Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#211 Post autor: Patton » 25 kwie 2009, o 18:39

Wspanialy mecz. Taki "Ruch" chce ogladac. Wszystko na szybkosci, akcje skrzydlami ( czasem pilka az za linie boczna ), kazdy wybiegany ( Ariel byl szybszy od pilki ). Bannery nowych milionowych sponsorow, na trybunach smietanka - Klimek "Czarna Polewka", Bobstyl. Po interwencji kibicow w przerwie meczu minuta ciszy za zmarla gwiazde Ruchu Chorzow ( widac, ze zarzad postawil na wspolprace z kibicami ). No coz wiecej chciec? Zwyciestw, zwyciestw, zwyciestw... Macie swoja "firme" :zdziwko: :( :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

binaR
Kontakt:

#212 Post autor: binaR » 25 kwie 2009, o 18:47

nic nowego nie napisze. Poczatek/pierwsza polowa jeszcze jako tako wyrowanany mecz. Druga polowa to walczyl tylko Grzyb i Baran. Widac ze zalezalo Perdjicowi.
Aha przepraszam jeszcze latal.....Ariel ale nic nie gral dokladnie.
Pietrzak podal sie do dymisji, mamy tego czego chcemy. Teraz albo Sobstyl uczy sie zarzadzac firma jak klubem i wraca normalnosc albo raus....
Jedynie dzisiaj my nie zawiedlismy i dla kibicow mecz wygrany 3-1 xD
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

Awatar użytkownika
MiKa19R20
Kontakt:

#213 Post autor: MiKa19R20 » 25 kwie 2009, o 18:51

fajny teatrzyk zobaczylismy w wykonaniu naszych wiecej nie ma co pisac , szkoda nerwów
Widzew i Ruch

Obrazek

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#214 Post autor: Ozor » 25 kwie 2009, o 18:51

100% ANTYFUTBOL.
Piłkarscy analfabeci.

Lukas89
Kontakt:

#215 Post autor: Lukas89 » 25 kwie 2009, o 18:54

http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 106=th0501&

Dyscyplina: TEATR

Nazwa: Dzisiaj Wielki "RUCH" w "Rozrywce"

Polecam :rotfl: :rotfl: :wstyd:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#216 Post autor: Grzegorz » 25 kwie 2009, o 19:00

Nykiel i Jakubowski na wypożyczenie do Gieksy ...

czy tak trudno jest wygrać mecz z dramatycznie słabym Bełchatowem??

Ale pysk mi opoliło - z takim kolorem skóry to ino na Widzew jechać.

Awatar użytkownika
tom piekaRy
Kontakt:

#217 Post autor: tom piekaRy » 25 kwie 2009, o 19:08

powiym tak, co wy robicie Niebiescy :wstyd: , hańbicie Wielką Niebieską ERkę :wstyd: , robicie se jaja, na piasta włazymy za darmo, za co mamy płacic, za brak waszej ambicji, pierwszą połowę byłeh w młynie, ale wiela można, potym zeh poszoł, niybyda sie gardła psuł, od poczontku rundy wiosynny 4 pkt, jawne lecenie w hu.ja, kto chce niech mie op***doli, dośc mom oglondania porażek :wstyd: , kaj tyn słynny Ruch, niypisa juz nic bo niybyda myncył klawiatury, tylko GRZYBEK K.S RUCH ;)
Obrazek

pippen
Kontakt:

#218 Post autor: pippen » 25 kwie 2009, o 19:13

Od szpilu z Górnikiem nie wlaziłech na forum, ale obecnie, kiedy mnie Kibicowi Wielkiego RUCHU Chorzów, wszelka granica cierpliwości, dobrego wychowania i nienagannego smaku została przekroczona, postanowiłem napisać kilka słów do panów, którzy bezczeszczą sławnych przodków, którzy swoją postawą kalają największy herb większości z Nas – niebieską R-kę. Którzy swoim brakiem ambicji i brakiem woli walki plują w twarz tym dla których powinni grać, którzy poniewierają (symbolem Niebieskiej Armii) naszych przodków, tych dla których okazja gra w Wielkim Klubie RUCH Chorzów dawała pełną nobilitację, wynosiła na piedestały, tworzyła legendy (choćby Wilmowski, Cieślik, Gucio,…).
Apeluję do was kopacze bez krzty ambicji i utożsamienia się z Niebieską R-ką, apeluję do was pożal się Boże trenerzy, którym brak charyzmy i odpowiedzialności, apeluję do was sternicy pionu zarządczego, apeluję w końcu do nieudolnej pani Prezes - ZOSTAWCIE W SPOKOJU NASZ UKOCHANY KLUB !!!! W KOŃCU MOŻECIE ZROBIĆ COŚ DLA NIEGO. ZOSTAWCIE NASZ CHORZOWSKI RUCH
Jeżeli nie potraficie utożsamić się z niebieską Rką, ze stadionem przy ulicy Cichej, z nami wiernymi kibicami, którzy za swój ukochany klub pójdą aż po życia grób (to nie tylko puste słowa patrz Remik, Rajmund)– odejdźcie. Odejdźcie póki kibicowska duma nie pozwala na lincz, póki kibicowska cierpliwość i ogłada nie napluje wam w twarz, póki jest nas jeszcze wierna grupa (dzisiaj 7000 ludzi).
Biblia mówi jeżeli gorszy cię ręka – odetnij ją… Apeluję do Was najemnicy Chorzowskiego Klubu – odejdźcie…
Apeluję również do Pana Mariusza Klimka. Panie Mariuszu – dziękuję że jeszcze mój ukochany klub dzięki Pana zaangażowaniu i bez wątpienia niebieskiemu sercu jeszcze funkcjonuje. Zarówno Pan jak i Pan Smagorowicz zrobiliście i mam nadzieje jeszcze zrobicie wiele pozytywnego, wielkiego i pamiętnego dla naszego Klubu. To Wam, my wierni i oddani kibice będziemy zawsze pamiętać. Apeluję jednak do Was – właścicieli tego „statku” uderzcie pięścią w stół !!! nie pozwólcie nieudacznikom i ludziom bez ambicji, honoru i woli walki uczynić z naszego wspólnego i chyba największego dobra łódź podwodną zmierzającą do niższej ligi. Nie pozwólcie dalej bezcześcić tym pseudo kopaczom, pseudo zarządowi i pseudo trenerowi , herbu naszego klubu. Herbu powstałego na naszej Śląskiej Ziemi, herbu, za który większość z nas kibiców chętnie oddało by życie, herbu za które wielu na przestrzeni lat narażało zdrowie a nieraz i życie.
Nie oczekujemy od Was Tytułu Ligi Mistrzów, ale oczekujemy od was walki zo każdy punkt, walki o każdy metr boiska, walki za nasz RUCH. Jeżeli hasło: Ruch ,honor, ambicja, wola walki, zwycięstwo jeszcze cokolwiek dla was znaczą to chcemy to w końcu zobaczyć.
AMEN.
Sfrustrowany kibic.

ParOKMN
Kontakt:

#219 Post autor: ParOKMN » 25 kwie 2009, o 19:15

Jest fajnie!

:(

Avada Kedavra
Kontakt:

#220 Post autor: Avada Kedavra » 25 kwie 2009, o 19:15

Aha i jeszcze tako jedna rzecz, kiero rzuciola mi sie w oczy na niebiescy.pl:
- Ten mecz pokazał, że walczymy o utrzymanie - stwierdził po porażce z GKS Bełchatów Marcin Nowacki.
Nie, ten mecz pokazał, że macie wszystko w du***.

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#221 Post autor: Darth Kabut » 25 kwie 2009, o 19:30

UPRASZA SIĘ WSZYSTKICH KIBICÓW RUCHU O NIENAZYWANIE AKTORÓW DZISIEJSZEGO (I NIE TYLKO DZISIEJSZEGO) WIDOWISKA "PIŁKARZAMI" BO OBRAŻACIE I SZKALUJECIE NAZWISKA TAKICH PANÓW JAK WILIMOWSKI, PETEREK, WYROBEK, CEBULA, CIEŚLIK, LERCH, ALSZER, BULA, MASZCZYK, MARX, WODARZ, WARZYCHA (to niewielu z wielu).
BO CI PANOWIE BYLI PIŁKARZAMI.

CI CO SPACERUJA PO MURAWIE TO NAJEMNICY KTORZY MAJA WSZYSTKO W du*** I ŁGARSTWEM I HIPOKRYZJĄ JEST NAZYWANIE TAKIEGO KOGOŚ PIŁKARZEM.

...ban...

PS
Panu rzecznikowi (bo to chyba Pan był na przerwie na murawie z mikrofonem) polecam przejsc sie na szkołę do Pana Kalusa jak się powinno porywać widownię do zabawy i dopingu a nie brać przykładu z obecnego (pożal się Boże) śmiesznego spikera i nie uczyć się gównianych nawyków bo robi się wręcz niesmacznie.
Nie trzeba krzyczeć do mikrofonu bo wtedy nic nie słychać i na siłę nie robić się Szpakowskim.
Dziekuje.

Lukas89
Kontakt:

#222 Post autor: Lukas89 » 25 kwie 2009, o 19:37

Wojciech Grzyb (pomocnik Ruchu):
- Zabrakło nam dzisiaj wszystkiego. Ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dałem z siebie wszystko. Cóż, niewiele mogłem zdziałać. Takimi meczami staczamy się coraz niżej w tabeli i nie tylko. Nasze morale jest bliskie dna. Kibice dali upust swojemu niezadowoleniu. I nie ma im się co dziwić, bo mają ku temu podstawy.

Nie ma jednej przyczyny, która doprowadziła do takiej sytuacji. Zazwyczaj decyduje o tym wiele czynników. W drugiej połowie widzieliśmy brak pewności i uciekanie od odpowiedzialności. Ja nie widziałem człowieka, który chciałby wziąć ciężar gry na swoje barki. (rob)

Wojtek, chlopie... powiedz Nam.. czy chce Ci sie grać z takimi pseudograjkami ? :(

Powiedz Nam, nie lepiej wziąść się za trenerke młodzieży u Nas ?..Ty z całą resztą najemników nie poradzisz nic dla Nas :( Sam Nam meczu nie wygrasz :( Szkoda mi Cie strasznie.. bo jesteś jedyny któremu niebieska eRka sie należy.. szkoda mi,że nie ma takich więcej..
Obrazek

koller
Kontakt:

#223 Post autor: koller » 25 kwie 2009, o 19:38

Fianł PP - to jakieś jaja by musiały być ... do spadku jest narazie Ruch .. ale jo wierza jeszcze w Niybieskich we szpilu z Piastym to bydzie decydujące starcie , mecz o 9 punktów ... Cza sie stawić i pokozać że MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO NIEBIESCY ...

adamo_R

#224 Post autor: adamo_R » 25 kwie 2009, o 19:38

Niy mozna żodnymi słowami napisać to co dziś zoboczyłech, u mie sie miara przebrała

Harpo
Kontakt:

#225 Post autor: Harpo » 25 kwie 2009, o 19:41

D.N.O

Dupna Nieudolność Olewusów !!!!!
Mam tego serdecznie dość :zly:
W du*** mam całe to towarzystwo grajków, brak pomysłów i miernotę Pietrzaka, nieudolnego Zarządu nie umiejącego zrobić porządku - WSZYSTKICH.

RAUS! :wstyd: :zly:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

ODPOWIEDZ