Ozor pisze:taaaa niespodzianka wielka że Ruch zrobił awans :roll: miasto zaskoczone ,biedne za biedne aby zrobic murawę podgrzewaną.Sranie w banie są miasta mniejsze i biedniejsze od Chorzowa i sie dało zrobic.Zobacz lepiej jak wygląda frekwencja jak pada deszcz teraz bedzie pewnie tych 300 ludzi wiecej, tak to ma wygladac?
O podgrzewanej murawie i pozostałych aspektach napisałem wcześniej wyżej (nie rozumiesz, trudno, jaśniej sie chyba nie da).
Co do tych opadów i 300 ludzi wiyncy , to łapy opadają (argumenty żałośnie śmieszne), ale lansuj się dalej, dzieci ci to będą bic brawo, bo dzieci lubią "bohaterów" walczących z demonami co to, że za chwilę będzie trzeba wylegitymować się tysiącem miejsc siedzących pod dachem, kreślą ludziom absurdalne wizje błyskawicznego zbudowania nowego stadionu.
Sranie w banie są miasta wielkości Łodzi, Krakowa, Szczecina czy Warszawy gdzie też w naprędce dostosowano się do licencji, a potem dopiero szukano docelowych rozwiązań.
No ale nic "Ozor" następne wybory już za 3 i 5 roku, mój głos już masz !!!. Tylko po roku oczekuję nowoczesnego stadionu !
A mnie slavo ro***erdala jak widze jak jakies wioski graja na ladnych stadionach a 14 krotny mistrz Polski gra na zabytku. A jesli powstalaby ta wiata to juz bedzie totalna pokraka nie stadion.
Wlasnie o to chodzi ze modernizacja w naszym przypadku to od zawsze - pomalowanie plotow, wybetonowanie schodow, "zadaszenie" miejsc blacha.
super !!! A teraz napisz jakie widzisz rozwiązanie ... zbawco !!