Lenczyk o nos
szanowolch go za to jak grol Ruch pod jego wodzom ale widza ze mu terozki na starosc w dekel wali i pora wontkow z jego wypowiedzi jest conajmni smisznych Wlecial wprowadziol co prowda Ruch do OE tego mu nikt ni zabiere ale chyba kozdy paminto ze jakby yno inksze szpile ni pouklodali sie po mysli Ruchu to pieron wie jakby bolo bo dopiero chyba w kwietniu sie okozalo ze wlazom 4 mainschafty ni dodaje tego ze Wlecial ni zaakceptowol prawdopodobnie tego ze Pepe pondzie do Wisly itp beztoz odszol rzodyn go ni wyciep a za nazwanie klubu Ruch Chorzow "dziwokom" jest do mie zwyczajnym starym ciulym keremu prziponmymy to 20.10 wiesniaki z belchatowa przijerzdzajom na Ruch bydzie okazjo mu przipomniec swoja wypowiedz wczesni czy pozni kasa i tak dostanie ale czamu dopiero terozki to juz musi popytac naczelnego grabnarza Ruchu rogali bo Klimek i calo ekipa kero z Nim wspolpracuje zasluguje na szacunek a ni na obrazanie i to bezpodstawne
-
- Kontakt:
- dziwkami jak wynika z tego wywiadu nazywa raczej ludzi nie klub
- z Wleciałem nikt z nas nie wie jak to w rzeczywistości było, więc nie dyskutujmy na ten temat
- każdy dba o swoją dupę, jak zarobił tą kasę to nic dziwnego ze pilnuje swojego
- inna sprawa to to że kto jak kto ale Lenczyk z głodu akurat nie przymiera i mógłby dać sobie siana z tym rzucaniem się o swoje, tym bardziej że PZPN chroni szczególnie zaległości klubów w stosunku do trenerów i piłkarzy i w miarę spłacania zaległości przez Ruch, kasę Lenczyk dostanie, nie wszyscy mogą dostać od razu
- poza tym Lenczyk bredzi że na dobre auto by my stykło tych pieniędzy a i tak wiadomo że nie ma zamiaru zamienić tej swojej ponad 20 letniej beczki na inna brykę (to zawsze i wszędzie podkreśla)
- a inne poza tym, że trener to wybitny (choć bez szczególnych osiągnięć) a i człowiek ciekawy i uczciwy, choć i kontrowersyjny
- z Wleciałem nikt z nas nie wie jak to w rzeczywistości było, więc nie dyskutujmy na ten temat
- każdy dba o swoją dupę, jak zarobił tą kasę to nic dziwnego ze pilnuje swojego
- inna sprawa to to że kto jak kto ale Lenczyk z głodu akurat nie przymiera i mógłby dać sobie siana z tym rzucaniem się o swoje, tym bardziej że PZPN chroni szczególnie zaległości klubów w stosunku do trenerów i piłkarzy i w miarę spłacania zaległości przez Ruch, kasę Lenczyk dostanie, nie wszyscy mogą dostać od razu
- poza tym Lenczyk bredzi że na dobre auto by my stykło tych pieniędzy a i tak wiadomo że nie ma zamiaru zamienić tej swojej ponad 20 letniej beczki na inna brykę (to zawsze i wszędzie podkreśla)

- a inne poza tym, że trener to wybitny (choć bez szczególnych osiągnięć) a i człowiek ciekawy i uczciwy, choć i kontrowersyjny
- Szafar21
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A kero przeciyntno drużyna mosz na myśli ? Bo co jak co ale Bełchatów w zeszłym sezonie przeciytną drużyną niy boł. A to co sie stało na koniec to nic inkszego jak ciynżke FRAJERSTWO i te żenujące doszukiwanie się niyczystych zagrań i spisku wokoło !!jajo pisze:nie
trudniej zrobic z przewcietna druzyna pierwsza trojke niz z super skladem mistrza
Wiykszym frajestwym popisoł się ino Wieczorek w Koronie
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To, że się domaga swojej kasy - ok. To, że mówi wprost o dziwkach (usługa za pieniądze - czytaj korupcja w polskiej piłce) - ok. Nie fair są uwagi w stosunku do stylu życia i bycia p.Klimka. To jest poniżej jakiegokolwiek progu kultury osobistej. Jego pieniądze, jego fryzjer, jego bryki. Rzeczywiście żenujące jest w Polsce (a może nie tylko) to , że żeby zaistnieć w prasie, to trzeba być chamem.
Dzentelmeni podobno o pieniądzach nie rozmawiają, tylko zlecaja te rozmowy swoim prawnikom. A swoją drogą dziwię się , że niewiarygodnym prezesom tak dużo uchodzi płazem. No ale to Polska własnie.

Dzentelmeni podobno o pieniądzach nie rozmawiają, tylko zlecaja te rozmowy swoim prawnikom. A swoją drogą dziwię się , że niewiarygodnym prezesom tak dużo uchodzi płazem. No ale to Polska własnie.

Wciąż czekam na
kolejne "GWIAZDY"
na koszulkach
kolejne "GWIAZDY"
na koszulkach
- L.G
- Kontakt:
Dziwne jest to, że ci sami dziennikarze bydom sie tym samym chamstwem u jednych zachwycać (Lenczyk), a drugich za to samo chamstwo gnoić (Lepper).
Roz to jest objaw prymitywności, a w przipadku kogoś innego bezkompromisowości.
No i ta jego dziewicza skłonność do brzidzynia sie dziwkami i otaczanio się ino ludźmi kryształowymi (oprócz Mariusza U. oczywiście :-)).
Roz to jest objaw prymitywności, a w przipadku kogoś innego bezkompromisowości.
No i ta jego dziewicza skłonność do brzidzynia sie dziwkami i otaczanio się ino ludźmi kryształowymi (oprócz Mariusza U. oczywiście :-)).
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- wolfik
- Kontakt:
To, ze chce swojej kasy ok, Lenczyk akurat w przeciwiennstwie do Damiana "niebieskie serce" Gorawskiego nie mysli zeby cigac nas po sadach. Ale wiele u mnie stracil tym wywiadem i nie chodzi mi tylko o tym co o Ruchu, Klimku mowil. Choc jak jeszcze Wlecial byl trenerem to wszedzie sie Ruchem zachwycal.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
Popatrzcie, co powiedział Lenczyk, kiedy chodziło o Ruch Chorzów:
"Pytanie: Ale wiele innych miało problemy albo z licencją, albo z prokuraturą...
odpowiedź: Z jednej strony chciałbym, żeby wszyscy dostali licencję, ale z drugiej strony krew mnie zalewa, kiedy pozwolenie na grę dostaje klub, który jest mi winien tyle kasy, że kupiłbym sobie luksusowy samochód."
A co mówi Pan Lenczyk, kiedy idzie o Bełchatów:
"A co pan zrobi, jeśli ktoś z zeznających w prokuraturze powie, że przed laty w korupcji brał też udział GKS Bełchatów?
- Karze się winnego człowieka, a nie klub".
Jak jest taki mądry, to niech wypier....la do Rogali po kasę
"Pytanie: Ale wiele innych miało problemy albo z licencją, albo z prokuraturą...
odpowiedź: Z jednej strony chciałbym, żeby wszyscy dostali licencję, ale z drugiej strony krew mnie zalewa, kiedy pozwolenie na grę dostaje klub, który jest mi winien tyle kasy, że kupiłbym sobie luksusowy samochód."
A co mówi Pan Lenczyk, kiedy idzie o Bełchatów:
"A co pan zrobi, jeśli ktoś z zeznających w prokuraturze powie, że przed laty w korupcji brał też udział GKS Bełchatów?
- Karze się winnego człowieka, a nie klub".
Jak jest taki mądry, to niech wypier....la do Rogali po kasę
-
- Kontakt: