Pytania do rzecznika prasowego
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mało tego, że celowoł w niego to jeszcze elokwyntnie go poprosił o bal: "Dawaj tę piłke bo Ci za***ie...". Wiym bo bracik podowoł tyn bal wtedy. Tela sie godo o tyj 'kulturze' na stadionach, mało tego, nakłodane som kary na kibiców etc. a przidałoby sie tak nojpiyrw zobejrzeć na swoje podwórko...scaneRboy pisze:podbijam, sytuacja się powtarza. W ubiegłym sezonie Rocki celował piłką w głowę chłopca do podawania piłek, wtedy Urban załagodził sytuację i przeprosił chłopaka. Co będzie, jeśli następnym razem trafi?????waRiat pisze:254
Myślę że kara dla Radovica za to pochnięcie podawacza do piłek musi być.
na transmisji to dobrze widać więc jakies pismo do pzpn nie zaszkodzi...
Żeby niy było, że niy w tymacie to mom pytanie:
256. Czy ochrona na szpile PP z Legiom miała rozkaz dziurkowania karnetu? Bo wydaje mi sie, że te kratki tam som przeznaczone na szpile ligowe, ale może sie myla... Coby niy było cyrku, że na jakis szpil niy wleza bo mom karnet podziurkowany za tyn szpil...
-
- Kontakt:
257. Czy jest możliwość przeznaczenia jednego dnia np. nazwijmy to "Dzień kibica" i obniżenie biletów na mecz np do 10zł aby zapełnić stadion?
258. Czy sprzedaż biletów byłaby możliwa np. w salonach prasowych aby jeszcze bardziej usprawnić nabywanie biletów i zlikwidować kolejki pod kasami przed meczem?
258. Czy sprzedaż biletów byłaby możliwa np. w salonach prasowych aby jeszcze bardziej usprawnić nabywanie biletów i zlikwidować kolejki pod kasami przed meczem?
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
260. Wiem, ze to co napisze jest jeszcze niepewne i trzeba o to zawalczyc, ale juz wczesniej chyba trzeba pomyslec nad ta sprawa. Przy ewentualnej grze w europejskich pucharach nasz stadion (ten przy Cichej) spelnia wymogi tylko na pierwsze trzy rundy kwalifikacyjne LM i cztery rundy kwalifikacyjne Ligi Europejskiej. W ewentualnej IV r. kwalifikacyjnej LM i fazie grupowej Ligi Europejskiej,nasi pilkarze nie beda mogli zagrac na Cichej. Jako, ze Slaski bedzie nieskonczony, to mam pytanie. Gdzie bedziemy wowczas grac? W Krakowie, Lubinie, Wroclawiu, Kielcach czy moze gdzies w Czechach czy na Slowacji?
-
- Kontakt:
261.
Dlaczego bilety na sektor rodzinny sprzedawane sa tylko w kasie w kasie nr 9 a nie moga być sprzedawane również w kasie ne 10. Pytam dlatego, ponieważ w kasie nr 9 wyrabiane są również identyfikatory przez co zakup biletu wydłuza sie o jakieś 45 minut. Juz raz mi się zdarzyło że wchodziłem na stadion gdy mecz juz trwał.
Dlaczego bilety na sektor rodzinny sprzedawane sa tylko w kasie w kasie nr 9 a nie moga być sprzedawane również w kasie ne 10. Pytam dlatego, ponieważ w kasie nr 9 wyrabiane są również identyfikatory przez co zakup biletu wydłuza sie o jakieś 45 minut. Juz raz mi się zdarzyło że wchodziłem na stadion gdy mecz juz trwał.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
264. mom pytanie tego typu. na jakiej zasadzie działo oficjalny sklep internetowy. bo po przeczytaniu oferty pisze że aby dokonac zakupu przez net trza sie skontaktować pod podanym mailem. i otóz mój znajomy mieszkajacy z 400 km od Chorzowa jakis czas temu wysłoł pod podany adres maila z zapytaniem o możliwośc kupienia pewnych produktów, napisoł o jakie mu produkty chodzi i pytoł jak miała by wygladac płatnośc za nie i sprawy związane z dostawa. do dzis nie otrzymoł odpowiedzi. w zwiazku z tym nie wie jakie wnioski wysnuć czy sklep internetowy wogóle działo, czy maile skierowane na podany adres wogóle sa czytane a może nie ma czasu na nie odpowiedziec abo trza odczekac swoje żeby dostac odpowiedź
ewentualnie prosiłbych o możliwość podania jakiejś osoby kontaktowej w klubie z która mozna by było problem wyjaśnić.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Re: Pytania do rzecznika prasowego
265. Czy klub prowadził rozmowy w sprawie reklamy na stadionie z Firmą Meble Bodzio. Reklamy tej firmy znajdują się na stadionach kilku śląskich klubów, a przecież salon sprzedażowy (jeden z większych w okolicy) tej firmy mieści się bardzo blisko naszego stadionu a reklamy u nas nie ma. Może warto postarać się o kolejnego reklamodawcę, tym bardziej że możemy zaoferować kilka transmisji telewizyjnych w najbliższym okresie.
-
- Kontakt:
266. Szanowny Panie rzeczniku prasowy mam kolejne pytanie, czy nie ma glupio zarządowi za to ze nie mamy maskotki klubowej patrzac na furorę jaką robi Tauronek? Smiem twierdzic ze kosz stroju zwróciłby sie po 2-3 kolejkach jakby ludzie zaczeli wykupywac pluszaki zrobione na podobienstwo wiekszego braciszka
Tu sie niema co zastanawiac ino nalezy działac. Szkoda ze tak zadko Pan tu zagląda
PozdRawiam

-
- Kontakt:
267. W podobnej sprawie co buli. A skoro juz nie momy swojej maskotki ino TauRonka to czy nie mogłby on mieć przynajmniej szalika z Ruchu na szyi albo cos w tym stylu??
-
- Kontakt:
Witam
No rzeczywiście, miałem wiele spraw na głowie w związku z 90 lat, ale forum przeglądam jak najbardziej.
No rzeczywiście, miałem wiele spraw na głowie w związku z 90 lat, ale forum przeglądam jak najbardziej.
MG