jo ida o zakład, że ty tyż niy bydziesz, jak godosz, że szpil jest jutro.BOGUCICE pisze:ide o zakład ,że pani Prezes jutro na meczu nie będzie.
pzdR.
jo ida o zakład, że ty tyż niy bydziesz, jak godosz, że szpil jest jutro.BOGUCICE pisze:ide o zakład ,że pani Prezes jutro na meczu nie będzie.
A w tej "spółce" ktoś jeszcze pracuje czy już też jest PUSTOBOGUCICE pisze:Działalność spółki Ruch Chorzów na stronie oficjalnej internetowej;
Prospekt emisyjny:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=prospekt-emisyjny" onclick="window.open(this.href);return false;
PUSTO!!!!
Sprawozdania rady Nadzorczej:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=spr ... nadzorczej" onclick="window.open(this.href);return false;
PUSTO!!!!
Nagrody:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=nagrody" onclick="window.open(this.href);return false;
(o jakie nagrody chodzi z grubsza nie wiadomo,może sami siebie nagradzają a nam "czereśniakom" nic do tego???
PUSTO!!!!!
Strategia Rozwoju:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=strategia-rozwoju" onclick="window.open(this.href);return false;
PUSTO!!!!
ale czy oni mają zamiar w ogóle się rozwijać? A może chodzi o rozwój sprzedaży a raczej wyprzedaży???
Ład korpracyjny:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=strategia-rozwoju" onclick="window.open(this.href);return false;
PUSTO!!!!
tu się nie dziwię ,bo ładu w tym nie ma żadnego.
Informacje prasowe:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=informacje-prasowe" onclick="window.open(this.href);return false;
JEEEESSSST!!!!! Jedna!!!! z dnia 2008-12-02.No pięknie!!!!
A więc mamy obraz działalności naszej pięknie rozwijającej się spółki.
Na stronie NEW CONNECT nie lepiej ale to już chyba nie zależy od naszych biznesmanów,no chyba ,że też te informacje powinny być przez nich publikowane,tego nie wiem.
pkt.5
Do bezpośrednich wypowiedzi na tematy organizacyjne związane z Ruchem Chorzów SA upoważnieni są: Rzecznik Prasowy, Zarząd Spółki, bądź inna wskazana przez Zarząd Spółki osoba. W najważniejszych kwestiach będą publikowane stosowne oświadczenia na stronie oficjalnej Spółki, z odesłaniem do bazy zarejestrowanych dziennikarzy.
A rzecznik jeszcze pracuje?pkt.6 i 7
# Szersze wywiady oraz spotkania z piłkarzami, zespołem, sztabem szkoleniowym są możliwe tylko za pośrednictwem i przy udziale Rzecznika Prasowego.
# Wszystkie wywiady z: zespołem, sztabem szkoleniowym, Zarządem, Radą Nadzorczą i pozostałymi pracownikami Spółki mogą być przeprowadzane wyłącznie po ustaleniu z Rzecznikiem Prasowym. Rzecznik Prasowy ma prawo do autoryzacji wszystkich wywiadów.
No to z tym punktem regulaminu fotoreporterzy nie mają problemów. Kaj by nie stanęli, to nie zasłaniająpkt. 8
Fotoreporterów i operatorów kamer prosimy o nie zasłanianie w najmniejszym stopniu band reklamowych i innych form reklamowych na stadionie.
Działalność rozrywkową mamy zapewnioną tylko nie wiadomo czy śmiać się czy płakać (chyba to drugie)II. PRZEDMIOT DZIAŁALNOŚCI SPÓŁKI.
§ 6.
1. Przedmiotem działalności Spółki jest:
a) Działalność sportowa, rozrywkowa i rekreacyjna – PKD 93,
b) Handel hurtowy, z wyłączeniem handlu pojazdami samochodowymi – PKD 46,
c) Handel detaliczny, z wyłączeniem handlu pojazdami samochodowymi
Nie jestem zwolennikiem restauratora. A czy szło podejść? Szło i podeszło się wczoraj przed meczem.Powiedziałem mu ,że czekam na jego odejście. Mam świadka.Ozor pisze:BOGUCICE pisze:Co do "weszło" to zachowali się jak ostatnie ku***.Mogliby chociaż podać ,że zauważyl to kibic Ruchu. Wszy a nie dziennikarze.
A wracając do tematu.
Klimek to największe zło tego klubu.Sam wypromował Sobstyl a teraz się od niej odwraca. To chytrus lis.Czemu jeśli Patermann chce kupić akcje nie robią dla niego od dwóch lat nowej emisji? A może tym całym Varexpolem i Klimkiem powinien się zająć jakiś dziennikarz śledzcy.Ostatnio czytałe dużo o Paszyńskim ,który chciał się wkręcić kiedyś do piłki. całe szceście ,że nie udało mu się.
Siedziałem wczoraj dwa rzędy wyżej od Klimka. Jak stadion skandował "Andrzej Niedzielan" był "bordowy" ze złości.
Tu nie Sobstyl jest winna bo ona wykonywała od zawsze ściśle polecenia Klimka i prowadziła konsultowaną z nim słowo w słowo politykę.
Nie wierzę w sportowe podejście do Ruchu Klimka i jego oddanie Ruchowi kiedykolwiek. Mam go za typowego" liczyrzepę",który od początku chciał się na Ruchu dorobić a że się nie udało? Pech! Teraz sobie odbija wszystko z nawiązką.
zawsze szło podejsc i powiedziec co sie mysli, a restaurator którego jestes gorącym zwolennikiem jest taki sam jak nie gorszy od Klimka.
Powiedz mi jak tam ta jego flagowa inwestycja w Parku rosnie ? bo jak ma budowac klub jak tę restaurację to lepiej nich dalej siedzi tam gdzie jest.
no i gitara ale jeszcze mi powiedz kto za niego?BOGUCICE pisze:Nie jestem zwolennikiem restauratora. A czy szło podejść? Szło i podeszło się wczoraj przed meczem.Powiedziałem mu ,że czekam na jego odejście. Mam świadka.Ozor pisze:BOGUCICE pisze:Co do "weszło" to zachowali się jak ostatnie ku***.Mogliby chociaż podać ,że zauważyl to kibic Ruchu. Wszy a nie dziennikarze.
A wracając do tematu.
Klimek to największe zło tego klubu.Sam wypromował Sobstyl a teraz się od niej odwraca. To chytrus lis.Czemu jeśli Patermann chce kupić akcje nie robią dla niego od dwóch lat nowej emisji? A może tym całym Varexpolem i Klimkiem powinien się zająć jakiś dziennikarz śledzcy.Ostatnio czytałe dużo o Paszyńskim ,który chciał się wkręcić kiedyś do piłki. całe szceście ,że nie udało mu się.
Siedziałem wczoraj dwa rzędy wyżej od Klimka. Jak stadion skandował "Andrzej Niedzielan" był "bordowy" ze złości.
Tu nie Sobstyl jest winna bo ona wykonywała od zawsze ściśle polecenia Klimka i prowadziła konsultowaną z nim słowo w słowo politykę.
Nie wierzę w sportowe podejście do Ruchu Klimka i jego oddanie Ruchowi kiedykolwiek. Mam go za typowego" liczyrzepę",który od początku chciał się na Ruchu dorobić a że się nie udało? Pech! Teraz sobie odbija wszystko z nawiązką.
zawsze szło podejsc i powiedziec co sie mysli, a restaurator którego jestes gorącym zwolennikiem jest taki sam jak nie gorszy od Klimka.
Powiedz mi jak tam ta jego flagowa inwestycja w Parku rosnie ? bo jak ma budowac klub jak tę restaurację to lepiej nich dalej siedzi tam gdzie jest.
Klimek zapewne planuje zrobic z Sobstyl kozła ofiarnego,byle tylko dalej po cichu siedziec w klubie i trzepac kase m.in.z transferów. Protest musi sie zaostrzyc i to konkretnie w kierunku Klimka,frekwencja to dramat a moze byc jeszcze gorzej.BOGUCICE pisze:Co do "weszło" to zachowali się jak ostatnie ku***.Mogliby chociaż podać ,że zauważyl to kibic Ruchu. Wszy a nie dziennikarze.
A wracając do tematu.
Mam nadzieję ,że protest się zaostrzy.
Człowiek siedzący obok mnie na wyzwiska pod adresem pani Sobstylowej zareagował z niesmakiem argumentują podobnie jak pan. Że jest tylko marionetką i pretensje wygłaszane są w złym kierunku. Więc ja zapytałem czemu w takim razie nie zrezygnuje? Jest obrażana i wyśmiewana ale dalej trwa. Niezłomnie trwa. TRWA bo około 26 tysięcy miesięcznie brutto nie dostanie nigdzie indziej. Zgodziła się na taki układ [bycie marionetką] a teraz za to płaci wysłuchując od nas kibiców.Rafal1920 pisze:Wczorej oberwalo sie najbardzi Sobstylowy. Niy lubia jom, niy nadaje sie na prezesa zodnego klubu, a co dopiero takiego jak Ruch. Ale lona jes ino marionetkom w rynkach Klimka. To lon od zawsze decydowol o tym co sie dzieje w klubie, a lona wykonywala polecynia szefa. I teraz za to oberwala. Srutwa na prezesa, ale niy jak wlascicielym dali bydzie Klimek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 64 gości