Transfery sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
Śrutwa weź chłopie odpuść sobie wieczny krytykant 

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Coś więcej ?19_kRzysiek_20 pisze:Śrutwa weź chłopie odpuść sobie wieczny krytykant
-
- Kontakt:
http://www.sport.pl/sport/1,65025,11034 ... wa_ma.html" onclick="window.open(this.href);return false;Adam1983 pisze:Coś więcej ?19_kRzysiek_20 pisze:Śrutwa weź chłopie odpuść sobie wieczny krytykant
Do jego wypowiedzi odnosił się Niedzielan.- Boisko pokaże czy ten transfer ma sens. Dziś mam poważne wątpliwości. Raz - linia ataku Ruchu funkcjonowała bardzo dobrze. Dwa - czy chorzowski klub - który przecież ma problemy finansowe - stać na Niedzielana. Jego kontrakt na pewno będzie obciążeniem dla klubu - podkreśla były kapitan drużyny z Cichej.
Ciekawe też jak przyjście Niedzielana zadziała na pozostałych napastników Ruchu? - Teraz okaże się czy mają mocną psychikę. Jedni w takiej sytuacji opuszczą głowy. Inni zacisną zęby i zaczną pracować jeszcze mocniej. Powtarzam - nie słyszałem, żeby Ruch szukał tej zimy napastnika. Mówiono raczej o środkowym pomocniku lub lewym obrońcy - dodaje.
Być może transfer Niedzielana oznacza, że Ruch jest pogodzony ze sprzedażą Jankowskiego lub Piecha. - Może. Tego nie wiem. Na boisku może się wiosną jeszcze wiele zdarzyć. Radziłbym tak nie planować... - zawiesza głos Śrutwa.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w skrócie mówi, że Ruchu nie stać na Niedzielana.
a tu odpowiedź Niedzielana:
Wraca pan do Chorzowa, ale nie wszyscy ten manewr uważają za dobry. Mariusz Śrutwa jest innego zdania, twierdzi, że Ruchu nie stać w tym momencie na Niedzielana.
- Śmieszą mnie takie komentarze. Wszyscy wiedzą, że do Ruchu nie przychodzi się, aby zarabiać wielkie pieniądze. Jeśli Mariusz Śrutwa nie rozumie tego, to nie mój problem.
na oficjalnej stronie Ruchu jest ten sam wywiad co na sportslaski.pl, ale tam nie ma tego fragmentu o Śrutwie heheeheeh
a tu odpowiedź Niedzielana:
Wraca pan do Chorzowa, ale nie wszyscy ten manewr uważają za dobry. Mariusz Śrutwa jest innego zdania, twierdzi, że Ruchu nie stać w tym momencie na Niedzielana.
- Śmieszą mnie takie komentarze. Wszyscy wiedzą, że do Ruchu nie przychodzi się, aby zarabiać wielkie pieniądze. Jeśli Mariusz Śrutwa nie rozumie tego, to nie mój problem.
na oficjalnej stronie Ruchu jest ten sam wywiad co na sportslaski.pl, ale tam nie ma tego fragmentu o Śrutwie heheeheeh
-
- Kontakt:
Mariusz krytykuje nie tylko w mediach, gdziekolwiek go nie spotkasz czy na Ruchu czy na jakiejś imprezie nonstop nawija o problemach Ruchu, ludziom sie juz rzygać chce o tej jego paplaniny, cos go widac boli, co niewiadomo ale jak niewiadomo o co chodzi...............
-
- Kontakt:
to po prostu taki typ człowieka. On chciałby wszystkimi rządzić. Wydaje mu się, że wszystko wie najlepiej i jest najmądrzejszy. Pokazywał to w końcówce swojej kariery. To co mówi trzeba brać z przymrużeniem oka. On jest mocny, bo wie, że ma wśród wielu kibiców poklask. I plecie co chce. Jednak ostatnio coraz mniej jego słowa trafiają na podatny grunt. Ale po tym jak mu się odgryzł Niedzielan Śrutwa będzie teraz szukał u niego słabych punktów, a dziennikarze będą go pytać o zdanie (Śrutwę oczywiście)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu o Piechu...
http://sportslaski.pl/dyrektor-ruchu-oc ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportslaski.pl/dyrektor-ruchu-oc ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- SODA
cieszy transfer zawodnika który napędzi medialność Ruchu
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Nie wiem jak wam, ale mi nie podoba sie, ze zaczeli pisac o transferze Piecha. Wiadomo, media mediami, ale zawsze cos prawdy w tym moze byc. I jeszcze to ''niczego nie wykluczamy'' naszych dzialaczy tez stalo sie ostatnio podejzane. Mi to wyglada na to, ze przygotowuja nas do transferu Piecha.
-
- Kontakt:
Piech pewnie ma jakieś propozycje, dziwne byłoby gdyby nie miał, może jednak potencjalny nowy klub chce by dograł do końca sezonu w Ruchu bo w lato może podpisac z nim kontrakt za darmo stąd te wachania Arka. Ruch chce podpisać teraz by cos na nim zarobić lub mieć go mu siebie na wypadek budowania druzyny na dłuższy okres.
-
- Kontakt:
Zoboczymy co bydzie w poniedziałek... Jak Piech nie podpisze to go sprzedają żeby zarobić... Chętny napewno sie znajdzie... Jak podpisze to przynajmniej do lata nie muszemy sie martwić...
-
- Kontakt:
co do Piecha jak pójdzie kajś no trudno a by my zarobili ale dla Niego King jest bardziej niż ojcem i On o tym powinien pamiętać .......
a Wtorek dobry Ruch działaczy a czy się uda DAJ BÓG
a Wtorek dobry Ruch działaczy a czy się uda DAJ BÓG
-
- Kontakt:
Po powrocie z mynczoncyj trasy wiadomość ze Wtorek prziszoł nazot jest rewelacyjno
Som Andrzej godo ze wiy kaj idzie,ze wiy do kogo idzie(king) wiync wszyskim malkontentom kerzy sie wahajom czy to dobrze czy zle powiem
King....Doda Ci skrzyyyydełłłłłł
Myśla ze Andzrej to wie i odbuduje sie po raz wtóry...

Som Andrzej godo ze wiy kaj idzie,ze wiy do kogo idzie(king) wiync wszyskim malkontentom kerzy sie wahajom czy to dobrze czy zle powiem
King....Doda Ci skrzyyyydełłłłłł
Myśla ze Andzrej to wie i odbuduje sie po raz wtóry...

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Jest jedna , acz istotna wada u Niedzielana. Jest zawodnikiem kontuzjogennym, więc miejmy nadzieję, że z tych 2,5 roku nie spędzi większości na leczeniu. Życzę mu jak najszybszego powrotu do formy.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- hanys1979
- Kontakt:
a dlo mnie to dziwno sytuacja - Wtorek w R a Arek niy podpisuje kontraktu ino czeko
obych sie mylił 

Mein Vaterland Ist Oberschlesien !!!!