Nowi pilkarze w Ruchu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja mam pytanie, moze w nie odpowiednim momencie, poniewaz zapanowala radocha i sluszna, po pierwszym zwyciestwie, nad Radomiakiem. Ja tez sie z tego ciesze. Ale wracajac do pytania, gdzie jest nasza mlodziez, ktora w kadrze Dziekana sprawuje sie calkiem niezle. Dlaczego gra tylko Pepe, ktory juz jest i powinien nadal byc w podstawowym skladzie, poniewaz jest to talent. Ale gdzie sa wychowankowie Niebieskich, jak Wawrzynczok, Foszmanczyk, Lindner, Loch i inni. Dlaczego ponownie nie mozna im dac szansy.
a jo ci juz odpowiym bo to jest caly ..............zawsze woleli kupic kogosstan01 pisze:A ja mam pytanie, moze w nie odpowiednim momencie, poniewaz zapanowala radocha i sluszna, po pierwszym zwyciestwie, nad Radomiakiem. Ja tez sie z tego ciesze. Ale wracajac do pytania, gdzie jest nasza mlodziez, ktora w kadrze Dziekana sprawuje sie calkiem niezle. Dlaczego gra tylko Pepe, ktory juz jest i powinien nadal byc w podstawowym skladzie, poniewaz jest to talent. Ale gdzie sa wychowankowie Niebieskich, jak Wawrzynczok, Foszmanczyk, Lindner, Loch i inni. Dlaczego ponownie nie mozna im dac szansy.
z niby nazwiskiym niz dac szansa swoim ......jo m.in. jest tego przykladym
4 lata w kadrze j. Polski i nic ,no sory gra w 3 lidze MK katowice ale niy
marudza pozdro.
-
- Kontakt:
Dzieki SODA za odpowiedz. Temat ten poruszylem dlatego, poniewaz mam obawy, ze nasi wychowankowie pojda w slady m.in. Gorawskiego, Szyndrowskiego, wczesniej Gucia, a my dalej bedziemy robili castingi i szukali nie wiadomo czego, a to cos jest w zasiegu reki.
Jest to myslenie typu: dzisiaj jest OK, a co bedzie jutro lub pojutrze, niech martwia sie inni.
Pozdrawiam.
Jest to myslenie typu: dzisiaj jest OK, a co bedzie jutro lub pojutrze, niech martwia sie inni.
Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
a pamietosz Posilka Adama kumpla Kolona?-ostatnio widziolech go na batorymDamiano pisze:Ja też mam taki przykład Marek Kolonko. Zamiast niego kupili pajaca Grzanke i co Grzanka zagrał jeden dobry mecz i wielkie nic. Kolon jest od lat jednym z najlepszych bramkarzy 3 ligi. Ruch swoje sukcesy zdobywał swoimi wychowankami a nie jakimiś niby nazwiskami.
A co z tym Bonkiem ??? W dwuch otatnich meczach strzelił 3 bramki. Ostatni byłem w Radzionkowie i wybralem sie na mecz żeby zobaczyc co ten Bonk potrafi. No i okazalo sie że to dobry pilkarz, śmigał za piłka aż milo było patrzeć. W środku pola taki by sie nam przydał. Bonk był jednym z najlepszych na boisku może p. Mleczko skombinuje kase na niego bo naprawde warto.
-
- Kontakt:
Rafał Zuga - kilka lat temu przez jakiś czas był w naszej kadrze - w ostatnm meczu Szombierek 3 bramki
Kopytko - 2 gole dla Łazisk
Baucz - gol dla MK, tylko że on ma juz 30 lat a kiedys zapowiadał się na niezłego grajka
Bonk - gol dla Radzionkowa /3 w tym sezonie już ma/
W Radzionkowie gra tez Galeja - swego czasu troche u nas pograł...
to tyle co mi sie ciepło na oczy
Kopytko - 2 gole dla Łazisk
Baucz - gol dla MK, tylko że on ma juz 30 lat a kiedys zapowiadał się na niezłego grajka
Bonk - gol dla Radzionkowa /3 w tym sezonie już ma/
W Radzionkowie gra tez Galeja - swego czasu troche u nas pograł...
to tyle co mi sie ciepło na oczy
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kur..... co to sie dzieje !? Probierz do Widzewa i inni też wybieraja Widzew ! Ruch nie ma najlepszej sytuacji ale zawsze lepiej wygladamy niz obecnie Widzew. No ale co sie dziwic jak u nas czekaja az pilkarz zapuka do drzwi z zyciorysem w rece i najlepiej jak by jeszcze powiedzial ze chce grac w Chorzowie i za to jest w stanie placic 500 zl miesiecznie !
Wtedy moze by ktos sie zastanowil czy moze go nie zabrac do druzyny. Ile tak moze byc ? Nazekaja niektorzy ze nie maja pilkarzy do grania, teraz jest duzo pilkarzy ktorzy by sie nam przydali tylko trzeba z nimi porozmawiac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Wtedy moze by ktos sie zastanowil czy moze go nie zabrac do druzyny. Ile tak moze byc ? Nazekaja niektorzy ze nie maja pilkarzy do grania, teraz jest duzo pilkarzy ktorzy by sie nam przydali tylko trzeba z nimi porozmawiac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Moim zdaniem potrzebujemy 2 dobrych obrońców, a reszta składu jest dobra (jak na II lige oczywiście) Gdyby udało sie sciagnac 2 obroncow a po kontuzji dobrze prezentowalby sie znow Balul to mozna mayslec o gornej czesci tabeli. W rundzie rewanzowej gdy bedzie gral Mosór, Mrózek prawdopodobnie zastąpi w środku pola Toborka co byłoby świetnym rozwiązaniem. Obrońcy który są teraz do wzięcia to Szwed i Kocyba. A tak na marginesie to może do Ruchu wrociłby Wawrzyczek podobno w Cracovii mu sie nie układa a sentymęt do Chorzowa ma, jest SSA i coraz lepiej sie w klubie dzieje, może wróci 

-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
A ja bym pomalu rozgladal sie za napastnikiem(Mario nalepsze ma chyba za soba, chociaz oczywiscie go nie skreslam), Wawrzyczek napewno by sie przydal a tak wogole to ile on ma juz wiosen?
Skład ogolnie jest ok. Martwi mnie slaba dyspozycja Toborka i Jedryczka.
Jak Mosor i Balul sie wygrzebia + Mrozek+ktos jeszcze? i atak bedzie gral na swoim dawnym poziomie to mamy realna szanse powalczyc w barazach o I lige, nawet bez jakis super wzmocnien na zime.
Chopcy wyobrazacie sie ta feta jakby Ruch w tym roku wszol do I ligi.
Ale nie uprzedajmy faktow.
P.S w srode na meczyk wszyscy!!! 8)
Skład ogolnie jest ok. Martwi mnie slaba dyspozycja Toborka i Jedryczka.
Jak Mosor i Balul sie wygrzebia + Mrozek+ktos jeszcze? i atak bedzie gral na swoim dawnym poziomie to mamy realna szanse powalczyc w barazach o I lige, nawet bez jakis super wzmocnien na zime.
Chopcy wyobrazacie sie ta feta jakby Ruch w tym roku wszol do I ligi.
Ale nie uprzedajmy faktow.
P.S w srode na meczyk wszyscy!!! 8)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: