Korona Kielce - Ruch Chorzów
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- gnz
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gnz, już nie przesadzaj bo Pulo tak źle nie gra
zresztą on wykonuje dobrą robote, to że ma słabe strzały z dystansu , że nie jest dobry technicznie o niczym nie świadczy. On gra bardzo dobrze taktycznie i bierze ciężar na siebie, a bramkę pyknąć też potrafi. Z Polkowicami na wyjeździe (w sezonie gdy byliśmy na 7 miejscu) strzelił w 90 min. I ta jego piękna bramka z Odrą Opole u siebie
Nowacki i Straka w środku pewnie mozniejsza para niż Straka z Pulkowskim i wtedy Balaz na lewą tylko.... Jakiś Joker musi być;) Jak Balaż wszedł na mecz z szczewami to widzieliście jak zaskoczył rywali.
Ale w sumie też jestem za tym by Pulo usiadł na ławce i w środku grał Mały z Straką , a lewa Balaż:D a Joker? Może Feruga??

Nowacki i Straka w środku pewnie mozniejsza para niż Straka z Pulkowskim i wtedy Balaz na lewą tylko.... Jakiś Joker musi być;) Jak Balaż wszedł na mecz z szczewami to widzieliście jak zaskoczył rywali.
Ale w sumie też jestem za tym by Pulo usiadł na ławce i w środku grał Mały z Straką , a lewa Balaż:D a Joker? Może Feruga??

JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Niy powiym, że mie Duszan niy zaskoczył tym ustawiyniym na deRby
----------- Mioduszewski -----------
Nykiel---Baran---Adamski----Brzyski
------ Straka-----Pulkowski------
Grzyb-----Nowacki------Cwielong
---------- Fabusz-------------------
ale bardzo bych boł kontynt jakby z Koroną sprawdzić Sobczaka. Tym bardzi, że Janoszka, w Sosnowcu rozczarowoł.
Zawsze go idzie (Sobczaka) podmiynić na Fabusza. czy Ecika
czyli wychodzymy
Nykiel---Baran---Grodzicki----Brzyski
---------- Sobczak-------------------
ps. Odczepcie sie od tego Pulka, Makelele to on niy jest, ale niy gro tak źle jakbyście chcieli.
tak, na marginesie. Myśla, że jakby w torze stoł Matko, to keroś z tych dwóch bramek żaboli by wyciągnął. Miodkowi poprostu wyraźnie wzrostu braklo, a i refleks Matko mo chyba lepszy. (Choć niy do sie ukryć, że Miodek za to gro lepi w obrymbie całego pola karnego.)
acha ...no i 2:0 do nos.
Nykiel---Baran---Adamski----Brzyski
---------- Fabusz-------------------
ale bardzo bych boł kontynt jakby z Koroną sprawdzić Sobczaka. Tym bardzi, że Janoszka, w Sosnowcu rozczarowoł.
Zawsze go idzie (Sobczaka) podmiynić na Fabusza. czy Ecika
czyli wychodzymy
Nykiel---Baran---Grodzicki----Brzyski
---------- Sobczak-------------------
ps. Odczepcie sie od tego Pulka, Makelele to on niy jest, ale niy gro tak źle jakbyście chcieli.
tak, na marginesie. Myśla, że jakby w torze stoł Matko, to keroś z tych dwóch bramek żaboli by wyciągnął. Miodkowi poprostu wyraźnie wzrostu braklo, a i refleks Matko mo chyba lepszy. (Choć niy do sie ukryć, że Miodek za to gro lepi w obrymbie całego pola karnego.)
acha ...no i 2:0 do nos.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ludzie nie chce niektórych się czepiać ale uważam że nie do nas należy ustalanie składu. Jak na mnie to Pulkowski zagrał w tym sezonie jeden z lepszych meczy i myśle że przy Strace będzie trochę odciążony od zadać defensywnych. Zresztą po ostatnim meczu mogę się przyczepić tylko i wyłącznie do słabej skuteczności pepego
...
Ps. Pytanie mam odnośnie wyjazdu. Chce jechać do kielc ale niestety nie dam rady pociągiem. Czy był ktoś może już tam samochodem i może podzielić się informacją gdzie tam można postawić auto? Będe wdzięczny za info ...

Ps. Pytanie mam odnośnie wyjazdu. Chce jechać do kielc ale niestety nie dam rady pociągiem. Czy był ktoś może już tam samochodem i może podzielić się informacją gdzie tam można postawić auto? Będe wdzięczny za info ...
25zł bilet na mecz, 5zł piwo, 2zł słoniol, wygrana z Sosnowcem...bezcenne
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
- L.G
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
popieramL.G pisze:A jo niy byda zadowolony z remisiku. Na plac sie wychodzi wygrać, a niy niy przegrać.chorzowskaR pisze:Ja bede zadowolony i to bardzo z takiego remisiku
Z "remisiku" byda zadowolony po warunkym, że bydzie to remisik w dwumeczu czyli min. 2:1 do nos

Pozdrawiam ASTE
- L.G
- Kontakt:
Wiym tela
U nos (wolni niż by my chcieli ale od lat) jest progres a w Koronie wyraźny regres
ostatnie mecze:
Lubin (D) :1:4
BOT (D) 2:2
Lech (w) 0:1
Wisła (D) 1:1
Odra (w) 0:1
W przerwie jeden wartościowy transfer - Kowalewski, wg. mnie lekkomyślne pozbycie Brzyskiego, Kowalczyka i Świra !!! Do tego kłopoty zdrowotne Kusia, Bednarka.
Grać z taką drużyną w takim momencie o to żeby niy przegrać to brak jaj.
Niy godom, że Korona jest słabo i że na pewno z nia wygromy, ale szanse są 50 na 50 i absolutnie jest to drużyna w naszym zasiyngu.

ostatnie mecze:
Lubin (D) :1:4
BOT (D) 2:2
Lech (w) 0:1
Wisła (D) 1:1
Odra (w) 0:1
W przerwie jeden wartościowy transfer - Kowalewski, wg. mnie lekkomyślne pozbycie Brzyskiego, Kowalczyka i Świra !!! Do tego kłopoty zdrowotne Kusia, Bednarka.
Grać z taką drużyną w takim momencie o to żeby niy przegrać to brak jaj.
Niy godom, że Korona jest słabo i że na pewno z nia wygromy, ale szanse są 50 na 50 i absolutnie jest to drużyna w naszym zasiyngu.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Tomasz Brzyski i Marcin Nowacki mają coś Koronie do udowodnienia i... udowodnią 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: