30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
napisz wreszcie coś konstruktywnego, bo w kółko piszesz to samo. Jak masz jakieś kompleksy i żale w stosunku do trenera to idź i powiedz mu to wprost. Jakna razie Twoim jedynym argumentem jest grożenie.OAK-Siemce pisze:Jak drużyna będzie chujowo grać wleciał ma przesrane.
Czekam na wygraną w Polkowicach żeby ludzie będący na Twoim poziomie wreszcie zamknęli ryje. Tyś jest niby wielki krytykant, a jak był sparing na Ruchu to zamiast być na meczu to bluzgałeś na trenera na forum.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OAK-Siemce pisze:TO NIE SĄDŹ, BO NIE JEST TO TWOJA NAJMOCNIEJSZA STRONA.
NIE BĘDZIE MIAŁ pr***ebane JAK AWANSUJE Z DRUŻYNĄ DO OE.
To dej mu spokojnie pracowac i nie rozliczej go po jednym szpilu bo w sezonie jest 102 pkt do zdobycia.
Prosza Cie o to jak kibic, kibica a wierza ze zes jest w porzadku gosc!
Szefie my tu razem wypili 16 piw, dostanemy pół piwa gratis?
- markomaniak
- Kontakt:
- markomaniak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zibi znasz znaczenie słowa IRONIA?ZIBI13 pisze:ARCIOWyraznie ni mosz klimy w aucie bo ci zagotowalo pod deklem,te upaly cie wykoncza,
Ja mam nadzieje ze Klimek nie czyta forum , bo inaczeja by wzial swoje pieniadze i wzial sobie 1 ligowy klub na przyklad Gornika a tam go wezma i beda nosic na rekach za to ze glupi daje kase a potrzebuja bardzo ,z toba to jest tak , dej komus palec to ci reke upierdzieli,czy ty sobie zdajesz sprawe ze jak nie bedzie kasy to nie ma licencji,zawodnicy nie maja pensji a na mecz se pujda piechta,a my bedziemy kibicowac A klasie ??? juz byl taki trener zreszta super gosc Wyrobek co z wlasnych piniedzy dokladal na wyjazdy i co mu z tego przyszlo
.Wynik to zawsze sprawa otwarta bo w sporcie czasami trzeba troche szczescia a jest nowy bardzo wartosciowy zawodnik Sokolowski i mam nadzieje ze jak nie w pierwszych meczach to sie rozkreci jak Miki, problem mamy z bramkarzami i jak szybko nie wezma i nie kupia to czarno widze awans,przy naszych bramkarzach to sie nerwicy kiedys nabawie,jest takie powiedzenie ,(z gowna artysty nie zrobisz) i jak trener ma tyle kasy ile ma i tyle zakupow na ile nas stac, to trudno, nie wymagam cudow.Czesto czytam sponsor strategiczny dlaczego nie przychodzi ? bo nawet do 1 ligi nie moga zalatwic a my narazie jestesmy w 2 lidze.
Ja tez mam nadzieje ze wygramy w Polkowicach i w awans tez wierze ale jak sie nie uda to trudno.

nigdy nie jest za późno