RUCH-CRACOVIA
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hmmm troche mi ochota przeszła na jazde na ten szpil!!! co nieznaczy ze mnie niebędzie bo jade na mecz dla Ruch-u a nie dla craxy!!! ale jak ten pzpn potrafi wszystko zj***ć!!! tak to jest jak mesing boniek i pedał listkiewicz bedą prowadzić ten cały pzpn!! a moge sie zakładac z każdym WALKOWRU NIEBĘDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- wolfik
- Kontakt:
DO BOJU NIEBIESCY!!!
abstrahujac juz od Cracovii i decyzji pzpn to ciekawe jak nasza gra w sobote bedzie wygladala, bo z Piastem co tu duzo mówic nie bylo najlepiej, a Craxa jest duzo silniejsza, ale mam cichutka nadzieje za to bedzie nasza wiosna, piłkarze zamiast myslec o pieniadzach skupia sie na grze i tak jak jesienia cracovia sensacyjnie wygral z nami tak teroz sensacyjnie przegra na Cichej
W kazdym badz razie nie mamy latwej sytuacji i powinnismy teraz szczegolnie pomoc druzynie, frekwencja powinna byc lepsza niz na ostatnich meczach(choc podwyzka ceny biletow nie zacheca specjalnie do przyjscia na mecz :roll: ) i goracy doping pociagnie nas do zwyciestwa 8)

witam, jestem kibicem Cracovii, nie wiem jak jutro będzie, ale ja osobiście szanuję Ruch, klub z tradycją wielu pololeń kibiców i wolę grać z wami niż jakąś szczakową, nie mogę jednak pojąć jakim cudem mogliście przez wiele lat komuny mieć zgodę z milicyjnym gts..? mam nadzieję, że będę jutro na Cichej zobaczyć mecz, bo ostatnio widziałem mecz naszych drużyn na Kałuży jako dzieciak, 0:1 w wielkim deszczu i tłumie, ludzi było chyba z 16 tysięcy...
-
- Kontakt:
chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie ma wątpliwości że zakaz wjazdu dla kibiców Craxy to robota Rogali. żadne tam wybryki na Polarze, czy inne tam argumenty. zarząd chciał miec spokój i załatwił sobie to najprostszymi metodami. Krystek ma dobre układy wiec jednym słowem to załatwił i ma z głowy myslenie o ochronie, karach itp. Nie bardzo mi sie to podoba, bo byłby to najciekawszy mecz w sezonie, ale po raz kolejny Krystek potwierdził że jest bardzo skutecznym działaczem, szkoda, że jego skuteczność przejawia się nie w tym w czym powinna.
Pzdr.
Pzdr.
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgadzam się z tymi którzy twierdzą, że ta sensacyjna wiadomość jest wyssana z palca.
[b]Po pierwsze [/b]nie wierzę w układy pana prezesa, bo gdyby je miał Ruch teraz walczyłby o puchary, jako S.A., miał kupę kasy i stadion z prawdziwego zdarzenia.
[b]Po drugie[/b], przypuśćmy, że ma takie układy, jak to niektórzy malują, czy trąbiono by o tym w klubie, czy takich rzeczy nie załatwia się czasem po cichu, tak, żeby nikt się nie dowiedział, mam co do tego wątpliwości. PozdRo.
[b]Po pierwsze [/b]nie wierzę w układy pana prezesa, bo gdyby je miał Ruch teraz walczyłby o puchary, jako S.A., miał kupę kasy i stadion z prawdziwego zdarzenia.
[b]Po drugie[/b], przypuśćmy, że ma takie układy, jak to niektórzy malują, czy trąbiono by o tym w klubie, czy takich rzeczy nie załatwia się czasem po cichu, tak, żeby nikt się nie dowiedział, mam co do tego wątpliwości. PozdRo.
WojtekO jak by byli pieniadze to by krystek ze swoimi ukladami mogl duzo wiecej wskurac ...
nasz pseudo prezes zalatwil to ze Craxa nie wlezie na Cicho i tyle ...
oszczedzo na ochronie, policji, i calkiem prawdopodobnej karze ( chociaz przy dobrze zabazpieczonym sektorze gosci nic by sie nie wydazylo - ale trzeba miec pieniadze ) ...
ps. jak by to pzpn rozdowol kary to po meczu Gornik Konin - Pogon Szczecin tez by sie posulo zakazami ...
nie wiem czemu tak bronisz rogalika ... ale mimo wszystko pozdRo 8)
z dzialu PSYCHOFANS
"Wyjazd dojdzie do skutku tylko pod warunkiem że Psychole i JG wydadzą oświadczenie w stulu "przyjażdzajcie jako grupy niezorganizowane, bez barw i bez obraźliwych haseł nikt Was nie ruszy ani Waszych samochodów, siadajcie na tym a tym sektorze" a JG wszystkiego dopilnuje żeby tak było. Śląsk i Legia pokazały kiedyś że można, możemy to pokazać i my. Hoolsi - od Was wszystko zależy! Inaczej nie ma szans. Poza tym na stadionach już się w dzisiejszych czasach nie dymi."
qr** jak by my ich wpuscili na jakis sektor to by byla zajebisto opcja ... zagrali by my na nosie pzpnowi i rogalikowi 8)
ale na 100 % wystarczylaby iskierka i rozkrecil by sie jubel jak nigdy 8)
chociaz Legia umiala to zalatwic ze Slaskiem W. a zabole wpuscili na takich zasadach Polonia W. i ci nawet rozwiesili fana ...
podsumowujac byla by zajebisto akcja ale jest nierealno do zrealizowania ... pozdRo
nasz pseudo prezes zalatwil to ze Craxa nie wlezie na Cicho i tyle ...
oszczedzo na ochronie, policji, i calkiem prawdopodobnej karze ( chociaz przy dobrze zabazpieczonym sektorze gosci nic by sie nie wydazylo - ale trzeba miec pieniadze ) ...
ps. jak by to pzpn rozdowol kary to po meczu Gornik Konin - Pogon Szczecin tez by sie posulo zakazami ...
nie wiem czemu tak bronisz rogalika ... ale mimo wszystko pozdRo 8)
z dzialu PSYCHOFANS
"Wyjazd dojdzie do skutku tylko pod warunkiem że Psychole i JG wydadzą oświadczenie w stulu "przyjażdzajcie jako grupy niezorganizowane, bez barw i bez obraźliwych haseł nikt Was nie ruszy ani Waszych samochodów, siadajcie na tym a tym sektorze" a JG wszystkiego dopilnuje żeby tak było. Śląsk i Legia pokazały kiedyś że można, możemy to pokazać i my. Hoolsi - od Was wszystko zależy! Inaczej nie ma szans. Poza tym na stadionach już się w dzisiejszych czasach nie dymi."
qr** jak by my ich wpuscili na jakis sektor to by byla zajebisto opcja ... zagrali by my na nosie pzpnowi i rogalikowi 8)
ale na 100 % wystarczylaby iskierka i rozkrecil by sie jubel jak nigdy 8)
chociaz Legia umiala to zalatwic ze Slaskiem W. a zabole wpuscili na takich zasadach Polonia W. i ci nawet rozwiesili fana ...
podsumowujac byla by zajebisto akcja ale jest nierealno do zrealizowania ... pozdRo
Ostatnio zmieniony 26 mar 2004, o 09:09 przez maRychan, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19r20
- Kontakt:
oj ja niestety też myśle że to sprawka rogalika - najpierw ściemniał z ceną biletów, potem z ilością a teraz pogadał z koleżkami. Z 1 strony szkoda że nie będzie krakusów a z drugiej to co pisałem że raz się dostaje a raz się traci za co zjechało mnie kilka osób jest nieaktualne
ledwo mówie ale doping na całe gardło musi być

ledwo mówie ale doping na całe gardło musi być
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
[quote="Lysy"]OPowieść tego wielkiego fana karakowii o pani z kasy jest wyysana z palsca i wymyślona.Ten idiota jest tak sfrustrowany ,że już mu się myli sen z jawą.
Po tym co się działo na Piaście ja się temu wszystkiemu nie dziwię :oops:
I chcę zobaczyć mecz od początku do końca.Nie mam do tego prawa?????[/quote]
Po pierwsze lysy naucz sie pisac Cracovii dzieciaku.
Po drugie nie masz prawa oskarżać o kłamstwo gościa co go nawet nie znasz.
Po trezcie opowieść jest prawdziwa.
Po tym co się działo na Piaście ja się temu wszystkiemu nie dziwię :oops:
I chcę zobaczyć mecz od początku do końca.Nie mam do tego prawa?????[/quote]
Po pierwsze lysy naucz sie pisac Cracovii dzieciaku.
Po drugie nie masz prawa oskarżać o kłamstwo gościa co go nawet nie znasz.
Po trezcie opowieść jest prawdziwa.
a moze takie wyjscie? :twisted: pogoda sie zj***la - dobry pretekst do przelozenia meczu. my swoja kare odbebnimy w Gdyni - nasi ziomale
wiec spoko... a potem, na zielonej trawce gramy, po swietach do was zagoscimy.... a do tych, co uwazaja ze rogala nie ma ukladow; spytajacie go z kim wczoraj jadl kolacje :shock:

Czesc. Jestem fanem Cracovii.
Jestem za tym zeby pojedyncze grupy kibicow od nas pojechaly na ten mecz. Wpusci nas ochrona?- macie jakies identyfikatory czy cos takiego?
Bo nie chce mi sie za***rdalac na brudny slask tylko po to zeby postac pod kasa. No i jak potraktujecie takich kibicow?
Szanuje was bo przechodzicie teraz to samo co my kilka lat temu. Klubow z taka tradycja jak Cracovia czy Ruch nie zlamie jednak nic.
Kocham, kocham tylko ją.....
P.S. Co sadzicie o przyznaniu nam 250 biletow? Stadiony mamy podobne a wy dostaliscie chyba wiecej wejsciowek...
Jestem za tym zeby pojedyncze grupy kibicow od nas pojechaly na ten mecz. Wpusci nas ochrona?- macie jakies identyfikatory czy cos takiego?
Bo nie chce mi sie za***rdalac na brudny slask tylko po to zeby postac pod kasa. No i jak potraktujecie takich kibicow?
Szanuje was bo przechodzicie teraz to samo co my kilka lat temu. Klubow z taka tradycja jak Cracovia czy Ruch nie zlamie jednak nic.
Kocham, kocham tylko ją.....
P.S. Co sadzicie o przyznaniu nam 250 biletow? Stadiony mamy podobne a wy dostaliscie chyba wiecej wejsciowek...
-
- Kontakt:
"Bo nie chce mi sie za***rdalac na brudny slask" - bez komentarza....]
"Szanuje was bo przechodzicie teraz to samo ...." - jeszcze coś ciekawego powiesz??
Zostań se synku w doma bo sie jeszcze zmarasisz na brudnym Śląsku i koledzy pejsowcy pomyla cie z negrem i bydumy mieli I wojna żydowsko murzyńsko...
"Szanuje was bo przechodzicie teraz to samo ...." - jeszcze coś ciekawego powiesz??
Zostań se synku w doma bo sie jeszcze zmarasisz na brudnym Śląsku i koledzy pejsowcy pomyla cie z negrem i bydumy mieli I wojna żydowsko murzyńsko...