RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#256 Post autor: Adi-Żory » 28 mar 2004, o 05:43

Patton pisze:A ja wypelnie obietnice jaka dalem Wojtusiowi :wink:

Wiec po pierwsze - Wielkie podziekowania dla tych, co nam spierdolili kartoniade!!! Jestescie dla mnie wielcy... fakt, taki karton duzo wazy, a jego podniesienie - nawet nie mowie, zylka na mozgu wam moze peknac... Transparenty... Szkoda gadac, ciemnota niektorych nie zna granic. Wy mozecie najezdzac na chlopakow z NU i PF, ze niby zadymy itd, a ja powiem jedno - oni wiedza co maja robic i to robia, w przeciwienstwie do tych, co im ciezko jest docenic 5 godzin pracy innych. Ochrona ma zaplacone za robote, sprzataczki tez, ludzie przygotowujacy boisko tez. My robimy wszystko dla WAS!!! Zeby wam sie podobala, dla klubu, zeby mozna bylo sie czym pochwalic w Polsce... Tylko, WY to lubicie pi***olic i tyle. To nie jest pierwszy raz, tylko ktorys z kolei. Do tego bluzgina mlodych chlopakow z Nucleo, napinki niektorych - szkoda gadac. Chcecie miec klub na miare XXI wieku? To sie do tego dostosujcie, bo jak narazie jaki Klub Tacy KIBICE ( chociaz czy niektorzy zasluguja na to miano?????? ) A teraz mnie bluzgajcie ile chcecie, wyzywajcie o zadymy itd. Tylko mam za***ista frajde - wasze argumenty sa slabe... bo gdzie ta chaja, co niby miala byc na Ruchu, a o ktorej trabiliscie od dobrych 2 tygodni panikarze? 8) Bo wezmiecie bajtla na szpil, zeby zobaczyl taka szopke na bagnie, czy zeby zobaczyl za***ista oprawe, ktora na nim robi ogromne wrazenie?? Podniecajcie sie wszystkim do cholery, gra tego, tamtego - ja wam powiem jedno - MY JESTESMY W II LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Dociera to do was wreszcie? Chyba, ze dla niektorych ta sciana trofeow jest nic warta... Baa - moze niejedn z was nawet ich nie widzial w zyciu na oczy :roll: aa niektorzy maja za***iste opisy w stylu - szanuj piknika, bo on nabija frekwencje, czy jakos tak. No na meczu rundy w Chorzowie cholernie nabita byla, az mnie glowa rozbolala 8)

Patton no wiesz,oni by chcieli by miec jush wszystko gotowe, i zeby to same sie robilo.
Po prostu są niepoważni!!!!!!
Piwko dla Ciebie. ;)
PozdRo.

fenix_ksc

#257 Post autor: fenix_ksc » 28 mar 2004, o 09:57

Życzę utrzymania. Nam mecz z wami nie wyszedł, mówi się trudno.
Pozdrawiam

Ps. Zdjęcia z naszego meczu są pod pniższym linkiem: http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2 ... aleria.htm

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#258 Post autor: m-p » 28 mar 2004, o 10:23

Patton napisał:
Wiec po pierwsze - Wielkie podziekowania dla tych, co nam spierdolili kartoniade!!! Jestescie dla mnie wielcy... fakt, taki karton duzo wazy, a jego podniesienie - nawet nie mowie, zylka na mozgu wam moze peknac... Transparenty... Szkoda gadac, ciemnota niektorych nie zna granic. Wy mozecie najezdzac na chlopakow z NU i PF, ze niby zadymy itd, a ja powiem jedno - oni wiedza co maja robic i to robia, w przeciwienstwie do tych, co im ciezko jest docenic 5 godzin pracy innych. Ochrona ma zaplacone za robote, sprzataczki tez, ludzie przygotowujacy boisko tez. My robimy wszystko dla WAS!!! Zeby wam sie podobala, dla klubu, zeby mozna bylo sie czym pochwalic w Polsce... Tylko, WY to lubicie pi***olic i tyle. To nie jest pierwszy raz, tylko ktorys z kolei. Do tego bluzgina mlodych chlopakow z Nucleo, napinki niektorych - szkoda gadac. Chcecie miec klub na miare XXI wieku? To sie do tego dostosujcie, bo jak narazie jaki Klub Tacy KIBICE ( chociaz czy niektorzy zasluguja na to miano?????? ) A teraz mnie bluzgajcie ile chcecie, wyzywajcie o zadymy itd. Tylko mam za***ista frajde - wasze argumenty sa slabe... bo gdzie ta chaja, co niby miala byc na Ruchu, a o ktorej trabiliscie od dobrych 2 tygodni panikarze? Bo wezmiecie bajtla na szpil, zeby zobaczyl taka szopke na bagnie, czy zeby zobaczyl za***ista oprawe, ktora na nim robi ogromne wrazenie?? Podniecajcie sie wszystkim do cholery, gra tego, tamtego - ja wam powiem jedno - MY JESTESMY W II LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Dociera to do was wreszcie? Chyba, ze dla niektorych ta sciana trofeow jest nic warta... Baa - moze niejedn z was nawet ich nie widzial w zyciu na oczy aa niektorzy maja za***iste opisy w stylu - szanuj piknika, bo on nabija frekwencje, czy jakos tak. No na meczu rundy w Chorzowie cholernie nabita byla, az mnie glowa rozbolala

Uczepiłeś sie mojego opisu o szacunku dla piknika wiec ci odpowiadam.
Podoba mi sie to kibice robią na stadionie, oprawa, fajerwerki, itp,
ale ja na stadion przychodze dla piłki i meczu a oprawa ktorą przygotowujecie jest tylko dodatkiem do meczu. Masz racje ze efekty robia wrazenie ale ja z meczu na pierwszym miejscu chce zapamietac bramki albo parady bramkarskie a dopiero potem kartoniady czy fajerwerki.
A ściane trofeów widziałem a nawet sam bylem swiadkiem zdobycia niektorych z nich i do dzisiaj ma to dla mnie wielkie znaczenie.
Jezeli jestes nerwowy na nieudaną kartoniade to miej pretensje do tych co ją spierdolili a nie mierz wszystkich jedną miara bo było mi troche żal
jak cytowałes mój opis jako negatwny przykład kibica
Pozdrawiam

Gość

#259 Post autor: Gość » 28 mar 2004, o 10:31

Patton pisze:A ja wypelnie obietnice jaka dalem Wojtusiowi :wink:

Wiec po pierwsze - Wielkie podziekowania dla tych, co nam spierdolili kartoniade!!! Jestescie dla mnie wielcy... fakt, taki karton duzo wazy, a jego podniesienie - nawet nie mowie, zylka na mozgu wam moze peknac... Transparenty... Szkoda gadac, ciemnota niektorych nie zna granic. Wy mozecie najezdzac na chlopakow z NU i PF, ze niby zadymy itd, a ja powiem jedno - oni wiedza co maja robic i to robia, w przeciwienstwie do tych, co im ciezko jest docenic 5 godzin pracy innych. Ochrona ma zaplacone za robote, sprzataczki tez, ludzie przygotowujacy boisko tez. My robimy wszystko dla WAS!!! Zeby wam sie podobala, dla klubu, zeby mozna bylo sie czym pochwalic w Polsce... Tylko, WY to lubicie pi***olic i tyle. To nie jest pierwszy raz, tylko ktorys z kolei. Do tego bluzgina mlodych chlopakow z Nucleo, napinki niektorych - szkoda gadac. Chcecie miec klub na miare XXI wieku? To sie do tego dostosujcie, bo jak narazie jaki Klub Tacy KIBICE ( chociaz czy niektorzy zasluguja na to miano?????? ) A teraz mnie bluzgajcie ile chcecie, wyzywajcie o zadymy itd. Tylko mam za***ista frajde - wasze argumenty sa slabe... bo gdzie ta chaja, co niby miala byc na Ruchu, a o ktorej trabiliscie od dobrych 2 tygodni panikarze? 8) Bo wezmiecie bajtla na szpil, zeby zobaczyl taka szopke na bagnie, czy zeby zobaczyl za***ista oprawe, ktora na nim robi ogromne wrazenie?? Podniecajcie sie wszystkim do cholery, gra tego, tamtego - ja wam powiem jedno - MY JESTESMY W II LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Dociera to do was wreszcie? Chyba, ze dla niektorych ta sciana trofeow jest nic warta... Baa - moze niejedn z was nawet ich nie widzial w zyciu na oczy :roll: aa niektorzy maja za***iste opisy w stylu - szanuj piknika, bo on nabija frekwencje, czy jakos tak. No na meczu rundy w Chorzowie cholernie nabita byla, az mnie glowa rozbolala 8)

no to fakt widzialem ich jak za***rdalali od samego rana w deszczu i mrozie ! poswiecaja swoj czas i ch*** z tego maja wiec nie ma co sie dziwic ze sie zloszcza 8)
pozdRawiam

Niebieska
Kontakt:

#260 Post autor: Niebieska » 28 mar 2004, o 11:47

[quote="volek"] Ja jeszcze tylko dodam jedno:najbardziej dziś wkur....mnie to,że zostaje ok.5 min do końca i nagle co niektórzy zaczynają wychodzić.Pomyslcie troche jak to Wy byscie biegali po boisku i nagle inni obruciliby się do Was dupami i zaczęli wychodzić...[/quote]

Niestety to o czym napisałeś, to nie tylko wczoraj, ale już od wielu sezonów stały obrazek na naszym stadionie, a przoduje tu 10 i trybuna główna, nie wiem, jak było na tym meczu na głównej, bo z 10 nie byłam w stanie tego zaobserwować, ale jak w zeszłej rundzie i wcześniejszych sezonach chodziłam na sektory 4,5,6 to było to bardzo widoczne. Żeby nie wrzucać wszystkich do jednego garnka. Ja zawsze schodzę z trybun dopiero po wejściu ostatniego zawodnika do szatni i muszę przyznać, że na krytej jest też sporo osób, które czekają do końca i nagradzają schodzących zawodników brawami, bez względu na wynik meczu. Chciałabym kiedyś doczekać meczu, w którym po końcowym gwizdku wszyscy pozostaną na trybunach, zawodnicy tak jak to czasem bywało będą mieli okazję zrobić rundkę po stadionie i razem wszyscy będą sobie dziękowali za mecz. Ale się rozmarzyłam. Niestety teraz dziękują tylko kibicom w młynie, ale komu mają jeszcze dziękować - pustym sektorom :?: Jak druzyna zdobywa mistrza, gra w pucharach, wtedy wszyscy ją wielbią, zostaja na swoich miejscach, dziekują za mecz i biją brawo, jak przeżywa trudne chwile, wtedy robi to tylko garstka tych najwierniejszych sympatyków. Taka jest smutna prawda o kibicach sportowych :(

Żydeusz

#261 Post autor: Żydeusz » 28 mar 2004, o 11:53

Witam z Krakowa

Do teraz nie mogę pojąć, że mecz rundy zj***ł nam pzpn.
Życzę utrzymania w lidze, a za dwa lata spotkamy się znów - w extraklasie!
I mam nadzieje, że dopilnowane będzie wasze wejście na stadion.
Takiego kurestwa dawno nie było - wozić kibiców po mieście!

Powodzenia

I pamiętajcie - prezesem gts wisła był gen. gruba - odpowiedzialny za morderstwo górników z kopani Wujek.

Janusz66

#262 Post autor: Janusz66 » 28 mar 2004, o 11:59

mecz walki na tako zajebisto oprawa moga doplacać do biletow ale 4zł za parking to przesada

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#263 Post autor: Slawko » 28 mar 2004, o 12:13

Co do frekwencji, to od paru ladnych lat na Ruchu jest tak, ze jesli nie ma dobrych wynikow to na wysoka frekwencje mozna tylko liczyc na szpilach z gieksa, zabolami czy ległą. Na innych szpilach rzadko przychodzi wiecej niz 4 tys ludzi.

P.S. duzy szacunek dla Nucleo Ultra za cala robote. Jak porownam oprawy sprzed kilku lat to jest niebo a ziemia.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Viro

#264 Post autor: Viro » 28 mar 2004, o 12:39

ten mecz nauczyl mnie napewno jednej rzeczy, zeby oprawy robic tylko w mlynie i z ekipa PF bo jak daja komus raca czy karton czy ch** wie co on kuma i wie co z tym zrobic nawet nic mu nie musza pi***olic a takj se ino wk***iac trzeba bo 1 z 2 nie kumaja ze ma sie przesunac isc tam trzeba by bylo mu za***ac to moze by zakumal
wg mnie bylo ok uczymy sie na bledach teraz bedzie coraz lepiej napewno
dzieki wszystkim za pomoc
pozdRawiam

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#265 Post autor: spyru » 28 mar 2004, o 13:23

Ukłony w stosunku do Tych, którzy przygotowali oprawe, ale nie popadajmy w samozachwyt. za***ista oprawa to jest np. na legii i obiektywnie - sporo nam jeszcze brakuje. Może by było inaczej jakby więcej ludzi przyszło... pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gosciu

#266 Post autor: gosciu » 28 mar 2004, o 13:34

Wielki SCZCUNEK dla RUCHU za transparent i za atmosfere na krytej trybunie.
Jeste

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#267 Post autor: Patton » 28 mar 2004, o 13:45

Spyru - a kto tu popada w samozachwyt?? Poprostu my nigdy nie bedziemy miec mozliwosci zrobienia takiej oprawy jak Lech i Legia - i juz nawet nie rozbija sie o kase, tylko o "naszych" wspanialych kibicow i ten stadion. Tyle w temacie NU. A co do craxy - przed meczem ich tu sie napinalo od zajebania, ciekawe gdzie teraz sa te krzykacze... Wiadomo - Najlepsi W Sieci 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#268 Post autor: spyru » 28 mar 2004, o 14:15

Patton zgadzam sie z tobą. Ale pamiętajmy że na Lech też kiedyś chodziło po 2, 3 tysące ludzi, a teraz chodzi po 20 tysięcy. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia bo jestem na każdym meczu na Cichej. Jakby na mecze Ruchu przychodziło po 10 tysięcy kibiców to kasa no oprawe byłaby większa i ja to rozumiem. Temat stadionu to wogóle inna bajka. Na te warunki jakie mamy oprawa była bardzo dobra. Musimy sie jednak wszyscy zastanowić jak zrobić, by więcej kibiców przychodziło na RUCH. Pozdrawiam
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

SODA

#269 Post autor: SODA » 28 mar 2004, o 14:22

wlasnie druzyna przereklamowano a i kibice krzykacze napinacze netowi
mieli robic wjazdy bramy obalac buhahaha jeszcze o NU pierdolcie innych
robcie swoje jestescie najlepszymi kibicami na tym stadionie i wielkie
dzieki dla was OPRAWA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:flaga:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#270 Post autor: radzion » 28 mar 2004, o 16:10

jo mom ino takei pytanie jeszcze:

CZY ROBIOŁ KTOS Z WAS ZDJECIA ALE GDZIES Z WYSOKOSCI TRYBUNY GŁOWNEJ??BO CHIALBYM WIDZIEC NA FOTKACH JAK WYSZLY :KARTONIADA, RACOWISKO I WULKANY!!?????

ODPOWIEDZ