przedsprzedaz

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ganol
Kontakt:

#31 Post autor: Ganol » 9 sie 2007, o 16:08

jutro tyz od 9 a od 15 otwieraja reszta kas jo bilet nabylech po 2, 5 godz
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

baxsio
Kontakt:

#32 Post autor: baxsio » 9 sie 2007, o 16:25

Co prowada jo mom karnet ale bylech dzisioj kole Cichyj i kupowolech kumplom bilety i mojemu lojcowi ,stolech ponad godzina. Ale wina ze tak to poleku idzie to to ze cza pokozac dokumynt i paniynka z niskiego lokienka ,przy kierym cza prawie klynczec,spisywala dane i pesel.Pedziala ona mi ze to ze loni spisuja nie swiadczy lo tym ze byda to przy bramie sprawdzac!!! Mom tako nadzieja bo bydzie taki burdel przy wlazyniu ze lostatni moga wlyzc na feta po wygranym szpilu
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#33 Post autor: Bytom20 » 9 sie 2007, o 16:38

Dlatego Ci którzy nie zdąrzyli kupić biletu dzisiaj jutro niech lepiej sobei rano go sprawią od 9 00 kasa czynna a od 15 Wszystkie bedą otwarte Dlatego lepiej kupcie i przyjedźcie na stadion wcześniej chyab że chcecie obejrzeć ostatnie 10 minut drugiej połowy meczu.

BlauOS
Kontakt:

#34 Post autor: BlauOS » 9 sie 2007, o 16:46

Kolejka wydawała się mała, a stałem prawie 2h :(
A podobno miały być otwarte 3 kasy.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#35 Post autor: Patton » 9 sie 2007, o 16:46

gerhat pisze: Rozumia wiela ale organizacyjnie nasz klub nie dorósł jeszcze do OE i jakby licencje obejmowały takie sprawy to som Blatter by nom nie pomógł.
Żenujący działacze.
:padam: :wstyd:

Ludzie z wieloletnim doswiadczeniem w zarzadzaniu firmami, klubami... "Fachowcy" :szok:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Blue Lipiny

#36 Post autor: Blue Lipiny » 9 sie 2007, o 17:01

Jo terozki z roboty przejechoł przez Cicho, stołech ze 5 minut we raji, ale to co tam się odpierdalo to jest jakoś paranoja... Jak bydom tońsze bilety i wiyncyj ludzi przilezie to niych lepij te kasy tydziyń pryndzyj łotworzom...
Ino czekać jak numer szczewika im bydzie trza pokozać...
Jedyn plus to dekolty tych lasek we kasach jak się do okiynka schylajom :D

landryneczka

#37 Post autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 17:08

wogole tamjest bajzel teraz zech wrocila dopiero :znudzony:

Johnny Walker
Kontakt:

#38 Post autor: Johnny Walker » 9 sie 2007, o 17:15

Bytom20 pisze:Dlatego Ci którzy nie zdąrzyli kupić biletu dzisiaj jutro niech lepiej sobei rano go sprawią od 9 00 kasa czynna a od 15 Wszystkie bedą otwarte Dlatego lepiej kupcie i przyjedźcie na stadion wcześniej chyab że chcecie obejrzeć ostatnie 10 minut drugiej połowy meczu.
Dokładnie, bo jutro znowu będzie lament i wrzucanie na działaczy. To że zaje**** sprawę, to jedno, ale od dwóch dni sami przypominają, że wcześniej przyjeżdzać bo na 100% będą opóźnienia.
14

Nikisz Fans
Kontakt:

#39 Post autor: Nikisz Fans » 9 sie 2007, o 17:20

Mam pytanie jesli mam 15 lat to tez musze podawac pesel , i gdzie sie wyrabia ten idynfikator??
I co mam najpierw zrobic kupic bilet czy wyrobic ta legita?

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: Zip » 9 sie 2007, o 17:59

Identyfikator się wyrabia w kasie najbliżej Morisu. Wszysy muszą podać PESEL!!! I weź se lepiej legitke, ja nie miałem i trza było dzwonić po rodzicach :P
In Siemian We Trust

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: gerhat » 9 sie 2007, o 18:59

Z peselami to jedyn wielki pic, listy sa pisane z metra czyli nawet jak dane są właściwe to niewiadomo kto i kaj siedzi bo na listach nie ma nr biletu, nr pesel można odczytywać z metki w batkach a pani co to pisze blajym mo taki charakter pisma że nie odczyto ja żodyn grafolog. Poza tym to wszystko razym jest niezgodne z ustawą która każe identyfikować przy wejściu a nie przy kupnie, każd identyfikowac pesel z nr biletu.

Jo popierom podwyżka bo licza że bez to pozbydymy się szybcij tych dlugow ale jak płaca 25,-zł za szpil to wymagom. Wymagom ino kultury i organmizacji, porządku i jasnych reguł.
Nie dziwia się dziś ze nom chcieli za burdel w finansach odebrać licencja, jak nasz klub nie potrafi zorgamizować najprostszej rzeczy, czyli sprzedaży biletów na impreza. A bez tego nie bydzie żodnyj imprezy. Bieltów nie umiecie sprzedać, cennika nie umiecie ustalić odpowiednio wczesniej, namawiocoie wszystkich do karnetow a nie potraficie zorganizować 1000 karnetów na czas, w dodatku ciulneliście sie z cennikiem i teraz cza dycha dopłacać i czekać 3 tydnie na karnet +3h w raji żeby go odebrać. Wy chcecie 10 tys karnetów sprzedować Jak? chyba jak je w chinach wydrukujecie. JEDYN WIELKI BURDEL.

Bioły, tyn klub to nie szwalnia nad Jangcy, że krziwe ściegi i rozmary XXL na 157cm są normą, bo i tak wszystko robi skośny za 1,- ziela a jutro go nie bydzie, bo miliard stoi w kolyjce na jego miejsce. To jest klub w ktorym my bydymy dziś i jutro, my chcymy jedengeo: PORZĄDNEJ ORGANIZACJI. Tyś jest oderwany od rzeczywistości bo ciulają cie te Ziyntki i prezeski wiela wlezie. Burdel mosz w firmie jak się patrzy. Na atrakcyjne mecze bydymy pałcić atrakcyjne ceny przy atrakcyjnym bałaganie :zly:

A teraz już ino Zagłymbie gołymbie, sosnowieckie ....
do tematu wróca po szpilu

Awatar użytkownika
_Pigwa_
Kontakt:

#42 Post autor: _Pigwa_ » 9 sie 2007, o 20:03

mom pytanie do wos jak podawało sie te nazwiska a osoba ta nie bydzie mogła jechac z roznego wzgledu idzie wzias kogo innego na ji mijsce ??? bo niefia jak to je
dobry Jezu a nasz Panie dej 3 0 na jaranie

KrzysioK
Kontakt:

#43 Post autor: KrzysioK » 9 sie 2007, o 20:20

Właśnie, też mnie to ciekawi. Np. zakładam ze mam jechać z dziewczyną, ale jej coś wypadło i nie może, mogę kogoś zabrać zamiast jej?
Z Siemianowic po nowy jo//R\\k ,nasza duma nie zna g//R\\anic.... wielka!! wielka!! wielka!! niebieska e//R\\ka!!

landryneczka

#44 Post autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 20:21

ja ale telefonicznie musicie zglosic

Awatar użytkownika
_Pigwa_
Kontakt:

#45 Post autor: _Pigwa_ » 9 sie 2007, o 20:22

landryneczka pisze:ja ale telefonicznie musicie zglosic
jestes tego pewno ze telefonicznie ?? jak ja to pod jaki numer byłbym wdzieczny bo yba jedna osoba ze składu odpadnie a je inno chetno
dobry Jezu a nasz Panie dej 3 0 na jaranie

ODPOWIEDZ