RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#151 Post autor: NIEBIESKI_ » 25 mar 2004, o 23:01

Hmmm troche mi ochota przeszła na jazde na ten szpil!!! co nieznaczy ze mnie niebędzie bo jade na mecz dla Ruch-u a nie dla craxy!!! ale jak ten pzpn potrafi wszystko zj***ć!!! tak to jest jak mesing boniek i pedał listkiewicz bedą prowadzić ten cały pzpn!! a moge sie zakładac z każdym WALKOWRU NIEBĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

m_ksc

#152 Post autor: m_ksc » 25 mar 2004, o 23:12

Bart pisze: Podziękujcie sami sobie, jak was widzą tak was piszą. .
raczej jak nas słyszą tak nas piszą !!!! z tym nikt nie wygra można tylko mieć nadzieje :)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

DO BOJU NIEBIESCY!!!

#153 Post autor: wolfik » 25 mar 2004, o 23:47

abstrahujac juz od Cracovii i decyzji pzpn to ciekawe jak nasza gra w sobote bedzie wygladala, bo z Piastem co tu duzo mówic nie bylo najlepiej, a Craxa jest duzo silniejsza, ale mam cichutka nadzieje za to bedzie nasza wiosna, piłkarze zamiast myslec o pieniadzach skupia sie na grze i tak jak jesienia cracovia sensacyjnie wygral z nami tak teroz sensacyjnie przegra na Cichej :P W kazdym badz razie nie mamy latwej sytuacji i powinnismy teraz szczegolnie pomoc druzynie, frekwencja powinna byc lepsza niz na ostatnich meczach(choc podwyzka ceny biletow nie zacheca specjalnie do przyjscia na mecz :roll: ) i goracy doping pociagnie nas do zwyciestwa 8)

jazzy

#154 Post autor: jazzy » 26 mar 2004, o 00:38

witam, jestem kibicem Cracovii, nie wiem jak jutro będzie, ale ja osobiście szanuję Ruch, klub z tradycją wielu pololeń kibiców i wolę grać z wami niż jakąś szczakową, nie mogę jednak pojąć jakim cudem mogliście przez wiele lat komuny mieć zgodę z milicyjnym gts..? mam nadzieję, że będę jutro na Cichej zobaczyć mecz, bo ostatnio widziałem mecz naszych drużyn na Kałuży jako dzieciak, 0:1 w wielkim deszczu i tłumie, ludzi było chyba z 16 tysięcy...

Morris
Kontakt:

#155 Post autor: Morris » 26 mar 2004, o 00:53

chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie ma wątpliwości że zakaz wjazdu dla kibiców Craxy to robota Rogali. żadne tam wybryki na Polarze, czy inne tam argumenty. zarząd chciał miec spokój i załatwił sobie to najprostszymi metodami. Krystek ma dobre układy wiec jednym słowem to załatwił i ma z głowy myslenie o ochronie, karach itp. Nie bardzo mi sie to podoba, bo byłby to najciekawszy mecz w sezonie, ale po raz kolejny Krystek potwierdził że jest bardzo skutecznym działaczem, szkoda, że jego skuteczność przejawia się nie w tym w czym powinna.
Pzdr.

Gość

#156 Post autor: Gość » 26 mar 2004, o 06:42

Morris pisze: Krystek ma dobre układy
aleś do***ał ma dobre układy :lol: Tak za***iste ma te układy w PZPN że ku*** walczymy o utrzymanie w II lidze :!: weź ty sie chłopie pi***olnij w łeb :twisted:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#157 Post autor: vahanara » 26 mar 2004, o 08:41

qr**, ale ten Rogala narobił. Nie dość że nie wpuszczą craxy to jescze pogodę załatwił zimową (wiadomo ma układy gdzie trzeba). Krystian to niesprawiedliwe!!!

Je...ć zarząd! :lol:

Niebieska
Kontakt:

#158 Post autor: Niebieska » 26 mar 2004, o 08:54

Zgadzam się z tymi którzy twierdzą, że ta sensacyjna wiadomość jest wyssana z palca.
[b]Po pierwsze [/b]nie wierzę w układy pana prezesa, bo gdyby je miał Ruch teraz walczyłby o puchary, jako S.A., miał kupę kasy i stadion z prawdziwego zdarzenia.
[b]Po drugie[/b], przypuśćmy, że ma takie układy, jak to niektórzy malują, czy trąbiono by o tym w klubie, czy takich rzeczy nie załatwia się czasem po cichu, tak, żeby nikt się nie dowiedział, mam co do tego wątpliwości. PozdRo.

maRychan

#159 Post autor: maRychan » 26 mar 2004, o 08:55

WojtekO jak by byli pieniadze to by krystek ze swoimi ukladami mogl duzo wiecej wskurac ...

nasz pseudo prezes zalatwil to ze Craxa nie wlezie na Cicho i tyle ...
oszczedzo na ochronie, policji, i calkiem prawdopodobnej karze ( chociaz przy dobrze zabazpieczonym sektorze gosci nic by sie nie wydazylo - ale trzeba miec pieniadze ) ...

ps. jak by to pzpn rozdowol kary to po meczu Gornik Konin - Pogon Szczecin tez by sie posulo zakazami ...

nie wiem czemu tak bronisz rogalika ... ale mimo wszystko pozdRo 8)

z dzialu PSYCHOFANS

"Wyjazd dojdzie do skutku tylko pod warunkiem że Psychole i JG wydadzą oświadczenie w stulu "przyjażdzajcie jako grupy niezorganizowane, bez barw i bez obraźliwych haseł nikt Was nie ruszy ani Waszych samochodów, siadajcie na tym a tym sektorze" a JG wszystkiego dopilnuje żeby tak było. Śląsk i Legia pokazały kiedyś że można, możemy to pokazać i my. Hoolsi - od Was wszystko zależy! Inaczej nie ma szans. Poza tym na stadionach już się w dzisiejszych czasach nie dymi."

qr** jak by my ich wpuscili na jakis sektor to by byla zajebisto opcja ... zagrali by my na nosie pzpnowi i rogalikowi 8)

ale na 100 % wystarczylaby iskierka i rozkrecil by sie jubel jak nigdy 8)

chociaz Legia umiala to zalatwic ze Slaskiem W. a zabole wpuscili na takich zasadach Polonia W. i ci nawet rozwiesili fana ...

podsumowujac byla by zajebisto akcja ale jest nierealno do zrealizowania ... pozdRo
Ostatnio zmieniony 26 mar 2004, o 09:09 przez maRychan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#160 Post autor: 19r20 » 26 mar 2004, o 09:09

oj ja niestety też myśle że to sprawka rogalika - najpierw ściemniał z ceną biletów, potem z ilością a teraz pogadał z koleżkami. Z 1 strony szkoda że nie będzie krakusów a z drugiej to co pisałem że raz się dostaje a raz się traci za co zjechało mnie kilka osób jest nieaktualne :)
ledwo mówie ale doping na całe gardło musi być
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gosciu

#161 Post autor: gosciu » 26 mar 2004, o 09:39

[quote="Lysy"]OPowieść tego wielkiego fana karakowii o pani z kasy jest wyysana z palsca i wymyślona.Ten idiota jest tak sfrustrowany ,że już mu się myli sen z jawą.
Po tym co się działo na Piaście ja się temu wszystkiemu nie dziwię :oops:
I chcę zobaczyć mecz od początku do końca.Nie mam do tego prawa?????[/quote]

Po pierwsze lysy naucz sie pisac Cracovii dzieciaku.
Po drugie nie masz prawa oskarżać o kłamstwo gościa co go nawet nie znasz.
Po trezcie opowieść jest prawdziwa.

Chuliganeria

#162 Post autor: Chuliganeria » 26 mar 2004, o 10:18

a ja mam taka propozycje co sadzicie aby udostepnic jeden sketor cracovi ch** z policja ch** z pzpn ku*** taki mecz nie dajmy go sobie popsuc pozdRo

telet

#163 Post autor: telet » 26 mar 2004, o 11:03

a moze takie wyjscie? :twisted: pogoda sie zj***la - dobry pretekst do przelozenia meczu. my swoja kare odbebnimy w Gdyni - nasi ziomale :D wiec spoko... a potem, na zielonej trawce gramy, po swietach do was zagoscimy.... a do tych, co uwazaja ze rogala nie ma ukladow; spytajacie go z kim wczoraj jadl kolacje :shock:

Fradi

#164 Post autor: Fradi » 26 mar 2004, o 11:16

Czesc. Jestem fanem Cracovii.
Jestem za tym zeby pojedyncze grupy kibicow od nas pojechaly na ten mecz. Wpusci nas ochrona?- macie jakies identyfikatory czy cos takiego?
Bo nie chce mi sie za***rdalac na brudny slask tylko po to zeby postac pod kasa. No i jak potraktujecie takich kibicow?
Szanuje was bo przechodzicie teraz to samo co my kilka lat temu. Klubow z taka tradycja jak Cracovia czy Ruch nie zlamie jednak nic.
Kocham, kocham tylko ją.....
P.S. Co sadzicie o przyznaniu nam 250 biletow? Stadiony mamy podobne a wy dostaliscie chyba wiecej wejsciowek...

TomSky
Kontakt:

#165 Post autor: TomSky » 26 mar 2004, o 11:37

"Bo nie chce mi sie za***rdalac na brudny slask" - bez komentarza....]

"Szanuje was bo przechodzicie teraz to samo ...." - jeszcze coś ciekawego powiesz??

Zostań se synku w doma bo sie jeszcze zmarasisz na brudnym Śląsku i koledzy pejsowcy pomyla cie z negrem i bydumy mieli I wojna żydowsko murzyńsko...

ODPOWIEDZ