Transfery sezon 2011/2012
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery sezon 2011/2012
No i pieknie, wydaje mi się że Jankesa będą chcieć sprzedać West Ham się nim interesuje , a Legia szuka napastników. Piech zostanie moim zdaniem
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
Lutz pisze:Niy wchodzi sie dwa razy do tyj samej rzeki, ale fto wiy, może co i z tego bydzie. Ino kery teroz na ławka abo do West Ham - Jankowski ?
Lutzek niby mosz racja. Pizarro do Werderu tyz prziloz i na dobre to wylazlo dla dwuch stron.
Mam jakos mieszane wrazenia. Wtorek musi mnie przekonac.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
Co do sprzedaży Janeksa lub Piecha, mało realne z tego powodu, że już odchodzi od nas Olszar, Stefański został wypożyczony do gksu więc zostalibyśmy z 3 napastnikami. Na co Waldek pewnie by się nie zgodził. Warto odnotować, że Niedzielan nie miał słąbego sezou tylko rundę, przypominam, że w zeszłą wiosnę, dla Korony strzelał jeszcze aż miło.
Niedzielan mial slaby caly rok. Na wiosne strzelil chyba 1 gola
-
- Kontakt:
Chyba 1 gola? W dzisiejszych czasach tak trudno to sprawdzic? Nie 1, tylko 4, tylko o 1 mniej niz teraz na jesieni Piech.bogas1985 pisze:Niedzielan mial slaby caly rok. Na wiosne strzelil chyba 1 gola
-
Jeśli dodamy do tego dramatyczną formę Korony w rundzie wiosennej to nie jest zły wynik.martusia84 pisze:Chyba 1 gola? W dzisiejszych czasach tak trudno to sprawdzic? Nie 1, tylko 4, tylko o 1 mniej niz teraz na jesieni Piech.bogas1985 pisze:Niedzielan mial slaby caly rok. Na wiosne strzelil chyba 1 gola
-
- Kontakt:
jednak to typowe w naszym kraju
jeszcze dwa , trzy tygodnie wszyscy mowili bierzemy Niedzielana teraz jak jest to że musi przekonać nas
Ja wierze w chłopaka
przeważnie w jego charakter i to że umie grać
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YJp0ZqnrS4" onclick="window.open(this.href);return false;
pamietacie jeszcze to ?

Ja wierze w chłopaka

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YJp0ZqnrS4" onclick="window.open(this.href);return false;
pamietacie jeszcze to ?
-
- Kontakt:
Trocha martusia84 sie potraciła - cosik dzwoniło ale nie tam. Dokładnie - strzelił 1 gola, ale na jesień, cało jesień...martusia84 pisze:Chyba 1 gola? W dzisiejszych czasach tak trudno to sprawdzic? Nie 1, tylko 4, tylko o 1 mniej niz teraz na jesieni Piech.bogas1985 pisze:Niedzielan mial slaby caly rok. Na wiosne strzelil chyba 1 gola
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodzilo o to, ze Niedzielan strzelil 4 bramki w rundzie wiosennej w Koronie, a teraz na jesien w Cracovii 1miedza pisze:Trocha martusia84 sie potraciła - cosik dzwoniło ale nie tam. Dokładnie - strzelił 1 gola, ale na jesień, cało jesień...

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Jak można mówić o sprzedaży tak dobrego i perspektywicznego gracza jakim jest Jankowski!!! Przyszedł zawodnik z rezerw Craxy a wy sprzedajecie gracza z pierwszej jedenastki czwartego zespołu. Panowie na chwilę obecną to Maciek jest lepszym zawodnikiem niż Niedzielan. Skąd wogóle pomysł, że ktoś ma odejść. Rywalizacja bedzie bardzo ciekawa a King ból głowy ma murowany.
MŁODZI TRENUJCIE!!!
dobra moj blad. Powodzenia Wtorek. Przydalby sie ktos na srodek pomocy i ktos szybki na skrzydlo i mozemy grac o pudlo ;]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pomału liczyłem na takiego newsa , pod względem marketingowym strzał w "10". Myśle że Niedzielan zacznie runde na ławie... on musi coś udowodnić! bedziemy miec naprawde 4 dobrych napastników jak na warunki Ekstraklasy. Przy słabszej formie któregoś z pomocników zawsze Jankowski czy Niedzielan może zagrac na skrzydle !! wielki + tej zimy....
-
- Kontakt:
jeśli pozwolicie, zacytuje sam siebie z 3 stycznia, bo zdanie nie zmieniłem:
no to sie dogadaliscaneRboy pisze: na dzień dzisiejszy Niedzielan na pewno by się przydał, ale już nie jako zbawienie, ale jako jedna z możliwych opcji meczowych w ręku Fornalika. To byłoby bardzo dobre, moglibyśmy każdy mecz rozgrywać w innym ustawieniu, różną taktyką, a wszystkie bardzo groźne dla przeciwników + bonus w postaci elementu zaskoczenia + bonus w postaci motywacji dla młodych + bonus w postaci zainteresowania mediów.
Z tym się wiąże kilka kwestii, nie wiem, czy Andrzejowi taka rola by odpowiadała, tym bardziej, że nie mógłby liczyć na super kontrakt z kilku powodów: Ruch nie szasta pieniędzmi z założenia, Andrzej nie jest dziś zawodnikiem topowym, Ruch ma kim grać.
Kto wie, może się dogadają, a może nie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- OSH
- Kontakt:
Sympatyczny zawodnik i ulubieniec a jak jeszcze duzo wciepnie do zespolu to moze byc o nos glosno a i frekwencja powinna sie poprawicDariusz Smagorowicz pisze:- Cieszę się, że doszliśmy do porozumienia z Andrzejem. Zwłaszcza, że to nie tylko wyjątkowo zdolny snajper, ale i bardzo sympatyczny zawodnik, który był ulubieńcem kibiców Ruchu. Wierzę, że dzięki współpracy z naszym sztabem szkoleniowym uda mu się wrócić do optymalnej formy - powiedział szef rady nadzorczej "Niebieskich"
http://sport.interia.pl/raport/transfer ... ow,1751283" onclick="window.open(this.href);return false;
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
Piech , Jankowski , Niedzielan , Abbott
co atak mamy to japierd...
może Jankowski zmieni pozycje i zagra w pomocy?
Niedzielan się przyda bo walczymy w lidze i w pucharze

co atak mamy to japierd...

może Jankowski zmieni pozycje i zagra w pomocy?
Niedzielan się przyda bo walczymy w lidze i w pucharze