Jagiellonia - Ruch Chorzów 19 maja godz. 16:30
-
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Skończ fandzolić. W sprawie Śrutwy w pełni zgadzam się z Wleciałem. Ale ta mizeria na boisku az boli. Ruch jest obecnie drużyną po prostu nijaką.slavo pisze:śrutwotrole zawsze czujne jak CzeKaADAM.K pisze:Karlus z katowic mo racjo,ta runda to cufal,wlecialowski RAUS,kibole otworzcie oczy ino cufal....
-
- Kontakt:
Brawo dla kibiców. Dla grajków nie. Cała ta runda jest do rzici. Ciulata drużyna, która nie ma czego szukać w OE. Mam nadzieję, że coś się zmieni w przerwie, bo awans to jest prezent. Ruch na niego nie zasłuzył. Szczęśliwie złożyło się tak, że hydrotwór wycofali, a reszta grała równie daremnie jak my.
Co za ludzie jedyn mecz w plecy a ci juz sam pierd.....m gupoty. Pomyscie jedyn z drugim czy to cosik zmiynia?? Czy my spadli w tabeli z piyrwszego placu?? Oswiyca wos NIY.Karlus z katowic mo racjo,ta runda to cufal,wlecialowski RAUS,kibole otworzcie oczy ino cufal....
A to byl bardzo trudny szpil do NIEBIESKICH na trudnym terynie.
A to czy momy co szukac po awansie w kiery wierza calym sercym to sie loboczy.
II liga je tako ze sie gro mocno silowo a w OE gro sie wiyncyj technicznie a po naszych grajkach widac ze lubiom gra kombinacyjno i techniczno.
WIERZA ZE BYDZIE DOBRZE .NIEBIESCY NIC SIE NIE STALO.
PS.Tak mi sie zdo ze te niekiere wpisy sa wpisami kibicow naszych przyjaciolek zza miedzy
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie, ty nie jesteś ani piknikiem, ani kibicem, jesteś zwykłym ciulem. Bo tylko ciul nie kibic życzy parażki swej drużynie już prze meczem, własnych zawodników wyzywa od pajacy, a porażkę kwituje komentarzem "SUPER".rubin pisze:
tak tak jestem piknikiem zwyklym kibicem sukcesu :lol: :lol:
zresztą kończy ten dialog, bo mdli mnie z obrzydzenia jak cie czytam.
Ruch to na pewno nie ty !
ADMIN: Ostrzezenie za bluzgi
-
- Kontakt:
Czytaj uważnie. To, że mamy lidera i w ogóle jestesmy a miejscu premiowanym awansem, to w tej rundzie tylko i wyłącznie zasługa konkurencji. Z silnymi drużynami Ruch nie potrafi wygrywać. I tak to na dzisiaj wygląda.baxsio pisze:Brawo dla kibiców. Dla grajków nie. Cała ta runda jest do rzici. Ciulata drużyna, która nie ma czego szukać w OE. Mam nadzieję, że coś się zmieni w przerwie, bo awans to jest prezent. Ruch na niego nie zasłuzył. Szczęśliwie złożyło się tak, że hydrotwór wycofali, a reszta grała równie daremnie jak my.Co za ludzie jedyn mecz w plecy a ci juz sam pierd.....m gupoty. Pomyscie jedyn z drugim czy to cosik zmiynia?? Czy my spadli w tabeli z piyrwszego placu?? Oswiyca wos NIY.Karlus z katowic mo racjo,ta runda to cufal,wlecialowski RAUS,kibole otworzcie oczy ino cufal....
A to byl bardzo trudny szpil do NIEBIESKICH na trudnym terynie.
A to czy momy co szukac po awansie w kiery wierza calym sercym to sie loboczy.
II liga je tako ze sie gro mocno silowo a w OE gro sie wiyncyj technicznie a po naszych grajkach widac ze lubiom gra kombinacyjno i techniczno.
WIERZA ZE BYDZIE DOBRZE .NIEBIESCY NIC SIE NIE STALO.
PS.Tak mi sie zdo ze te niekiere wpisy sa wpisami kibicow naszych przyjaciolek zza miedzy
- rubin
- Kontakt:
:lol:Nie, ty nie jesteś ani piknikiem, ani kibicem, jesteś zwykłym ciulem. Bo tylko ciul nie kibic życzy parażki swej drużynie już prze meczem, własnych zawodników wyzywa od pajacy, a porażkę kwituje komentarzem "SUPER".
zresztą kończy ten dialog, bo mdli mnie z obrzydzenia jak cie czytam.
Ruch to na pewno nie ty !
Ostatnio zmieniony 19 maja 2007, o 18:57 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- klauduŚ
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Stracona bramka w 75 minucie wskazuje na to ze mecz byl wyrownany , zreszta relacja z meczu tez o tym swiadczy
Szkoda ze wpadlo Jagielloni a nie nam
Nie bardzo wierzylem w dobry wynik bez Barana i Adamskiego w tylach i niestety to sie sprawdzilo
Na Stalowce i z Janikowem trzeba koniecznie wygrac . Wtedy bedzie po wszystkim ...
W OE bedzie nowa jakosc , teraz nie zachwycamy ale napewno znowu zachwycimy
Szkoda ze wpadlo Jagielloni a nie nam
Nie bardzo wierzylem w dobry wynik bez Barana i Adamskiego w tylach i niestety to sie sprawdzilo
Na Stalowce i z Janikowem trzeba koniecznie wygrac . Wtedy bedzie po wszystkim ...
W OE bedzie nowa jakosc , teraz nie zachwycamy ale napewno znowu zachwycimy

-
- Kontakt:
Nie byłem, słuchałem w radio. Widziałem natomiast jak rozklepały nas Polonia Warszawa, Groclin i jak odbijaliśmy się od obrony Zagłębia. Radzę spojrzeć obiektywnie na obecny stan tej drużyny.gerhat pisze:taak byłes na Jadze i widzialeś tą mizerięKarlus z Katowic pisze: Ale ta mizeria na boisku az boli. Ruch jest obecnie drużyną po prostu nijaką.
:roll:
-
- Kontakt: