Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Joe

#271 Post autor: Joe » 7 gru 2006, o 19:37

bry

a mom pytanie ;) do szpilu ledwie 2 dni (prawie) a my nie momy repertuaru x]

idze zaspiewac "To my chłopcy ze śląska - zna nas cała Polska za ( no i teraz co?) za ( nie wiadomo cos) pojdziemy az po życia kres

ale to jest 1 piosnka a pamiętejmy ze szpil trwo 90 min.

v600

#272 Post autor: v600 » 7 gru 2006, o 19:40

witom chopcy
jo mom pytanie czy jak byda miol ze soba szaliwa z RUCHU to mnie moga nie wpuscic,jak wyglado sprawa z szalami na sobota??
pozdRo

Joe

#273 Post autor: Joe » 7 gru 2006, o 19:42

w klubowych barwach nie wpuszczają, ale idzie w sklepiku kupic slonskie szale ale jo juz mom plan jak przemycic choRzowski szalik xD

kamix
Kontakt:

#274 Post autor: kamix » 7 gru 2006, o 19:42

Joe pisze:bry

a mom pytanie ;) do szpilu ledwie 2 dni (prawie) a my nie momy repertuaru x]

idze zaspiewac "To my chłopcy ze śląska - zna nas cała Polska za ( no i teraz co?) za ( nie wiadomo cos) pojdziemy az po życia kres

ale to jest 1 piosnka a pamiętejmy ze szpil trwo 90 min.
no wlasnie przeciez nie bedziemy spiewac przez caly mecz jednej piosenki tak jak kibice legii. Ostatnio patrzylem na ich mecz (a raczej sluchalem) bo nic nie lecialo i oni przez caly mecz spiewali dwie piosenki jakby sie zacieli a mnie potem od tego juz gowa bolala...

i jeszcze cos czy ktos wie dlaczego bilety sa zielone :roll: bo ani Polska ani Górny Śląsk nie maja zielonych barw...
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

v600

#275 Post autor: v600 » 7 gru 2006, o 19:45

mom pyt do Joe,jak chcesz tyn szal przemycic jo by tyz wziol szal ze soba ale nie chca zeby mnie cofneli dzijajdzo spod bramy wejsciowej;-)

Joe

#276 Post autor: Joe » 7 gru 2006, o 19:46

hehe no z tymi biletami to wyskoczyli... nie dosc ze taki "genialny format" to jescze te ludziki na bilecie jakies takie xD a na dodatek za ten bilet płaci sie conajmniej 10 zł a jestem ciekawy ile kosztowało wyprodukowanie go 1, 2 , 3 ?? + procent dla PZPN to jestem ciekaw ile zostanie dla rodzin górników

Co do szala - wokół klatki piersiowej i barek obwiązac :) - no co tako pakowno kurtka mom :) albo w rękaw włozyc :) wiem ze idzie bo juz testowane :)

zawsze jest mozliwośc zeby dzien wczesniej pod krzesełko dać :) albo w krzakach na stadionie umiescic :)
Ostatnio zmieniony 7 gru 2006, o 19:49 przez Joe, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#277 Post autor: jajo » 7 gru 2006, o 19:49

bilety jakby nie 'te dwa chopki' bylyby calkiem. Umiejetnosc ciagniecia dlugo jednej piesni uwazam za duzy atut. Na Ruchu narazie to nie wychodzi, wiec bedzie z tym ciezko
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

v600

#278 Post autor: v600 » 7 gru 2006, o 19:51

thx Joe byda musiol cos takiego zrobic albo mozna jeszcze wzdloz szlapy se owinac od ludki do uda i jakos powinno sie udac

Joe

#279 Post autor: Joe » 7 gru 2006, o 19:53

a co do piosenki - "czy mnie kochasz czy nie tak jak ja kocham cie w moim sercu jest Śląsk i na dobre i na złe" - moze być ??

cototorca?

#280 Post autor: cototorca? » 7 gru 2006, o 19:55

do boju Gůrny Ślůnsk do boju Gůrny Ślůnsk.... ;)
szal z Ruchu bez problemu...
a ten format biletów je przewalony :lol:

v600

#281 Post autor: v600 » 7 gru 2006, o 19:56

albo moze "Cało Polska w cieniu Slonska"

kamix
Kontakt:

#282 Post autor: kamix » 7 gru 2006, o 19:58

ja myslalem nad "Hej Ślązacy Ole, Hej Ślązacy Ole, Hej Ślązacy Aaaeeejjaaaaoooo!!! Lolololooooo..."
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

Joe

#283 Post autor: Joe » 7 gru 2006, o 20:00

"więc chodz pomaluj mi Śląsk na żółto i na nie biesko, niech na trowie stonie sie tyncza malowana twoją kredką" xD

W kasach już biletów brak, cały stadion pęka w szwach, sędzia już rozpoczął grę Gucio strzela bramka jest! to w sumie tez idzie zaspiewać :)

kamix
Kontakt:

#284 Post autor: kamix » 7 gru 2006, o 20:15

Joe pisze:"więc chodz pomaluj mi Śląsk na żółto i na nie biesko, niech na trowie stonie sie tyncza malowana twoją kredką" xD

W kasach już biletów brak, cały stadion pęka w szwach, sędzia już rozpoczął grę Gucio strzela bramka jest! to w sumie tez idzie zaspiewać :)
nom to by bylo niezle :D

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#285 Post autor: Blaszany » 7 gru 2006, o 20:21

TO MY CHOPCY ZE ŚLONSKA - ZNO NOS COŁO Polska - ZA ŚLONSK - ZA Gůrny Ślůnsk - PÓJDYMY AŻ PO ZYCIO KRES!

HEJ GÓRNY ŚLOOOOOONSK - LO LO LO LO LO LO LOOOOOO , LO LO LO LO LO LO LOOOOOO , LO LO LO LO LO LO LOOOOOO .... (tak jak u nos jest Niebiescy goool, lololo)

Gůrny Ślůnsk Gůrny Ślůnsk Gůrny Ślůnsk...

drugo strona odpowiado: FTO WYGRO SZPIL?
- ŚLONSK
- FTO?
-ŚLONSK
- FTO?
- ŚLONSK, ŚLONSK, ŚLONSK
- HEJ GOLA, Gůrny Ślůnsk GOLA, Gůrny Ślůnsk GOLA, Gůrny Ślůnsk ROZ DWA TRZY!

drugo zajta odpowiado: SCHLESIEN SCHLESIEN SCHLESIEN
- Oberschlesien!

możno tysz zrobić jak jest u nos 'ruuuch - ruch hks, ruch ruch hks'
tak tukej: TO MY - NARÓD ŚLONSKI, TO MY TO MY NARÓD ŚLONSKI!

no i ... do boju Gůrny Ślůnsk! :D

a, i w 90-minucie obowionzkowo "aufwiedersehen"!!
_____
w tym szpilu bez Polska bez slonska i bez goroli raus....!

Zablokowany