[16 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany

Jakim rezultatym zakończy sie tyn szpil?

Wygro Ruch
250
66%
Rymis
44
12%
Wygro Wisła
85
22%

Liczba głosów: 379

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#181 Post autor: blue blood » 6 gru 2009, o 18:27

Chopy co tako zalamka na tym forum patrzcie na tabela,czworty plac niy jest dobry? zoboczcie zeszly rok kaj my byli w tym czasie,jak na razie na Wisla byli za slabi ale wszystko moze sie zmiynic i z takom Wislom pojadom jak z juniorami,tak ze cza dograc do konca bo widac juz zmeczenie zawodnikow,ale jak sie gro jednym skladym to takie cos musi przysc pryndzyj czy poznij,tak ze gowy do gory i jadymy swoje Naszym klubem HKS!!....... pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#182 Post autor: Fanatyk z Rudy » 6 gru 2009, o 18:29

Nie chce mi sie nic pisac.Ostatnio jak momy jakes swieto pilkarskie to zawsze to zdupcymy.Szczewa na slaskim, final PP teraz Wisla.Nadupi pelny stadion ludzie kere przyjda pierwszy roz zamiast zoboczyc zwyciestwo przezywaja porazka.
Nigdy nie moze byc calkiem fajnie..
Nie beda sie powtarzol o klasach druzyn, czym dysponujemy , kaj my sa bo to wszystko juz jest napisane i kozdy normalny czlowiek juz o tym wie.
Trzeba podziekowac pilkarzom za ta runda , wierzyc ze to wszystko nie zostanie zburzone i czekac na nastepne niespodzianki na wiosna bo narazie to sa my niespodzianka in plus tego sezonu tak czy siak
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

jaca22
Kontakt:

#183 Post autor: jaca22 » 6 gru 2009, o 18:30

wspomnicie moje slowa-na wiosne to bedzie cien tego skladu.

Awatar użytkownika
ch-R

#184 Post autor: ch-R » 6 gru 2009, o 18:36

ww21 pisze:1950 rok i tyle .tym poście...tera byłby remis.
Co 1950 ? Bo nie kumam o co ci chodzi ?
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

blueRay
Kontakt:

#185 Post autor: blueRay » 6 gru 2009, o 18:37

jaca22 pisze:wspomnicie moje slowa-na wiosne to bedzie cien tego skladu.
tez tak uwazam. A jak pierwsza 3 odjedzie na kilka pkt, to potem sie zaczne obstawianie meczów u buków.

jugador
Kontakt:

#186 Post autor: jugador » 6 gru 2009, o 18:38

jaca22 Ty w swoim zyciu napisales jakis optymistyczny post ?Ja w ogole obastawiam , ze nie bylo Cie na meczu ani teraz ani w ogole.Jak sa zwyciestwa to trzymiesz ryj a jak porazki zawsze sie ujawniasz.Juz dawno bym Cie zbanowal.Moderatorzy , rozwazcie to.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

chorzowski_rsl
Kontakt:

#187 Post autor: chorzowski_rsl » 6 gru 2009, o 18:44

szkoda,zamiast dobic ich,grac swoje to oddali my im pole i skaczylo sie jak skaczylo,wybili nom MP z gowy
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: Ridej1920 » 6 gru 2009, o 18:52

wku*wiło mie jak po meczu piłkarze wisły przybijali sie piątki z sędzią,niby dziękowali normalnie za mecz,ale dziwnie to wyglądało .Jak małecki ku*wiorz schodził to też musioł przybić piona z sędziom.Wszystko sie skończyło po drugiej bramce -a po pierwsze rzutu wolnego nie było bo małecki ku*wiorz wcale nie był faulowany a po drugie marcelo nie powinien grać!
WieRni po porażce!
dzięki za wspaniałą rundę.

SebaPszów
Kontakt:

#189 Post autor: SebaPszów » 6 gru 2009, o 18:53

Hmm..16 kolejek za nami i juz pora na jakieś podsumowanie :
Co do meczu z Wisłą widać ze jesteśmy drużyną swojego boiska umiemy nawiązać rownorzędną walke z najlepszymi na swoim boisku, niestety nie udało sie wygrać jednak nie wymagajmy za dużo od naszych grajków.Jesteśmy dopiero pierwszy sezon w czołówce ligi a wy odrazu chcecie kokosów!! Widać, że Wisła jest narazie nieosiągalna. Za nami ponad połowe kolejek. Módlmy się żeby teraz działacze nie sprzedali najlepszych zawodników typu Niedzielan Sadlok Brzyski!! Czeka nas jeszcze mecz z Piastem myśle, że tam 3 punkty bedą a poźniej RUCH należy do działaczy!! ;)

Strusiekmcze
Kontakt:

#190 Post autor: Strusiekmcze » 6 gru 2009, o 18:55

ale tym meczym mogli my spe podreperowac przyszlosc...(lepszo kooncowo lokata-transfery) a tak niy chca sioc fermyntu ale wydaje mi sie ze wtorka i poru innych u siebie nie zatrzymiemy...a mogli my teroz myslec o wzmocnieniach.. jakby my ino grali do konca :wstyd:

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#191 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 6 gru 2009, o 19:06

Zobaczymy jak to teraz bedzie wyglądało. Został jeszcze mecz z Piastem jeśli go wygramy i zakonczymy runde na 3 miejscu.

To mam nadzieje że Tauron zdecyduje sie na wyłożenie konkretnych pieniedzy aby walczyć o puchary.

został także jeszcze Puchar Polski wiec Panowie spokojnie teraz jest najwazniejszy mecz z Piastem

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#192 Post autor: Patton » 6 gru 2009, o 19:08

Ciekawe ilu z tutaj piszacych pamieta baraz w Rzeszowie... Trzeba podziekowac chlopakom za serce jakie wlozyli do gry. Przegralismy - trudno. Wisla to zespol ktory powoduje u mnie odruch wymiotny - banda gwiazdeczek, do tego sedzia ewidentnie im sprzyjal. Brrrr, Karawana jedzie dalej :]
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ww21
Kontakt:

#193 Post autor: ww21 » 6 gru 2009, o 19:10

blueRay pisze:
jaca22 pisze:wspomnicie moje slowa-na wiosne to bedzie cien tego skladu.
tez tak uwazam. A jak pierwsza 3 odjedzie na kilka pkt, to potem sie zaczne obstawianie meczów u buków.
sezon 1950/51. mistrzem Polski został zwycięzca pucharu.... a nie ligii..... e tym byli Wiślacy....
zresztą nie ujmując nic nikomu do historii to dzisiejsi rywale zdobyli wcześniej pierwszego majstra.. oni też zdobyli zdecydowanie więcej v-ce.. i też bardziej zaistnieli na arenie europejskiej,,,,, także Ci co nie znają całej historii jakakolwiek by nie była niech sie nie wypowiadają ,,,,,

Ruch też miał okresy gdy zdobywał pod rząd kilka majstrów,,, raz sie jest pod wozem raz nad.... a historia lubi sie powtarzać.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#194 Post autor: Kotlet » 6 gru 2009, o 19:10

SebaPszów pisze: Czeka nas jeszcze mecz z Piastem myśle, że tam 3 punkty bedą a poźniej Ruch należy do działaczy!! ;)
Po tych porażkach i obniżce formy plus zadyszka zobaczysz co sie bedzie działo na Piaście, w najlepszym wypadku zamurują tor (Piast) i tyle bedzie, gra na remis, oby jakis kontr nie zrobili bo wogóle co niektórym banka pęknie - takie moje zdanie. Dobrze ze koncza sie juz te szpile, chce byc optymistą, wierze w drużyne i wiem ze ma mozliwosci, wydaje mi sie jednak ze kilka zwyciestw w tej rundzie było z dużą pomocą szczescia i na wiosne juz tak gładko nie bedzie. Realnie 6-8 miejsce na koniec co - jak trzeba mocno podkreslic - jak dla mnie jest super wynikiem. Od czegos trzeba zaczac budowanie druzyny, reszta jest teraz w rekach działaczy i potencjalnych sponsorów.

I do tych co tu piszą ciagle jak to jest za***iście :
Po porazce z Lechem pisaliscie ze jest super 3 miejsce, teraz piszecie jest super 4 miejsce, nie daj Boże po Piaście bedziecie pisać jest super piąte miejsce - pytam sie ku..wa do którego miejsca bedziecie tak pisać ?? Niestety logicznym jest ze jezeli druzyna osiaga jakies rezultaty robi sie szum medialny i trzeba wymagac wiecej. Jesli zawodnicy tera do meczów podchodzą tak jak WY czyli a tam jest ok i tak jestesmy wysoko - to zobaczycie co sie bedzie działo na wiosne...

antvio
Kontakt:

#195 Post autor: antvio » 6 gru 2009, o 19:12

dnj2007 pisze:Miejsce w piątce gwarantowane. Mistrzostwo zarezerwowane dla Wisły. Lech się rozkręca, ale wątpię by się rozkręcił. Legia jak zwykle z przypadku. GKS Bełchatów to seria zwycięstw a potem kiepskie występy. Faworyci stracą jeszcze sporo punktów z drużynami słabszymi, a Ruchowi wystarczy grać tak jak z Wisłą czy Jagiellonią by pozycję utrzymać. Pechowa końcówka roku i tyle. Ten zespół grać w piłkę potrafi, a z atakiem Sobiech-Niedzielan można wiele zdziałać. Drużyna dojrzewa i chwała za to trenerowi :)
nic dodac nic ujac, na chwile obecna,a na wiosna mom nadzieje ze bedzie ciut lepiej i miejsce na pudle. w lipcu takie miejsce bralibymy w ciemno,chopy glowy do gory jest dobrze,a moze byc lepi

Zablokowany