Też to właśnie zauważyłem..heli pisze:I na koniec od siebie choć wiem że to się nie którym nie spodoba
6. Mowa o wypowiedziach Fornalika po meczach z Szczewami, Polonią, Koroną i Bełchatowem czyli po każdej porażce jak to sprawiedliwy byłby inny wynik, remis, za nie długo może się okazać, że na tej niesprawiedliwości to my wylądujemy ligę niżej
Panie trenerze, o remis/zwycięstwo trzeba walczyć, do remisu/zwycięstwa potrzebne są bramki strzelone z obu stron do walki o remis potrzebna jest koncentracja której chyba Naszym zawodnikom w pewnych momentach brakuje..
Nie wiem czy Oni mają jakiegoś psychologa czy innego specjaliste od psychiki ale wydaje mi się,że przydało by się utrzymywać koncentracje przez cały mecz.
Sprawiedliwy remis Panie trenerze jest wtedy kiedy obie drużyny grają o ten remis..
a takie głupie gadanie (za przeproszeniem) po przegranym meczu jest dla mnie śmieszne. Każdy trener po przegranej może mówić to samo.. ale nie każdy mecz jest tak rozgrywany jak to mówią słowa trenera.