Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Wisła Kraków - Ruch Chorzów, niedziela 25.09, godz. 17
Błąd czy nie ze zmianą Piecha, ale to przecież nie on ani też Lisowski nie grją w obronie
-
- Kontakt:
Grodzicki dzisiaj grał poprawnie co za ludzie... szkoda paru bledow i tej krzywej trowy ;/
-
- Kontakt:
Dzięki za walkę i ambicję w grze do końca.
Zawodnicy są dobrze przygotowani do sezonu bo jak widac sa w stanie 200 minut wybiegac bez zmęczenia.
A moze Piech poprosił o zmiana bo mioł juz dosyc walki?
120 min z ŁKS-em zrobiło swoje a tu tyz sie niy oszczedzoł.
Zawodnicy są dobrze przygotowani do sezonu bo jak widac sa w stanie 200 minut wybiegac bez zmęczenia.
A moze Piech poprosił o zmiana bo mioł juz dosyc walki?
120 min z ŁKS-em zrobiło swoje a tu tyz sie niy oszczedzoł.
- Kotlet
- Kontakt:
Grodzicki jak Grodzicki, ale czemu po kapitalnym meczu w PP nie zagrał Peskovic ? Pierwsza bramka i trzecia do wybronienia.
-
- Kontakt:
badzmy szczesliwi z naszych zawodnikow . pokazali co to walka . zaslugiwali chociaz na ten remis . wielki szacunek dla nich za to co pokazali . ; )potafili pokazac walke na Legii pokazali i tutaj . coz nie udalo sie . nastepnym razem wygraja . !
- 79Świony
- Kontakt:
Piykno walka chopy,uj z wynikym...jak widza takie zaangazowanie,to jes zech w stanie pogodzic sie z tom porazkom.TAKI RUCH chca oglondac,szacun Niebiescy 

-
jakiego pecha? chyba Piecha co Fornalik ściepnoł go z placu. Piyrwszy roz godom że nosz trener popełnił karygodny bład. Niy wiym czy Arek miał doś czy som trener go zmienił, doprowdy niy wiym, ale ku*** tak sie niy robi. To zadecydowało że zmienił Arka , na beznadziejnego Lisowskiego. Ruch był równorzędnym przeciwnikiem do osłabionej Wisły, no i co z tego 0 ptk19_kRzysiek_20 pisze:Ale mamy pecha! brak słów!
-
- Kontakt:
dokladnie taki Ruch to jest Ruch!!! az milo patrzec!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak jestem pod wrażeniem walki Ruchu, tak samo żal mi straconych puntów. Nie punktu, ale punktów.
Wielki szacunek za dzisiejszy mecz dla piłkarzy i dla kibiców.
Wielki szacunek za dzisiejszy mecz dla piłkarzy i dla kibiców.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
skonczyło sie jak zawsze ale za walke brawa.
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mówcie co chcecie ale ja jestem dumny z naszej gry. Pechowa porażka i tyle. Zła zmiana Piecha przez Waldka. Jak tak zagrają z Widzewem to kto wie, może wreszcie nie będzie przyjacielski wynik ^^
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
kartoflisko nie boisko
dziekuje
dziekuje
cała Polska jest niebieska
-
- Kontakt:
dzieki za walke,za serce na boisku nawet jakbyscie przegrali 6;2 a tak walczyli jak dzisiaj dziekujemy 

-
- Kontakt:
Krótko - Jestem dumny z tej drużyny.. pomimo porażki, zagrali najlepszy mecz jaki widziałem od początku sezonu, na Wisłe to było za mało.. 
Jedno pytanie - Dlaczego Lisowski wszedł za Piecha ? Dlaczego w ogóle za Piecha a nie Jankowskiego [jeśli już ?] i dlaczego Lisowski a nie Abbott ?
Więcej niech napiszą Ci co byli, ja za dzisiaj dziękuję, to niby tylko 3 punkty, ale jakoś boli, ale w tym bólu, jednak powstaje taka myśl - że takie mecze i takie zaangażowanie tych chłopaków chce się oglądać w każdym meczu.

Jedno pytanie - Dlaczego Lisowski wszedł za Piecha ? Dlaczego w ogóle za Piecha a nie Jankowskiego [jeśli już ?] i dlaczego Lisowski a nie Abbott ?
Więcej niech napiszą Ci co byli, ja za dzisiaj dziękuję, to niby tylko 3 punkty, ale jakoś boli, ale w tym bólu, jednak powstaje taka myśl - że takie mecze i takie zaangażowanie tych chłopaków chce się oglądać w każdym meczu.

- Tichau88
- Kontakt:
Z całym szacunkiem do Matko... może nie zawalił 2 bramek, ale było do wybronienia! Janoszka najlepsze zawody w sezonie! Grodzicki zwolnił i nie wiem na co liczył przy bramie Kirma... ogólnie dziękuję Naszym za te że prawie zeszłem na zawał! Oby tak grali zawsze! AVE RUCH!