Smutny debiut...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#31 Post autor: L_M » 7 mar 2003, o 12:36

"Kontrakt mam ważny jeszcze przez rok, ale jeśli do końca sezonu nie odzyskam miejsca w składzie, trzeba będzie rozejrzeć się za nowym klubem. Interesuje mnie gra, a nie siedzenie na ławce, więc gdyby trafił się dobry klub Polski, to jestem skłonny wrócić do kraju. Uważam, że te 18 miesięcy nie było stracone. Stałem się lepszym bramkarzem, a poza tym przeszedłem dobrą szkołę życia i jestem mocniejszy psychicznie"

czyli Kuba najprawdopodobniej wroci do kraju. snilo mi sie ze do Ruchu, ale to byl tylko sen ;) cos mi sie widzi ze Wierzchowski wroci, ale do Wisly... dobre i to. ale moze sie myle i cale Niemcy jescze oszaleja na punkcie Jakuba

Dzyn

#32 Post autor: Dzyn » 7 mar 2003, o 15:14

Jak wróci, to tylko do Ruchu, w końcu tutaj będzie czuć się jak nigdzie indziej 8) oby nie do Wisły :x

Gość

#33 Post autor: Gość » 7 mar 2003, o 15:54

Po co by miał do Wisły wracać przecież oni nawetz jakimś Lazio nie potrafia wygrać :)
Dobrze by było gdyby wrócił do Ruchu. Ktoś pewny stanął by u nas między słupkami. Nie ujmumąc nic naszym bramkarzom.
Myślę że jednak przekonają się do niego w Werderze i w ogóle nie bedzie musiał wracać do kraju.

fuhr
Kontakt:

#34 Post autor: fuhr » 7 mar 2003, o 18:15

marzenia :cry:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Dzyn

#35 Post autor: Dzyn » 7 mar 2003, o 20:41

Niestety, jak sam Wierzchowski udzielił wywiadu, stracił miejsce w składzie, po 3 meczach i 7 bramkach puszczonych. Chce wrócić do Polski, albo odzyskać miejsce w składzie ponownie :x

Gość

#36 Post autor: Gość » 7 mar 2003, o 20:55

Szkoda ze posciol takie bramy z Leverkusen no ale tez obronil karnego .
zas starcil miejsce w pierszej jedenasce bedzie musial ciezko pracowac , ale to tez nie jest tak calkiem jego wina , przeciez powiedzieli mu zer jak Rost odejdzie z Werderu to bedzie gral w pierwszym i az do teraz nie gral , to wszystko przez ta zbyt duza przerwa w grze .

AndRe
Kontakt:

#37 Post autor: AndRe » 16 kwie 2003, o 12:35

Troche odswieze temat :D

za onetem:

Kolejna szansa dla Wierzchowskiego?

Jak poinformował jeden z portali poświęcony Bundeslidze, w spotkaniu Werderu Brema z Bayernem Monachium (1:0), kontuzji nabawił się Pascal Borel, bramkarz zespołu z północy Niemiec.

Borel ma krwiaka w udzie i jego występ w sobotnim spotkaniu z VfL Wolfsburg stoi pod znakiem zapytania. Czy zatem kolejną szansę na niemieckich boiskach otrzyma Jakub Wierzchowski, Polski bramkarz Werderu Brema?

Moze sie wkoncu Kuba przelamie 8)

KK
Kontakt:

#38 Post autor: KK » 16 kwie 2003, o 12:58

Wierzchowskiego zawsze bede darzyl sympatia, ale watpie ze trafi na Cicha.
A po drugie to jakos wolalbym ogladac mimo wszystko Nowaka:)
Mysle ze jak sie ogra to bedzie w stanie osiagnac duzo wiecej niz Kuba.
W dodatku Nowak jest stad i chce grac dla Ruchu, a to tez bardzo wazne!

JUNIOR

#39 Post autor: JUNIOR » 16 kwie 2003, o 13:04

Nowak jest dobry
tylko mósi troche pograć

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: bluemario » 16 kwie 2003, o 13:40

Wczoraj Jakub miał urodziny 26 Jeśli trener wystawi do gry w sobotę to na pewno ucieszy się z tego prezentu.

Dzyn

#41 Post autor: Dzyn » 16 kwie 2003, o 15:14

Wystawi go, Borel ma krwiaka :twisted: wiec wreszcie moze kuba pokaze calej bundeslidze jakie ma predyspozycje do stania w bramce

JUNIOR

#42 Post autor: JUNIOR » 16 kwie 2003, o 19:02

Wkońcu bendzie grał
wreszcie im pokarze jak sie broni

ODPOWIEDZ