Zimowe Transfery
- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
http://gorny-slask.blog.onet.pl/ CZY KTOS MOZE TO POTWIERDZIC ?? :lol:
-
- Kontakt:
chorzowskaR pisze:http://gorny-slask.blog.onet.pl/ CZY KTOS MOZE TO POTWIERDZIC ?? :lol:
No i to by była przynajmniej jedna dobra informacja w tym fatalnym dniu [*] Grzegorz Baran KS RUCH

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
u Gesiora ze zdrowiem od pewnego czasu kiepsko, na runde rewanzowa II ligi moze i by sie przydal, ale juz na I lige to watpie.
Wos swego czasu swietnie gral u nas, co zaowocowalo przejsciem do mocnego wtedy Grodziska, tylko, ze to bylo dobrych pare lat temu. Ma juz 32 lata, ale chyba bylby najlepszym u nas ofensywnym srodkowym pomocnikiem
EDIT:
przeczytalem na wyborczej, ze zainteresownia jestesmy tez Giesą z Rozwoju, przy czym zainteresowane nim sa tez Gornik, a moze i Belchatow i Craxa
Wos swego czasu swietnie gral u nas, co zaowocowalo przejsciem do mocnego wtedy Grodziska, tylko, ze to bylo dobrych pare lat temu. Ma juz 32 lata, ale chyba bylby najlepszym u nas ofensywnym srodkowym pomocnikiem
EDIT:
przeczytalem na wyborczej, ze zainteresownia jestesmy tez Giesą z Rozwoju, przy czym zainteresowane nim sa tez Gornik, a moze i Belchatow i Craxa
- wolfik
- Kontakt:
Wosia i Gęsiora bardzo milo wspominam. Oni tez Ruch maja pewnie fajne wspomnienia z Chorzowa. Zreszta niewielu pilkarzy w 2 lidze dorownuje im umiejetnosciom. Wiadomo maja juz swoje lata, ale wiek jest malo istotny, liczy sie to co pokazuja na boisku. Problemem moze byc stan zdrowia Gesiora. Woś ma dobrze poukladane w glowie, mysle ze propozycja z Ruchu zainteresowalby sie bardzo powaznie, ale pewnie ma wazny kontrakt z Odra, a to dla nas powazny problem. Bardzo chetnie wymienilbym Bonka na Wosia.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
jak podpisze to bedzie potwierdzeniechorzowskaR pisze:http://gorny-slask.blog.onet.pl/ CZY KTOS MOZE TO POTWIERDZIC ?? :lol:
nie ma co gdybać bo zaś bydzie że dwa tydnie ...
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Poprostu cholernie brakuje mi takiego zwodnika w naszej kadrze , zresetuje sie jak do nas przyjdzie lub pojdzie gdzies indziej ale przed tym ostro ponazekam
Dla urozmaicenia :
Misiura , Sobczysnki , Myszor , Klaczka - out
Janoszka , Magiera , Marczak 8) , Jeziorny , Nykiel i jakis perspektywiczny prawy obronca - in
Wtedy o awans jestem spokojny ...

Dla urozmaicenia :
Misiura , Sobczysnki , Myszor , Klaczka - out
Janoszka , Magiera , Marczak 8) , Jeziorny , Nykiel i jakis perspektywiczny prawy obronca - in
Wtedy o awans jestem spokojny ...