Ruch Chorzów - Kmita Zabierzów - 12.05 - godz 19.00
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
excel, trocha wyliczanek, kalulator itp.
Założenia:
1. Ruch wygrywa u siebie, przegrywa na wyjazdach (pesymistyczny wariant
)
2. Wszyscy konkurenci wygrywają wszystkie mecze poza meczami z pierwszą "6"
3. W meczach pomiędzy pierwszą "6" założyłem zwycięstwa gospodarzy - ale niezależnie od wyników zawsze ktoś traci - w najlepszym dla nas razie remisy = po 1 pkt.
Do awansu na 99,984456% trzeba nam wygranych u siebie z Kmitą, Janikowem i B-Białą.
Tylko jeden z układów statystycznych daje awans dla Sosnowca i Jagi automatyczny (Jaga na równi z nami punktami ale przegrywamy u nich i bilans w dupe).
Co tak naprawdę oznacza:
3 wygrane u siebie - pewny awans ! nawet jak się noga podwinie w Gdańsku, SW czy na Jadze.
LUDZIE WSZYSCY NA CICHO ! WSZYSCY NA NIEBIESKO !!!!!!!!!!
PLAKATY ITP ITD ! Ciśnienie trzeba odpowiednie zrobić!
PS. jak ktoś chce to na prv - wyśla mu pliczek do wyliczanek na pozostałę kolejki
Założenia:
1. Ruch wygrywa u siebie, przegrywa na wyjazdach (pesymistyczny wariant

2. Wszyscy konkurenci wygrywają wszystkie mecze poza meczami z pierwszą "6"
3. W meczach pomiędzy pierwszą "6" założyłem zwycięstwa gospodarzy - ale niezależnie od wyników zawsze ktoś traci - w najlepszym dla nas razie remisy = po 1 pkt.
Do awansu na 99,984456% trzeba nam wygranych u siebie z Kmitą, Janikowem i B-Białą.
Tylko jeden z układów statystycznych daje awans dla Sosnowca i Jagi automatyczny (Jaga na równi z nami punktami ale przegrywamy u nich i bilans w dupe).
Co tak naprawdę oznacza:
3 wygrane u siebie - pewny awans ! nawet jak się noga podwinie w Gdańsku, SW czy na Jadze.
LUDZIE WSZYSCY NA CICHO ! WSZYSCY NA NIEBIESKO !!!!!!!!!!
PLAKATY ITP ITD ! Ciśnienie trzeba odpowiednie zrobić!
PS. jak ktoś chce to na prv - wyśla mu pliczek do wyliczanek na pozostałę kolejki
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
po pierwsze nie jakiś Elmer, ale dla Ciebie PAN Elmer, a po drugie dla wielu to info jest na pewno interesujące. Sarnat jest najbardziej znanym, doświadczonym i utytułowanym (obok Kaliciaka) piłkarzem Kmity i stanowi o wartości zespołu.Blue-White.... pisze:a jakis elmer pisze w temacie Ruch-KMITA ze sarnata zmienil jakis debiutant to myslisz ze to jest wazne ? i kogos to interesuje hmm..nara
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia do lepiej nic nie mów, a nie ośmieszaj się. Rozumiem, że jak Sarnat świętował z Wisłą MP to ty wtedy robiłeś w pieluchy i możesz nie wiedzieć kto to jest. Jednak zaręczam, że wielu taka wiadomość w tym temacie wśród wielu innych póki co pisanych o niczym na pewno zainteresowała.
Dzięki Twojemu postowi widać kto na forum jest piknikiem...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:hahaha:Goscioo pisze:idz w niedziela do kosciola i popros organiste zeby ci ja zagrolLukaseQ89_19/R\20 pisze:dejno ja cało...adamo_R pisze:Gromy zajs o 3 ptk. z kmitkom i niy ma możliwości zeby my niy wygrali. SLUCHAJ JEZU JAK CIE BLAGA LUD.... ITD..Pamiynto ftoś ta pieśń?? bo jo ja. :ruch_gool:
a propo szpilu, nawawiac wszystkich juz dzis na tyn szpil, oby kopacze wreszcie przelamali niemoc strzelecka i wygrali tak 2-0,3-0

W SOBOTE NA CICHA !!
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
możes kupić 10 piwek marki warka i jus mieć bilet i 10 piw za 20 zeta... :pijaki:19Neo20 pisze:Przedsprzedaż zaczyno sie jutro, czyli jastan01 pisze:A jo sie nauczył kupować bilety na szpil dlo cały naszy paki dziyń wcześni. Pytanie- czy jutro moga kupić już bilety, tak jak to ostatnio jest praktykowane?
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
moga sie zaczać smioc? ;]Goscioo pisze:idz w niedziela do kosciola i popros organiste zeby ci ja zagrolLukaseQ89_19/R\20 pisze:dejno ja cało...adamo_R pisze:Gromy zajs o 3 ptk. z kmitkom i niy ma możliwości zeby my niy wygrali. SLUCHAJ JEZU JAK CIE BLAGA LUD.... ITD..Pamiynto ftoś ta pieśń?? bo jo ja. :ruch_gool:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: