Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#826 Post autor: AdiC » 2 lip 2007, o 17:52

Może by tak poszukac w U-20? Np Szałek, kerym interesuje sie pogon

(...)
Jakub Szałek - Warto dać mu szansę na wiosnę, bo charakterologicznie bardzo pasuje do Pogoni – mówił jesienią o Szałku ówczesny trener Portowców Mariusz Kuras. – Ma talent. Jest dobrze przygotowany technicznie i taktycznie. Można zaryzykować stwierdzenie, że to ukształtowany piłkarz. Warto w niego zainwestować (...)
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

AndRe
Kontakt:

#827 Post autor: AndRe » 2 lip 2007, o 18:10

HUGO zostal w Odrze
Labedzki w Arce Gdynia.

Nasi byli..

Gilewicz przymierzany do Poloni prawdopodobnie w Zabrze :zdziwko:
Lukasz "nie zagram nigdzie indziej niz w Ruchu" Surma w Arce

Raczej poradziliby sobie w OE
Plizga i Andruszczak byc moze w drugiej lidze
Wlodarczyk w Lubinie

Kubica?? :przestraszony:
Mam nadzieje ze Radolsky wymisli jakis Czechow i Slowakow...
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

los_madeyos

#828 Post autor: los_madeyos » 2 lip 2007, o 18:30

Elmer pisze:mam nadzieję, że będzie tajk samo jak z Sokołem, ale.. nie każdy jest Sokołem.
WŁAŚNIE! Porównajmy Sokoła i Kubicę:

Kubica słynie chyba z tego, że zaliczył w ostatnich 10 latach kariery 2 kluby belgijskie, 2 japońskie, 3 izraelskie (raz król strzelców) i 1 francuski (Puchar Francji).

Ile klubów polskich? 1 (słownie JEDEN) !!!!!!! Z czego w ostatnim sezonie ZOSTAŁ PRZESUNIĘTY DO REZERW!

Sokołowski w ostatnich 10 latach kariery zdobył Mistrzostwo Polski, Puchar Polski i Puchar Ligi z Legią. Po krótkim pobycie w Izraelu (2001/02), wrócił do Legii, gdzie grał 4 sezony. Później był przez rok podstawowym zawodnikiem Górnika Łęczna, przeniósł się do Ruchu z którym wywalczył awans.

Moim zdaniem zaletą Kubicy są warunki fizyczne. I to chyba na tyle...

Ale zaznaczmy, że na razie tylko go testujemy, więc jak śpiewa "Coldplay", "Don't panic" ;)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#829 Post autor: Simone » 2 lip 2007, o 18:46

Kiepski zart ten Kubica ...

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#830 Post autor: cisiu » 2 lip 2007, o 18:58

Co sie dzieje?? a raczy czymu sie nic niy dzieje?? w kozdym klubie jakeś ruchy transfrowe...nowe nabytki a u nos?? kubice kery mo już na karku 4 dychy i lelok z brazylii!!! ciuuu oby to była cisza przed burzom
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Buger

#831 Post autor: Buger » 2 lip 2007, o 19:08

Kubica sie ino zjawil na treningu, co oznaczo ze jutro go juz moze niy byc, bo sie niy spodobo trenyrowi. Dzialacze mysla bardzo prostolinijnie chyba, bo chca sprowadzic doswiadczonego zawodnika, ogranego na boiskach I ligowych w kraju i za granicą i to mo być niby pewnośc utrzymania sie bez problemow w lidze. To moze od razu biermy sie za gosci ze zdegradowanych klubów, bo w koncu to sa byli pierwszoligowcy...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#832 Post autor: Simone » 2 lip 2007, o 19:14

Ale ja nie widze potrzeby zeby on w ogole sie na tym treningu zjawial ...

Napastnikow u nas dostatek , przydalby sie taki zalozmy Chmiest ale nas nie stac wiec powinien byc koniec tematu

Niech sie biora za srodek pomocy , srodek obrony i skrzydla Jak najszybciej

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#833 Post autor: heli » 2 lip 2007, o 19:20

Buger pisze:... To moze od razu biermy sie za gosci ze zdegradowanych klubów, bo w koncu to sa byli pierwszoligowcy...
Jakbyś nie zauważył to póki co ino za takich się biremy, przy czym Arka i Płock zrobiły lepsze transfery niż my i nawet z nimi w drugiej lidze nie potrafimy konkurować, z Pogoni momy Lilio mówi sie o Julcimarze, a z Łęcznej to my chyba by każdego wzieli, bo godało się o 4 obrońców, potem 2 zagranicznych, a teraz już nawet z rezerw spadkowicza chcemy kogoś. Myślołech, że jak odejdzie Pepe to bedzie nas stac przynajmniej na 1-2 solidnych graczy, bo nie bedzie trzeba przez pewien czas płacić zadłużenia, ale widać, że działacze już chyba sobie te umorzenie długu, czy może po prostu takie rozwiązanie sprawy juz wcześniej w kalkulowali w przychód
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

slavo
Kontakt:

#834 Post autor: slavo » 2 lip 2007, o 19:45

Mam nadzieję, że Radolski szybko mu podziękuję.

A tak nawiasem mówiąc i patrząc wstecz, to kto wzmocnił Ruch przed jesienią 1988 ?
Czy my naprawdę mamy aż takie braki czy może nowe trener spróbuje wykrzesać z takiego Sadloka, Babiarza (pomoc) czy nawet Jakubowskiego (obrona) to czego Wleciałowi się nie udało wykrzesać.
Napastników jak wielokrotnie tu już powiedziano mamy dosyć !

bogas1985

#835 Post autor: bogas1985 » 2 lip 2007, o 19:55

Bez pieniędzy i z takim budżetem nie możemy liczyć na coś więcej. Dobrze, że z góry byłem nastawiony pesymistycznie (relistycznie!) i teraz nie dziwią mnie takie ruchy. Bez mocnego sponsora z co najmniej 20-milionowym budżetem i bez transderów gotówkowych nasza polityka transferowa będzie tak wyglądać.

A jak słyszę o Czechach, Słowakach i innych tego typu wynalzkach to przypomina mi się Wisła Płock.

Jedyna nadzieja w tym, że nasz drugoligowy skład był na tyle dobry by był w stanie nas utrzymać w tej I lidze. Lepszych piłkarzy, niż Ci co są mieć nie będziemy.

otton82

#836 Post autor: otton82 » 2 lip 2007, o 20:09

Zgadzam sie z toba bogas1985. Bez znaczacego (strategicznego) sponsora to nie mamy szans na spektaularne transfery. Poki co musimy sobie radzic w taki a nie inny sposob. Jedyne co nam zostaej to poczekac i ocenic na koniec rundy. Moze jeszcze ktos do nas dojdzie, kto bedzie odkryciem i zostawi serce i sily bo ma eRke na sercu. pozdrawiam

kz

#837 Post autor: kz » 2 lip 2007, o 20:10

Piotr Włodarczyk przeszedł z Legii Warszawa do drużyny piłkarskich mistrzów Polski - Zagłębia Lubin.

A szkoda bo liczyłem że może on... :P

źródło : http://sport.onet.pl/0,1248675,1564613,wiadomosc.html

COBRA

#838 Post autor: COBRA » 2 lip 2007, o 21:21

Do kiedy wogole mozna pozyskiwac nowych zawodnikow?Bo naprawde niezaciekawie sie robi,zeby tylko nie bylo tak ze mielismy silniejszy sklad w 2 lidze niz w 1!!

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#839 Post autor: Kirek » 2 lip 2007, o 21:32

Do końca sierpnia trwa okienko transferowe jak dobrze pamietam

Pavlique
Kontakt:

#840 Post autor: Pavlique » 2 lip 2007, o 22:24

Dla mnie też podstawą jest solidna obrona i pewny bramkarz. napastników zresztą moim zdaniem mamy dobrych. Na obronie nigdy za wiele konkurencji bo to bardziej wykartkowywana formacja niż atak.Poczekajmy jednak .Liczę na naszych menago.Cały czas trąbię o pewnych nazwiskach z Piasta.Tam są teraz zawirowania z trenerem i prezesem .To trzeba wykorzystać.A tak na marginesie podobno Wyrobek ma propozycję od Piastoli.Dobrze by było mieć kogoś kto czasem podpowie jakiś dobry transfer bo swego czasu z Piasta parę dobrych było. dawne czasy ale ....
tukej jest fajne info

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4282952.html

no chyba ich w tym Piaście Bóg opuścił....
wiym że to niy nasza sprawa ani niy tymat ale normalnie szok :szok: :szok:
I'm a man who walks alone

Zablokowany