Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1-0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#286 Post autor: obronca » 9 mar 2007, o 22:53

piynkne te bluzy "sektor10" mocie :D idzie sie ja kupic :?: 8)
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

Pavlique
Kontakt:

#287 Post autor: Pavlique » 9 mar 2007, o 22:54

A jo sie ciesza że dzisioj som 3 punkty po słabyj grze; to si enazywo klasowo drużyna jak niy idzie za fest a jednak sie wygrowo; zresztom to boł piyrszy szpil i dobrze że zaczyni z takigo pułapu przinajmnij wiedzom kaj som, jak by zaczli z wysokigo C to mogliby spaść jak piastole na ejsiyń łod 4:0 z altrajchym do miyjsca barażowego... lepi poleku ale do przodku
niybieski Glajwitz!!!!!
I'm a man who walks alone

Harpo

#288 Post autor: Harpo » 9 mar 2007, o 22:55

Simone pisze:Jaks slysze ze bylo nas gora 7 tys to pojawia sie szeroki usmiech na mojej twarzy . Rzeczywiscie trybuna na ktora wchodzi chyba z 800 osob wypelniona w 2/3 strasznie zaniza nam frekwencje . Na jedynce byl taki luz ze niektorzy musieli siedziec na dwojce :D

Jak sie w klubie nie zgadza ilosc sprzedanych biletow z tym co widac golym okiem
Zas sie zaczyna czepialstwo... :? Bylo sporo miejsc wolnych na krytej, bylo na jedynce, na 7 ...., a stadion ma niespelna 10tys miejsc.Ziarnko do ziarnka i zbierze sie tysiac, znasz to? Najlepsze sa wlasnie teksty "golym okiem widac" - chyba oko Terminatora z komputerkiem w srodku :lol:

PS. na telegazecie pisza 6000 8) Amen.

Paweł 19R20
Kontakt:

#289 Post autor: Paweł 19R20 » 9 mar 2007, o 22:56

Co do meczu:
Gra średnia, 1:0 jednak cieszy...

Doping:
Młyn na plus, dziesiona trocha słabo, przinajmij tak to wyglądało z mojej perspektywy...

PozdRo do chopów z Tauzena z kierymi godołech :lol:

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#290 Post autor: swce » 9 mar 2007, o 22:56

bajtel_R pisze:Wygrali my i cza sie cieszyc teroz taktyka na szpil z grooclinem bo bydzie cezka tymbardzij ze grociln dzisiej wygrol na legi.
NA SZPILU Z GROCLINEM MO NOS BYC JESZCZE WIECYJ
Meczyk za***isty...doping za***isty....ino trocha mie młyn zdziwił :? ale to mniejsza z tym....Ekstraklasa będzie nasza!!!!! :flaga: :flaga: :flaga: :flaga: a na szpilu z Groclinem wydaje i sie ze wiecej ludzi nie przyjdzie...
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Blue Fanatic t(R)adycja

#291 Post autor: Blue Fanatic t(R)adycja » 9 mar 2007, o 22:58

moze mi ktos kumaty powiedziec czemu i po co wisiala na 7 flaga ENGLAND bo jestem bardzo ciekawy

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#292 Post autor: rubin » 9 mar 2007, o 23:00

Blue Fanatic t(R)adycja pisze:moze mi ktos kumaty powiedziec czemu i po co wisiala na 7 flaga ENGLAND bo jestem bardzo ciekawy
BO PRZECIEZ BYL MECZ ANGLIA - NIEMCY TO CO MIALO WISIEC :lol: :lol:

gizm
Kontakt:

#293 Post autor: gizm » 9 mar 2007, o 23:06

dobrze jest 3pkt som cza pamiyntac ze sie niymogom przemynczac bo za pora dni nastympny szpil :wink:
14.03.2007 r. godz. 20:30
RUCH Chorzów - GROCLIN DYSKOBOLIA
(1/4 finału Puchar Polski)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#294 Post autor: Simone » 9 mar 2007, o 23:15

harpo sorry ale co mnie obchodzi co jest napisane na telegazecie ...

Media rozne dziwne rzeczy pisza a ja wiem co widze

Widze rowniez ze liczysz tylko tych co siedza - coz , blad !

Mniejsza o to ale oczekuje poprostu rzetelnosci : 6 tys to liczba niedorzeczna , 7,5 tys zanizona

Teraz opreacja Dyskobolia

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#295 Post autor: viktor » 9 mar 2007, o 23:16

10 min. spózniynio ino przez pszczynsko/ z pod tesco do A4/ autobana wiadomo :twisted: tirówek niy widziołch ...ciymno było :wink:

a co do meczu to mie sie podobało jak na piyrwszy szpil moim zdaniym całkiym niyzle oczywiscie brak dokładnoci i "ogólne zamotanie" na koniec sciepnoł bych na bark trymy i brak jeszcze zgrania ale przeca to piyrwszy szpil
szkoda ty sytuacji na koniec w ktory Miki niy szczelił ale chyba dostoł niy za dobro bala od Łudzinskiego
ogólnie 1-0 za***iscie jestech optymistom na przyszłość na pomaranczowo przyszłośc
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Irol

#296 Post autor: Irol » 9 mar 2007, o 23:18

Fajnie grali ale moglo byc lepiej liczylech na conajmiej 3:0 :)

czaReq

#297 Post autor: czaReq » 9 mar 2007, o 23:19

Na poczatku pochwale naszych chlopcow za determinacje. Sytuacji podbramkowych bylo coniemiara - gorzej ze skutecznoscia ale to da sie dopracowac. Za duzo moim zdaniem gry srodkiem bo wszak wiekszosc bramek jesieniom zdobywalismy po akcjach skrzydlami. Musze pochwalic taktyke i defensywe Gornika bo moim zdaniem bardzo dobrze sie prezentowali i wynik jest jaki jest nie dlatego ze Niebiescy sie slabo prezentowali ale dlatego ze Gornik mial fantastycznie ustawiana obrone. Niewazne to wszystko, 3 pkt sa jutro sosnowiec nie zdobedzie kompletu punktow z piastem i jest 8 pkt przewagi nad gorolami :D aaa OE coraz blizej. W tej chwiili nie bedzie meczow latwych.To my mamy Lidera i go nie mozemy oddac. Niewazny jest styl wazny jest kazdy punkt ktory przybliza nas do Ekstraklasy.... mmm pomyslcie o meczach z Lechem , Wisla , Legia , Arka , Widzewem, LKSem, GKS Botem, Pogoniom czy Zaglebiem Lubin .... Nie moge sie doczekac !!

Harald
Kontakt:

#298 Post autor: Harald » 9 mar 2007, o 23:19

19 R 20 Oberschlesien - Kattowitz

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#299 Post autor: viktor » 9 mar 2007, o 23:25

Harald pisze:cos ode mnie

pierwsze 10 minut szpilu http://www.sendspace.com/file/vaaw4y
toś chyba do mie zrobiył :D dziynki
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Lpk-CKS

#300 Post autor: Lpk-CKS » 9 mar 2007, o 23:30

gRatulacjE dla NiEbiEskich ! pozdRo

ODPOWIEDZ