia.
Mecz finałowy zaplanowano w Kielcach na godz. 18. Funkcja gospodarza nie ma większego znaczenia - może np. wybrać jako pierwszy kolor strojów - ale dzięki temu wiadomo np. że w Kielcach odbędzie się mecz Legia - Ruch, a nie Ruch - Legia.
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
-
my sie zajmujemy swoją ekipą a ty spierdalaj na swoje forum i tam sobie pisz swoje wywody.No chyba ,że idź do siedziby pzpn-u i strzel grzesiowi l loda za losowanie widmo 

freistaat Oberschlesien
-
- Kontakt:
pitnij do siebie pojszczymurku warszawski. Chciolbych widziec, kej Arka bylaby we finale i miala np. zakaz, ciykawe czy grzesio by cos kombinowol co by kibice z Gdynii mogli pojechac na final.
Niy ma zodnego problemu, absolutnie zodnego, jesli chodzi o losowanie. Puchar pokozywany bez glownego udzialowcy jednego z klubow na stadionie jednego z polfinalistow, w czasie kej dwoch innych mialo szpil. Absolutnie zodnego problemu.
Kej bych miyszkol w cywilizowanym panstwie moglbych, wierzyc we twoje zapewnienia, ale zyja w machlojkowo-zlodziejskiyj polsce.
Niy ma zodnego problemu, absolutnie zodnego, jesli chodzi o losowanie. Puchar pokozywany bez glownego udzialowcy jednego z klubow na stadionie jednego z polfinalistow, w czasie kej dwoch innych mialo szpil. Absolutnie zodnego problemu.
Kej bych miyszkol w cywilizowanym panstwie moglbych, wierzyc we twoje zapewnienia, ale zyja w machlojkowo-zlodziejskiyj polsce.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Po drugij zajcie bydzie 5 kobli kiboli Legii, a Wy narzekocie ku***... na ch** śpiywocie "Piłka nożna dla kibiców" ?
Szykuje sie za***iste widowisko kibicowsko i jedyn ch** fto bydzie gospodarzym tego szpilu, a to że Legia bydzie obecno (i tak by była), to ino dodaje dodatkowyj mobilizacji do Nos kibolu Ruchu, coby przeryczeć goroli z Warszawy i pokozać im Niebieskie Pierdolnięcie!
Szykuje sie za***iste widowisko kibicowsko i jedyn ch** fto bydzie gospodarzym tego szpilu, a to że Legia bydzie obecno (i tak by była), to ino dodaje dodatkowyj mobilizacji do Nos kibolu Ruchu, coby przeryczeć goroli z Warszawy i pokozać im Niebieskie Pierdolnięcie!
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- OSH
- Kontakt:
@killzone - koles ale takie zeczy nie zalatwia sie gdzies pod stolikiem i sie gada ze jest wszystko OK, mozna bylo to zrobic w bardziej cywilizowany sposob np. pytajac zainteresowanych, przeciwnika i wlasciciela obiektu, napewno by nie robili problemu i wtedy jakas zrozumialom i jasna decyzja dla wszystkich sciaga sie taki zakaz z wiadomych nadzwyczajnych przyczyn. A nie odwala sie szopken i udaje glupa zeby tylko wyjs na swoje! Dajecie razem z tym PZPNem piekny widoczny jak na dloni przyklad dzialania demokracji i rownosci w tym zjebanym kraju!
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
Ależ Legii ZDECYDOWANIE należy się zakaz stadionowy, WŁAŚNIE W TYM meczu ,czyli finale PP. Bo chyba Kielce to nie Kibelkowska? TO by była odpowiednia kara za ubiegłoroczny debilizm. Oczywiście że pojawiliby się w inny sposób i nie mielibyśmy nic przeciwko, ale to ich problem.
@killzone - czytałem Twoje posty na Waszym forum i wiem jedno: to FoRum takich bredni nie wytrzyma![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PS.![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
@killzone - czytałem Twoje posty na Waszym forum i wiem jedno: to FoRum takich bredni nie wytrzyma
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PS.
No, jest szkodliwe: Gryf i Arka to były mega zapory w dojściu do finału, wylosowane na Waszym stadionie. Co nie?No chyba, ze obecnosc Legii na tym finale jest dla Was szkodliwe,
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
za dużo miejsca za bramkami to nie ma razem z łukiem kole 3 tyś
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Najbardziej niesamowitą i godną najwyzszej pogardy cecha kazdego warszawiaka jest absolutny brak zdrowej autokrytyki i pokory. Bo jak inaczej wytłumaczyc sobie sytuacje, ze w momencie gdy drugi obok szczew PRL-owski ostaniec w lidze jest za wszelką cenę ciągnięty za uszy do góry to jego fani triumfuja jakby faktycznie sukcesy te byly krystalicznie czyste, a wszelkie przejawy krytyki odbieraja jak atak "wiesniakow" na ich klub? Wiesniak, burak, prowincja to najczestsze na forach internetowych okeslenia legijnych napinaczy, ktorzy jak uczy historia i demografia stolycy sami w lwiej wiekszosci rekrutuja sie z mazowieckich przysiolkow, wsi i miasteczek i gdyby nie hekatomba II WŚ to dalej pasaliby gąski, srali przewieszeni przez żerdka i dupskiem siadali na klepisku. Tegoroczna edycja pucharu jest ferią kabaretowych przypadków skazujących legię na starcia z ligowymi potentatami w postaci kolejno Rozwój II Katowice, Widzew Łódź, Gryf Wejherowo, Arka Gdynia. Wyniki "losowań" budza wesolosc w szeregach kibicow i ekspertow o czym swiadczy znana wypowiedz Probierza dotycząca niewylosowanego wtedy jeszcze polfinalu pp Wisła - Ruch. Nadprzyrodzone sily trzymaja reke na pulsie i reagują jak tylko legiunia cos popsuje. Nawet nie wyniki ale forma "losowania", sliska kwestia walkowera w meczu z Gryfem, żenujący spektakl "słuchającego radyjka" Skorzy to wlasnie w polaczenu z chwalebna historia dumy warszawy. a nie rzekomy kompleks czy zawisc powoduja, ze legia jest najbardziej znienawidzonym klubem w Polsce.