Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
wracomy z podniesinymi głowami, waka była na całego, Janszka, Straka, Piech, Malina, Grodzicki, Jankes-super zagrali. Najsłabiej Grzyb, Matko i Lisowski. Krakau Aufwidersein
-
- Kontakt:
Ja tego nie rozumiem Fornalik nie uczy się na błędach.Ile to razy już było że wpuszcza Lisowskiego żeby wybronić wynik a w konsekwencji jest zupełnie inaczej.Lisowskiego który jest największym drewnem w naszej ekstraklasie.Po drugie dlaczego mamy bronić wyniku 2-2 to takie irytujące, przecież jego piłkarze dzisiaj udowodnili że nie są gorsi, że mogą wygrać, no ale Fornalik jak zwykle chce bronić remisu i myśli że Lisowski to Polski Javier Mascherano który mu zapewni mu wynik 2-2 co oczywiście jak zwykle zemściło się.O to jestem wkurzony, ale ogromne brawa dla piłkarzy za ogromną ambicje i za bardzo dobrą grę może to oni pokażą swojemu trenerowi że chcą walczyć o zwycięstwo z taką drużyną jak Wisła i że nie chcą bronić wyniku 2-2. 

-
- Kontakt:
Przegraliśmy w dużej części przez to, że Wisła miała dużo szczęścia, a to jak piłka podskoczyła Zieńczukowi to masakra..
Powiem jedno chce tylko aby nasi piłkarze grali tak w każdym meczu jak dziś, bo po meczu z Wisłą można być z nich dumnym.
Powiem jedno chce tylko aby nasi piłkarze grali tak w każdym meczu jak dziś, bo po meczu z Wisłą można być z nich dumnym.
-
- Kontakt:
Widziałem i słyszałem ostatnie 5 min, i naprawde wyglądało to dobrze a z tego co godali komentatorzy obowiązkowy mecz do oglądnieęcia
-
- Kontakt:
Downo niy widzioł zech tak grających Niybieskich. Wielkie brawa, mimo porażki, dlo Niybieskich i ekipy wtoro super dopingowała. Oby tak było zawsze. Pyrsk.
-
- Kontakt:
Waldek chcioł obronić wynik i nie wyszło. Takie niemądre zagranie w stylu mojego nietrawionego trenera Jana Żurka, 1:0 do nos i cofka obrona wyniku i jeb, robi sie 1:3 jak z Żalgirisem w WilnieLukas89 pisze:
Jedno pytanie - Dlaczego Lisowski wszedł za Piecha ? Dlaczego w ogóle za Piecha a nie Jankowskiego [jeśli już ?] i dlaczego Lisowski a nie Abbott ?

-
- Kontakt:
Najbardziej cieszy to, że piłkarze Wisły po meczu byli wręcz wycieńczenie, nie mieli sił cieszyć się ze zwycięstwa co mówi, że musieli się nieźle natrudzić, żeby z nami wygrać. Mecz był dobry tylko nieszczęśliwy i pokazał, że walką można w tej lidze dużo zdziałać tylko trzeba do każdego meczu tak podchodzić.
-
- Kontakt:
Bardzo dobry mecz, niestety parę błędów, szczególnie w ataku no ta jeb...a murawa.
Reka zawodnika Wisła ewidentna. Szkoda.
Coraz bardziej podoba mi się Jankowski (akcja + bramka!), a Janoszka? Cóż obawiam się, że to był jego najlepszy mecz w sezonie.
Zmiana Piecha OK - facet tyra za dwóch, do tego PP, tak więc nie mam pretensji do Fornalika. Zastanawia mnie dlaczego Lewczuk chociaż nie wyskoczył przy strzale Diaza?
Nie wiem jak Wy, ale jedną bramkę dla Wisły strzelił Grodzicki. Jak nie karny do samobój (tak wiem trudna sytuacja blablabla, inny zawodnik wybiłby tą piłkę MZ). Ktoś powiedział: Grodzicki poprawnie. Niestety - on gra albo poprawnie albo słabo. A kiedyś grał dobrze lub bardzo dobrze.
Poza tym nie wiem co się dzieje z Grzybkiem - wypalił się? Zmęczenie materiału?
Ogólnie BRAWO NIEBIESCY i nasi w Chorzowie!

Reka zawodnika Wisła ewidentna. Szkoda.
Coraz bardziej podoba mi się Jankowski (akcja + bramka!), a Janoszka? Cóż obawiam się, że to był jego najlepszy mecz w sezonie.
Zmiana Piecha OK - facet tyra za dwóch, do tego PP, tak więc nie mam pretensji do Fornalika. Zastanawia mnie dlaczego Lewczuk chociaż nie wyskoczył przy strzale Diaza?
Nie wiem jak Wy, ale jedną bramkę dla Wisły strzelił Grodzicki. Jak nie karny do samobój (tak wiem trudna sytuacja blablabla, inny zawodnik wybiłby tą piłkę MZ). Ktoś powiedział: Grodzicki poprawnie. Niestety - on gra albo poprawnie albo słabo. A kiedyś grał dobrze lub bardzo dobrze.
Poza tym nie wiem co się dzieje z Grzybkiem - wypalił się? Zmęczenie materiału?
Ogólnie BRAWO NIEBIESCY i nasi w Chorzowie!

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Moze mamy dobrego trenera co ma bardzo dobry warsztat i trzeba to przyznac.Trzeba tez niestety przyznac , ze to trener niesamowicie tchorzliwy.Co do tego po tym meczu nie mam juz watpliwosci.Co my mielismy do stracenia zeby sciagac Piecha ?
Najlepszego pilkarza na boisku.Tylko jezeli byl kontuzjowany to wycofam , na to jednak nie wygladalo.
Pan Fornalik - Swietny lecz tchorzliwy trener.Nie moge odzalowac dzisiejszego wyniku.
Najlepszego pilkarza na boisku.Tylko jezeli byl kontuzjowany to wycofam , na to jednak nie wygladalo.
Pan Fornalik - Swietny lecz tchorzliwy trener.Nie moge odzalowac dzisiejszego wyniku.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawa za grę. Szkoda wyniku.
Kolejny raz kiedy bronimy wyniku wrzucając drewnianego Lisowskiego za Piech bądź Jankesa. I po raz kolejny to się nie udaje.
Dzisiaj najsłabsi już standardowo Grzyb, Lisowski i ........ Fornalik.
Kolejny raz kiedy bronimy wyniku wrzucając drewnianego Lisowskiego za Piech bądź Jankesa. I po raz kolejny to się nie udaje.
Dzisiaj najsłabsi już standardowo Grzyb, Lisowski i ........ Fornalik.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Chopy Piech zagroł 120min w PP więc co wy się dziwicie ????
-
- Kontakt:
Matko musi poczuć konkurencje inaczej broni jak przeciętniak, potrzeba nam drugiego Pilarza. Pesko wybronił nam PP i moim zdaniem powinien dostać szanse w tym meczu
-
- Kontakt:
Tak teroz wróca do tematu, jakby my zagrali tak jak dziś z Amicą, z walką i gryzieniem trowy, a nie posrani, eh...
-
- Kontakt:
buli , Abbott tez byl na lawce jak juz.Tutaj trener sie nie wybroni.Tak jak swietnie ustawil druzyne tak w 80 minucie wszystko spier ...
Piech poza tym nie wygladal na zawodnika do zmiany.On ma w sobie taka ambicje , ze z noga pod pacha by to dogral i poprzestawial Chaveza jeszcze kilka razy.
Po stracie zadnej bramki tak sie nie wkur ... jak po tej IDIOTYCZNEJ zmianie.Koniec kropka.
Piech poza tym nie wygladal na zawodnika do zmiany.On ma w sobie taka ambicje , ze z noga pod pacha by to dogral i poprzestawial Chaveza jeszcze kilka razy.
Po stracie zadnej bramki tak sie nie wkur ... jak po tej IDIOTYCZNEJ zmianie.Koniec kropka.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
co zrobił Fornalik przy wyniku 2-1, przez chwile 2-2 mieliśmy Strake-Piecha, potem przy wyniku 3-2 Lisowskiego-Abbot.To chyba wszystko wyjaśnia cofnęliśmy się o parę poziomów w dół po zmianach Fornalika