no i o to chodziHKSADIK pisze:Raulito jest tez trzecia mozliwosc o ktorej ja pisalem wyzej...To nie moze byc przypadek,ze Piech tak malo gra.A powiazac to jeszcze z tym,ze jakas kase bedziemy musieli za niego zaplacic to latwo mozna sie domyslic
Ujka pod wzgledem sportowym nie oceniam.Ale ta jego przeszlosc i to co teraz komibinuje z tym rajem podatkowym...
Tez ufam trenerowi-bedzie go chcial to trudno,nie mam zadnego wplywu na to.Bedzie gral to bede przeciec kibocwal calemu zespolowi i tyle.Wyrazam tylko swoje zdanie,po to jest forum

a nie zauwazyles ze to nie jest taki typ napastnika ktory strzela po 20 bramek na sezon? ja obserwując go w zeszłym sezonie zauwazylem ze gral raczej za napastnikiem tak jak Sobiech u nas z tym ze Ujek duzo wiecej walczyl o pilke i dogrywal do napastnikow, a on jest rowniez po to zeby do niego np grac dlugo pile ktora pozniej taki Ujek zgra do napastnika - wysoki, silny itp tak jak powtarzałem moze Waldek chce miec mozliwosc zmiany taktyki..RuRek pisze:16 meczy 2 gole? jak na napastnika to jest prawdziwy super snajper
a szczeze to watpie ze w ogóle jest cos na mysli z tym transferem ale pozyjemy zobaczymy;)