Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1546 Post autor: Thoth » 17 cze 2009, o 10:04

marek79 pisze:
tedeus63 pisze:
?!?!?! pisze:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3501 ... runki.html

a moze taki sponsor co jeszcze nic niy dol a juz chce prawo do nazwy i herbu

zaloza sie ze za dwa lata bydom sie nazywac Centrozap Katowice
tyn cały król ponoć był juz prezesym abo vice gieksy nie było to czasym za nieśmiertelnego dospela?? bo jak tak to na bank bydzie Centrozap Katowice :hyhy: :hyhy:

a tak marginesie nagle jakoś nikt niy mo do powiydzenia nic w mediach z jednyj strony dobrze bo jak smagorowicz mo dupcyc takie fleki jak ostatnio to dziyki, ale niedawno paterman w kazdyj gazecie sie wypowiadoł o planach czy słusznych kwestia dyskusyjna jednym słowym niepokojoco jest ta cisza biorac po uwaga ze w 22 czyli w poniedziałek mo byc piyrwszy trening... :/

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1547 Post autor: gerhat » 17 cze 2009, o 12:51

scaneRboy pisze:zastanówcie się skąd się wzieliscie Wy? ja, Lutz, Gerhat, Judagor i inni. Każdego kiedyś wziął na mecz ojciec, starszy brat lub starsi koledzy, aż pewnego dnia stwierdziliscie, że na punkcie Ruchu wam odjebało..
:D małe sprostowanie, na pierwzy mecz nikt mnie nie wziął, zdecydowałem sie sam pojechać autobusem i dwoma bankami i wziałem ze soba młodszego kumpla. Tak więc rozpoczołem troche nietypowo bo debiutowałem od razu jako nowy kibic i starszy kolega, który zabrał młodszego.

A później mi odjebało ... tak jak piszesz :D

Karol1212
Kontakt:

#1548 Post autor: Karol1212 » 17 cze 2009, o 12:57

No Jo tyż niytypowo zaczoł przigoda z Ruchym bo fakt na szpil zech pojechoł z Łojcym,ale to Jo go namawioł zeby mie wzion na szpil(bo Łojciec jest kibicym wszyskich Ślonskich drużyn) no i My pojechli(pamiymtom Ruch-Odra do przerwy 0-2 a na koniec dupno radość bo wygrali My 3-2) reszta sie zgadzo odjebało mi na dobre.

Ps sory ze troszka odbiegom od tymatu,ot take miłe wspomniynie:)
gospodarze postanowili spić Wilimowskiego, który za kołnierz nie wylewał. Biesiada trwała, nieco przed północą prezes Warty dostał telefon: "Przyślij drugą zmianę, bo Wilimowski świetnie się trzyma, a nasi już padli". Wreszcie ta druga zmiana powaliła wyśmienitego snajpera, źle jednak dobrano… czas akcji. Za późny, kiedy bowiem liczono, że "Ezi" w ogóle nie wybiegnie na boisko, albo wybiegnie mocno skacowany, on był jeszcze na rauszu, na fali, i… wbił Warcie trzy gole, dzięki czemu Ruch wygrał 4:3

COBRA

#1549 Post autor: COBRA » 17 cze 2009, o 16:23

marek79 pisze:
tedeus63 pisze:
?!?!?! pisze:To Piast http://www.sportowefakty.pl/pilka/2009/ ... ponsorami/ ku*** umi kogos znaleźć a my nic , fakt pisze ze narazie rozmawiaja ale unos to ani do tego jeszcze nie doszło hmm az dziw biere jak klub taki jak Ruch nie umi chycic sponsora a inni jak np. Odra maly bo maly ale maja jakis tam pepików nie rozumia tego chyba ze chodzi o ludzi kierzy nie bardzo wiedza kaj szukac :/ tak jak kaj dzis przeczytolech na sportowych-faktach ze na Cichej cicho...aż za cicho moze sie cos świeci hmm :/ jakos trzeba sie pocieszac ...
qq czlowieku a jakim sponsorze ty marzysz dopuki bydze u nos klimek sie bawil !!!!! RUCHEM to zapomnij o sponsorze on nikogo nie dopusci a som nie mo kasy mom juz dosc KLIMEK RAUSSS!!!! MNIE JAK NIE STAC NA MERCEDESA TO JEZDZA FIATYM a ciebie jek nie stac na taki klub jak Ruch do oddej go innym co mają kasa

=Chcemy wyciągnąć do GKS Katowice pomocną dłoń, gdyż od dawna boryka się on z pewnymi problemami, a my chcielibyśmy pewne rzeczy w uporządkować. Nadal będzie obowiązywała nazwa GKS Katowice, co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Potwierdzam, że chcemy stać się posiadaczem praw do nazwy i herbu, jednak mamy jak najlepsze intencje - dodał rzecznik katowickiego holdingu.=

Za 2 lata to oni moga nas minac i organizacyjnie i finansowo nie chce nawet pomyslec o tym ze mozemy minac sie z nimi w lidze jak tak dalej pojdzie!
A na Cichej dalej Cicho!I jest Fajnie! :)

Roni2580

#1550 Post autor: Roni2580 » 17 cze 2009, o 16:37

COBRA pisze:
marek79 pisze:
tedeus63 pisze:
?!?!?! pisze:To Piast http://www.sportowefakty.pl/pilka/2009/ ... ponsorami/ ku*** umi kogos znaleźć a my nic , fakt pisze ze narazie rozmawiaja ale unos to ani do tego jeszcze nie doszło hmm az dziw biere jak klub taki jak Ruch nie umi chycic sponsora a inni jak np. Odra maly bo maly ale maja jakis tam pepików nie rozumia tego chyba ze chodzi o ludzi kierzy nie bardzo wiedza kaj szukac :/ tak jak kaj dzis przeczytolech na sportowych-faktach ze na Cichej cicho...aż za cicho moze sie cos świeci hmm :/ jakos trzeba sie pocieszac ...
qq czlowieku a jakim sponsorze ty marzysz dopuki bydze u nos klimek sie bawil !!!!! RUCHEM to zapomnij o sponsorze on nikogo nie dopusci a som nie mo kasy mom juz dosc KLIMEK RAUSSS!!!! MNIE JAK NIE STAC NA MERCEDESA TO JEZDZA FIATYM a ciebie jek nie stac na taki klub jak Ruch do oddej go innym co mają kasa

=Chcemy wyciągnąć do GKS Katowice pomocną dłoń, gdyż od dawna boryka się on z pewnymi problemami, a my chcielibyśmy pewne rzeczy w uporządkować. Nadal będzie obowiązywała nazwa GKS Katowice, co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Potwierdzam, że chcemy stać się posiadaczem praw do nazwy i herbu, jednak mamy jak najlepsze intencje - dodał rzecznik katowickiego holdingu.=

Za 2 lata to oni moga nas minac i organizacyjnie i finansowo nie chce nawet pomyslec o tym ze mozemy minac sie z nimi w lidze jak tak dalej pojdzie!
A na Cichej dalej Cicho!I jest Fajnie! :)

a mnie sie zdaje ze ten Centrozap to cos takiego jak Reporter u nas pare lat temu ...wyciagnie ich na prosta ale jakiegos krezusa z nich nie zrobi ...nie ma czym sie przejmowac

Awatar użytkownika
PitBull_77
Kontakt:

#1551 Post autor: PitBull_77 » 17 cze 2009, o 18:39

jo by nie był taki pewny ze nic nie zrobi byda mieli dobry chajs i dobrego sponsora i zdziałaja wiele i to bedzie nasz koszmar a my sie za 2 3 lata obudzimy z palcem w du*** bo znajac zycie znowu w wyborach wygro ten gej kopel wru ludzie znowu go wybiorą i nadal możemy tylko pomarzyć o lepszych czasach :(
Obrazek
Obrazek

NGH1920
Kontakt:

#1552 Post autor: NGH1920 » 17 cze 2009, o 18:51

O kurde pomyliłem chyba forum bo myślałem że wchodze na forum Ruchu w zakładke " Dokad zmierzasz Ruchu??" a tu cały czos o gieksie....

My mamy swoje problemy a o problemach koleżanek możecie se pogodać na ich forum
Obrazek
Obrazek

COBRA

#1553 Post autor: COBRA » 17 cze 2009, o 19:07

NGH1920 pisze:O kurde pomyliłem chyba forum bo myślałem że wchodze na forum Ruchu w zakładke " Dokad zmierzasz Ruchu??" a tu cały czos o gieksie....

My mamy swoje problemy a o problemach koleżanek możecie se pogodać na ich forum
Tylko ze Dokad zmierza nasz Ruch to my wogole nie wiemy, bo skad mamy wiedziec jak na Cichej cicho :zly: Wiec o czym tu pisac jak nie o tym ze praktycznie we wszystkich Slaskich klubach w mniejszym czy wiekszym stopniu cos sie dzieje i mozna tylko nie u nas.A to raczej wiaze sie z nami ze wszyscy od nas odbijaja nie?? :)I w pewnym stopniu jak tak dalej pojdzie dowiemy sie dokad zmierzylismy ;)

jugador
Kontakt:

#1554 Post autor: jugador » 17 cze 2009, o 19:17

Oni sie ledwo utrzymali , Gornik spadl z ligi , przypominam , ze my gramy w ekstraklasie.
Ludzie ja rozumiem pewne obawy ale kooorwa mac wiekszych panikarzy niz na tym forum to trudno znalezc.Poki co fest odbijaja , ale w druga strone.
Ktos sie wkrotce znajdzie kto nam pomoze , zobaczycie ; ]
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

RudaSlaska7
Kontakt:

#1555 Post autor: RudaSlaska7 » 17 cze 2009, o 19:24

jugador pisze:Oni sie ledwo utrzymali , Gornik spadl z ligi , przypominam , ze my gramy w ekstraklasie.
Ludzie ja rozumiem pewne obawy ale kooorwa mac wiekszych panikarzy niz na tym forum to trudno znalezc.Poki co fest odbijaja , ale w druga strone.
Ktos sie wkrotce znajdzie kto nam pomoze , zobaczycie ; ]

kiedyś moze byc juz za późno ....

COBRA

#1556 Post autor: COBRA » 17 cze 2009, o 19:40

My w ekstralkasie tez ledwo sie utrzymalismy ;) , i wg mnie miejsce w lidze nie daje prawdziwego obrazu gdzie kto sie znajduje.No ale za niedlugo wszystko wyjdzie w praniu.

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#1557 Post autor: blue blood » 17 cze 2009, o 19:48

COBRA pisze:My w ekstralkasie tez ledwo sie utrzymalismy ;) , i wg mnie miejsce w lidze nie daje prawdziwego obrazu gdzie kto sie znajduje.No ale za niedlugo wszystko wyjdzie w praniu.
Lepiej ledwo sie utrzymac niz spasc z ligi i to z takim sponsorem w naszej sytulacji to chyba canal+ jest naszym sponsorem jak narazie tako mom nadzieja pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

COBRA

#1558 Post autor: COBRA » 17 cze 2009, o 20:01

blue blood pisze:
COBRA pisze:My w ekstralkasie tez ledwo sie utrzymalismy ;) , i wg mnie miejsce w lidze nie daje prawdziwego obrazu gdzie kto sie znajduje.No ale za niedlugo wszystko wyjdzie w praniu.
Lepiej ledwo sie utrzymac niz spasc z ligi i to z takim sponsorem w naszej sytulacji to chyba canal+ jest naszym sponsorem jak narazie tako mom nadzieja pozdRo
Powiem ci szczerze ze wolalbym zeby Ruch spadl z takiego typu sponsorem i mial zgwarantowana przyszlosc i pewny powrot ,niz grac w ekstraklasie i nie wiedziec nic.Ale to tylko moje zdanie.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1559 Post autor: spyru » 17 cze 2009, o 20:22

blue blood pisze:
:rotfl:
I co dalej? :niepewny:
Tak sie składa że w tym sezonie z ligi polecą dwie drużyny spośród czwórki Polonia B, Odra, Piast, Ruch. Taka smutna prawda, bo my jesteśmy regionem biednym, którego nie stać na utrzymanie tylu klubów w ekstraklasie. Nie chce mi sie szukać po necie ale najprawdopodobniej jest tak że właśnie te 4 kluby mają najniższe budżety, największe problemy finansowe. Od lat tak jest, żabole jako pierwsi sobie z tym poradzili i za rok wrócą na bank. A niestety na Śląsku utrzymanie 3 drużyn w ekstraklasie to jest finansowe maximum.
Mamy wiec rok żeby coś z tym zrobić bo na lata pogrążymy sie w przeciętności.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

jugador
Kontakt:

#1560 Post autor: jugador » 17 cze 2009, o 20:27

Na bank to za rok nie wroca ale rzeczywiscie raczej im sie to uda.O zabach z Allianzem mozna dyskutowac bo to potezny sponsor.Ale dajcie spokoj zeby sie Gieksy obawiac z jakims Centrozapem.
Mamy rok albo i mniej ale bedzie dobrze : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Zablokowany